Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... יש אצלי רדיו דיסק.. של חברת פנסוניק.. .... הבעיה היא... שכשאני שם את הפאנל שלו בתוך הכניסה..... המסך דולק.... אבל המילים שבאים אחר כך פשוט לא מגיעים..... והוא נשאר ככה ולא מתפקד:roll: (ב"מילים שבאים אחר כך" אני מתכוון שהוא לא כותב READING,- כשהוא קורא את הדיסק) ולא משנה כמה זמן אני מחכה

הוא פשוט לא עובד:roll:, רק המסך והכפתורים מוארים... הכפתורים אינם מגיבים כלל!

יש להזכיר שמי שחיבר לי את הרדיו דיסק( לפני שנה וחצי) חיבר אותו ככה שהוא לא מושפע מהסוויצ', יעני הוא דולק כל הזמן...

אבל לאחרונה.... כשאני מדליק את האוטו(והרדיו דיסק פועל) הוא נכבה ונדלק מחדש אחרי שהמנוע הונע.- והוא הפסיק לפעול, היום בדיוק אחרי שהפעלתי את האוטו!

אני ממש מבקש עצה... (לא כמו תחליף רדיו דיסק- כי אין לי כסף בנתיים להחליף) אולי רק מה צריך לשפץ, או אם המצב גרוע מאוד. אז סביר להניך שאני אחליף אותו יותר מאוחר.

תודה לכל מי שתורח לקרוא את זה... ותודה רבה למי שנותן עצה:-D

פורסם

דבר ראשון ,תישלוף את הפאנל ותנסה לחבר אותו שוב .

יכול להיות שהמגעים של הפאנל לא נוגעים טוב במגעים של הרדיו דיסק.

בצד האחורי של הפאנל יש שורה של מגעי נחושת עדינים ,תראה אם כולם ניראים

באותה צורה (אולי אחד מהם היתעקם) .

אותו הדבר תעשה עם המגעים שברדיו דיסק .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
דבר ראשון ,תישלוף את הפאנל ותנסה לחבר אותו שוב .

יכול להיות שהמגעים של הפאנל לא נוגעים טוב במגעים של הרדיו דיסק.

בצד האחורי של הפאנל יש שורה של מגעי נחושת עדינים ,תראה אם כולם ניראים

באותה צורה (אולי אחד מהם היתעקם) .

אותו הדבר תעשה עם המגעים שברדיו דיסק .

עופר.י

ניסיתי את כל הנסיונות האלה! זה לא הבעיה מפה... - אני שוב מזכיר, הרדיו דיסק היה דולק, וכשהפעלתי את הסוויץ, הוא נכבה ונדלק, ופשוט הפסיק לעבוד!

• תוכן חדש...