Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

307, 1.6 אוטמט, שנת 2002 עם 105K קמ. כבר כשנתיים שיש רעש ממרימי השסתומים, יותר כשהמנוע קר ונחלש כשמתחמם. בהמלצת המוסך שלי, לא נגענו.הרכב מטופל בקביעות, עם שמן לפי המלצת היבואן. החלפת שמן ומסנן נעשתה לפני שלושה חודשים.

היום בבוקר, מניע, רעש שסתומים חזק, קצת רעידות, הרעש מתגבר עם לחיצה על הגז בניוטרל. לא משהו שאני מכיר מהשנתיים האחרונות. טלפון למוסך - עדיף לגרור. מגיעים למוסך, הרעש נחלש אבל עדיין קיים וההמלצה היא לעשות פלאשינג, להחליף שמן ומסנן שמן. אישרתי. לקחתי את הרכב אחה"צ והרעשים נעלמו. נראה טוב. ואז נזכרתי בדיעות החלוקות בפורום לגבי פלאשינג.

האם עלי לצפות למשהו רע כעת כתוצאה מהפלאשינג? הטיפול נעשה אגב במוסך מורשה היבואן.

פורסם

שלום,

באמת שישנם הרבה חילוקי דעות בנושא חומרי הניקויי ויעילותם היא מוכחת אבל ההשפעה שלהם על גומיות ושאר הסטמים ספק אם החומרים משאירים אותם ללא נגע.

נוכחתי לראות שהכנסת שמן גיר DEX3 למנועים בעלי מרימים הידראולים מנקה בצורה מצויינת בדיוק לפי ההוראות של ערכות הניקויי וידוע לי בהרכב הכימי של השמן גיר שהוא אינו תוקף את האטמים והגומיות שישנם בחלקים הנעים של המנוע.

לפיכך אפשר למצוא תחליף זול שמבצע את העבודה ללא דופי.

בנושא הערכות יש ויש ,אני אישית הייתי מחפש בכיוון אחר אם אתה כותב שהשמנים והמסננים שהחלפת עד כה הם מקוריים ומתאימים לסוג רכב זה בהמלצת היצרן.

גם מסנן האויר חשוב לא פחות ביכות שלו לסנן.

אבק כבישים מכיל צורן ועוד מרכיבים שנכנסים למנוע וגורמים נזקים ולכן כל חלק קטן במערכת הוא חשוב !

:onfire:
פורסם

טיפולים נעשו כל 12 חודש בדיוק. השתמשו אך ורק בשמנים איכותיים ובפילטר שמן מקורי. היום הנעתי שוב בבוקר, נשמע טוב יותר.

אני מתעניין יותר בהשלכות של הפלאשינג, האם עלי לצפות ל"הפתעות" בזמן הקרוב?

פורסם

אל תטריד את עצמך צא לנסיעה ארוכה הכל יהיה בסדר תיהיה שקט.אגב ההצעה של שימוש בשמן גיר נכונה ראיתי לא מעט שעושים זאת ובהצלחה רבה.לדעתי הקיץ והחום יוסיפו שיפור לתיקתוקים.

• תוכן חדש...