Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לשתף אותכם במחשבותיי ואשמח לקבל את תגובותכם

נראה לי שהדבר העיקרי שעוצר מבעדי לשדרג את המערכת הוא מה אני אמור לעשות אם הציוד הישן\משומש

ורובכם יענו לי כמובן שלמכור אותו ! אבל מי כמונו יודע שאנשים מעדיפים ציוד חדש ולא משומש במיוחד אם מדברים על רמקולים

ואז מה אני אמור לעשות אם הרמקולים הישנים ?

במקרה שלי מדובר על שני סאבים פיוניר 306C שלפי המלצות הפורום אין סיכוי שמישהו יקנה אותם (זבל סיני) ויש אנשים שקנו את

הציוד לפני שהכירו את הפורום (כמוני)

אז הברורות שנותרו לי הם:

1. לנסות למכור במחיר מגוחך (שבאמת עדיף שהציוד ישב בבית)

2. להבין שהכסך שהושקע בציוד הישן הלך

3. לא לשדרג

אני בעיקרון בוחר באופציה ה3 כי באמת חבל לי על הכסך שהשקעתי בציוד

כמו שציינתי אני ישמח לתגובה אולי תאירו בפני דרך אחרת

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

יש את האפשרות לבקש/לקבל החלפה מעניינת.

(אני אישית העברתי קומפוננט ישן(7 חודשים בשימוש) לאחי,שיהנה.הכל נשאר במשפחה :wink: )

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני העברתי קומפוננט ישן לאבא(JBL ) הכל נשאר במשפחה

וכן לשדרג כי יש הבדל גדול!לפני ואחרי עם איטום שווה כל שקל.!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

ביד 2 אתה בטוח מוכר אותם.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מה הבעיה למכור בכמה גרושים?גם עוזר למישהו מתחיל או שלא מחפש רמה וגם אולי מהמכירה תחסוך למשהו טוב?כל דבר בחיים עולה כסף שלא מחזיר לך בכסף...:wink:

פורסם

לדעתי קנית.

תהנה מהם. ושנמאס לך תמכור או תעביר למישהו במשפחה. זה שאומרים בפורום שהסאבים של פיוניר לא טובים לא אומר שאתה לא יכול להנות מהם. לא כולם צריכים סאב ב1000 שקל ומעלה בשביל להנות ממנו.

פורסם

אם אין לך מה לעשות בא תביא לי אותם ואני בטוח שאני ימצא מישהו שכן ירצה לקנות אפילו במחיר מגוחך.לא הייה לי אכפת להכניס עוד כמה שקלים לכיס בלי לעשות כלוום..

פורסם

כמו שנאמר לך באמת תמכור מה אכפת לך, תחשוב שמהכסף שתמכור תעשה איתו משהו אחר לא יודע תשים דלק או משהו.

עדיין כל דבר בחיים זה כסף ותמיד יש מה לעשות איתו אפילו אם זה 200-300 שקל או אולי פחות אני לא יודע כמה שווה הציוד הזה.

ובאמת תפרסם ביד 2 יש מלא אנשים שלא מבינים שום דבר באיך שסאב צריך להישמע.

פורסם

דבר ראשון אל תתבאס,

יש אנשים בעלי תקציב ודרישות נמוכות יותר שציוד כזה כן יכול להתאים להם=לכל סיר יש מכסה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...