Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה העניין, בגלל שיש לי הרבה דברים בבית MADE IN CHINA, אני לא נוגע ברכב הזה.

וכדי שתבין, זה כבר לא ROVER,וזה לא רק הרכבה של סינים זה גם פרי פיתוח של סינים.:roll:

ממש לא נכון. פיתוח הדגם הספציפי הזה החל עוד לפני פשיטת הרגל של רובר תחת שם הקוד RDX60, והוא מבוסס על פלטפורמה מקוצרת של רובר 75. כמו כן לרובר עדיין יש מפעל ומרכזי פיתוח בבריטניה. אני באמת שלא יודע כמה מהרכב נעשה שם, אבל ברור שלפחות חלק - אולי כמו שעשו עם טויוטה אוונסיס, למשל. אם היית קורא את כל הכתבה היית מגלה שבהמשך תוצג גם מכונית משפחתית קומפקטית שגרסת ההאצ'בק שלה תיוצר בבריטניה, והסדאן בסין.

יש לכם תפיסות קצת מיושנות כלפי הסינים. אסור לזלזל בהם - SAIC היא מותג גדול ויש להם כוח. תזכרו שממשלת סין מחייבת יצרניות זרות שרוצות לשווק בסין להכנס לשת"פים עם יצרניות מקומיות, והם צוברים מזה הרבה ידע. לא הייתי קוטל את המכונית כל כך מהר, ובמבט ראשון היא נראתה לי בסדר גמור. כמו שהזכירו כאן, רבים זלזלו ביונדאי בהתחלה ותראו איך הם חוגגים עכשיו בארצות הברית עם הג'נסיס והג'נסיס קופה.

מבחינה שיווקית גרידא, זה לא נכון לשווק מותג חדש בארץ (ונעזוב את עיניין המוצא...) במחיר כזה. מן הראוי לעשות מחיר היכרות ולא לחשוב רק על ציי רכב - זוהי חשיבה מאוד בעייתית וקשה לי להבין איך מותג יצליח בארץ אם הוא מבסס את עצמו מההתחלה על מכירות לליסינג.

שאלה אחת מטרידה אותי: האם תהיה לה גם אמינות של רובר? :-D

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא רובר, זה הפס יצור של רובר, רק שאת השם הם שכחו לקנות:shock:.

בכל זאת לא אמרתי שאני יקנה, אבל בטוח שאני לא פוסל על סף לפני שראיתי, בדקתי, נסעתי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

SupersoniK: לא קראתה את התגובות הקודמות שלי, אני אמרתי שאם המחיר היה באזור 80K-95K היתי חושב על זה.

במחיר 140-150K ,אני פוסל את זה על הסף גם אם הרכב יהיה ברמה גבוהה מאוד.

ולא, אין עדיין שום דבר סיני שהוא אמין לאורך זמן ועוד בשילוב של אמינות של רובר. :roll:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
זה לא רובר, זה הפס יצור של רובר, רק שאת השם הם שכחו לקנות:shock:.

בכל זאת לא אמרתי שאני יקנה, אבל בטוח שאני לא פוסל על סף לפני שראיתי, בדקתי, נסעתי.

אה, סליחה - ראווה קוראים להם עכשיו. היה איזה סיבוך משפטי עם במוו שהחזיקו בשם, משהו כזה.

biohazard: איך תקנה רכב חדש ומאובזר ב-80K? זה לא נשמע לך מצוץ מהאצבע? אני מסכים שהמחיר מנופח, אבל הוא לא צריך לרדת לאיזור הזה.

פורסם
SupersoniK: לא קראתה את התגובות הקודמות שלי, אני אמרתי שאם המחיר היה באזור 80K-95K היתי חושב על זה.

במחיר 140-150K ,אני פוסל את זה על הסף גם אם הרכב יהיה ברמה גבוהה מאוד.

ולא, אין עדיין שום דבר סיני שהוא אמין לאורך זמן ועוד בשילוב של אמינות של רובר. :roll:

למה לפסול דגם כזה אני לא מבין תיראו את התמורה שאתם מקבלים ב140K את העיצוב,האיכות,הבטיחות וכו' ,אני אפילו חושב שזה זול מידי לתמורה שהם נותנים לרכב שניראה ואני מאמין שגם מרגיש מצוין.

R550-2_450.jpg

22672-4.jpg

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

דווקא עצם זה שהיא משתמשת בפלטפורמה של הרובר 75 יכול להפתיע ,לא לשכוח הרכב פותח עם שיתוף פעולה של הבווארים כך שלכו תדעו אולי הרכב לא כזה גרוע.

בכל אופן , אין לי ספק שבעוד פחות מ10 שנים אנחנו נדבר על הרכבים הסינים באותה נשימה שאנחנו מדברים על היפנים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

טוב, הנה דוגמית של איכות סינית:

:lol:

$weezy$: העניין הוא שאני לא סומך על סינים, בעבר הלא רחוק הם שלחו למבחני ריסוק רכבים שקיבלו 3 כוכבים, אבל כאשר לקחו אותו רכב סידרתי וריסקו אותו, לא נשאר ממנו כלום.

ולפי דעות של אנאליסטים למיניהם, לסינים לא אכפת מהבטיחות שלך ,הם רק רוצים לעבור את מבחן הריסוק כדי למכור.

ויש להם המון רכבים בעיצוב מאוד יפה, אבל מתחת לעיצוב זו עגלה!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לדעתי, מי שמזלזל בסינים שוגה ובעתיד "יאכל את הכובע שלו". הסינים מתקדמים ומשתפרים בצעדי ענק והם יעשו זאת אף מהר יותר ממה שהקוריאנים עשו זאת.

פורסם

כמה שמזלזלים...אל תשכחו שפעם זלזלו ביפניות ואז בקוראניות

הסינים הולכים ומשתפרים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם את היפניות לא קיבלו בזרועות ידים פתוחות,ובכל זאת היום המכירות שלהם עקפו את האירופאיות בעשרות אחוזים.

אני זוכר שדווקא היפניות לא קיבלו אותנו בזרועות פתוחות...

סובארו חגגה כאן בזכות החרם הערבי ורק בסוף ה80' התחילו להגיע שאר היצרנים, דווקא היה צמאון אדיר.

להבדיל מסין יפאן היא מדינה הרבה יותר טכנולוגית עם מסורת מכובדת של מטאלורגיה ואלקטרוניקה, מה שנותן לה יתרון רציני בחשיפה של מוצרי איכות.

בסוף הכל יהיה שאלה של מחיר, במקסימום תמכר כאן כמות השווה למכירות בסוכנות בשכונה קטנה של פרבר של כפר סיני.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
כמה שמזלזלים...אל תשכחו שפעם זלזלו ביפניות ואז בקוראניות

הסינים הולכים ומשתפרים

אבל זה עדיין לא זה (לפחות ככה זה נראה) ולשווק אותן במחיר "דומה" לזה של היפניות נראה לי הזוי...

"ריפודי עור ודיפוני עץ" לא עושים את ההבדל אצל הלקוח הישראלי הוא מחפש קודם כל שקט נפשי והמילה סין לא ממש מתחברת למונח (כרגע).

פורסם
חלק מהאנשים פה מדברים מתוך מה שהם שמעו פעם על יצרניות הרכב הסיניות, ולוקחים את הדעה הזו יותר מדי רחוק. אז נכון שהיצרניות הסיניות לא הצטיינו (בלשון המעטה) בבניית רכבים הן מבחינת הבטיחות והן מבחינת איכות הייצור הכללית, אבל עובדה שאפשר גם אחרת. הנה עומד פה מולכם רכב שנראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים, מציע אבזור נדיב ומנוע חזק, בטיחותי ובעל אבזור בטיחותי - אז ישר לקטול אותו רק בגלל שיש את המילה "סין" אי שם בטקסט? פעם גם צחקו כששמעו שיש מכוניות תוצרת קוריאה - ותראו איפה אנחנו עומדים היום.

biohazard, אתה רציני בקשר למחיר שזרקת? אתה בחנת את הרכב שאתה יודע להעריך כמה שווה לשלם עבורו?

טיבו ואיכותו (וגם אמינותו) של ה-550 ייבחן עם הזמן, ועד אז, עדיף לא לפסול שום דבר על הסף.

הראשון שהגיב פה שיש לו גישה קצת יותר פתוחה.

רק לפני כ- 15 שנה כולם גיחכו כשמכוניות מתוצרת קוריאה נחתו בישראל, והן היו מבוססות על מכוניות יפניות דור קודם.

היום התדמית של יצרנים קוריאניים (יונדאי למשל) חזקה כמעט כמו של היפניים, לא רק בישראל.

אנשים בכל העולם עברו שטיפת מוח עם כתבות TV וסרטונים ברשת על מבחני ריסוק של מכוניות סיניות.

מאז עברו כמה שנים ולא דין מותג סיני אחד כמו דין מותג סיני אחר...יש ויש, כמו בכל תחום.

דווקא ההחלטה של לובינסקי לחדור עם מכונית סינית ראשונה בישראל באמצעות דגם יוקרתי יחסית היא המעניינת יותר.

בנית המותג "מלמעלה" עם הדעות הקדומות של הישראלי הממוצע היא אתגר לא פשוט.

אני מניח שחברות הליסינג יקבלו את האוטו במחיר נמוך מאוד כדי ליצור ניראות על הכבישים ואז מר ישראל ישראלי יגיד לעצמו..."מעניין, חברות הליסינג מאמינות במוצר הסיני הזה ועוד נותנת אותו לבכירים בחברות השונות (קבוצה 4), אולי הסינים לא כאלה פראיירים..."

בחירה בדרך הזו במקום להתחיל לשווק מכוניות זולות ובסיסיות ואז לצמוח למעלה לפלחים יוקרתיים יותר (כמו יונדאי למשל) היא הימור, זה יכול לקצר את הדרך של המותג מבחינה תדמיתית בכמה שנים טובות, זה יכול גם לרסק אותו.

Time will tell

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לכולנו יש מוצרים סינים בבית, לכולנו הם עלו בערך רבע מחיר מהמתחרה הגרמני ותמיד הם נהרסים בשמינית מהזמן.

למה נראה לכם שעם מכוניות זה יהיה שונה?

בגלל הריפודי עור האלה, אתם מוכנים לבדוק על בשרכם עד כמה המכוניות האלה טובות? ועוד במחיר מטורף של 150,000 שח?!

כן, פעם אמרו אותו הדבר על הקוריאניות, תראו איזה יופי הן הולכות היום, האוויאו בהחלט דוגמא למופת של בטיחות מדהימה.

שטמבל אחר יבדוק על החיים שלו עד כמה הסינים אמינים ובטיחותיים, אני גם ב50,000 ש"ח לא הייתי מתקרבת.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...