Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות... ולא מוצא! :mad:

והאוטו שלי שותה איזה 1 ל8.5!

מה זה??? 1.4!

חייב עבודה! נגמרים לי הליטרים!!!

אז בבקשה, אם למשהו יש משהו בשבילי, או יודע על משהו.... שיגיד לי.

אני מראשון ומתאים בכל אזור המרכז.....

תודה,

משה.

תודה מראש.

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

תודה מראש.

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אין דבר כזה "לא מוצא עבודה", זה דבר שנוכחתי להבין אחרי שהייתי מפונק וחיפשתי עבודה סתלבט, תמיד יש עבודה!

אם אתה באמת צריך מזומנים (כמוני), תמצא גם עבודה פיזית ושחורה...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אין דבר כזה "לא מוצא עבודה", זה דבר שנוכחתי להבין אחרי שהייתי מפונק וחיפשתי עבודה סתלבט, תמיד יש עבודה!

אני מצטרף לספרינט !!!

תפסיק להיות מפונק, יש מלאאאאא עבודה !!!

אני מגיל 16 עובד, כיום יש לי 2 עבודות למרות שאני עתודאי !!!

מה שאתה צריך לעשות זה להרים את התחת השמן שלך, ולהיכנס למחשבה שהיום אין עבודה סתלבט, היום אין כסף כמו פעם למה שנקרא שכבות שומן ...

אני מסכים שקשה למצוא עבודה במקצוע, גם לחברה שלי שהיא בקרוב מסיימת תואר שני בכלכלה לא מצליחה למצוא עבודה במקצוע אבל יש לה עשרות הצעות מלצרות, קופאית, קיוסקים וכו' ...

תפתח עיתון ותתחיל לחפש, תמיד יש את רשתות המזון מהיר שמחפשים עובדים או טלמרקטינג שאני לא מאמין שעדיין אנשים משקיעים בשטויות האלה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אני מצטרף לספרינט !!!

מה שאתה צריך לעשות זה להרים את התחת השמן שלך, ולהיכנס למחשבה שהיום אין עבודה סתלבט, היום אין כסף כמו פעם למה שנקרא שכבות שומן ...

אני מסכים שקשה למצוא עבודה במקצוע, גם לחברה שלי שהיא בקרוב מסיימת תואר שני בכלכלה לא מצליחה למצוא עבודה במקצוע אבל יש לה עשרות הצעות מלצרות, קופאית, קיוסקים וכו' ...

תפתח עיתון ותתחיל לחפש, תמיד יש את רשתות המזון מהיר שמחפשים עובדים או טלמרקטינג שאני לא מאמין שעדיין אנשים משקיעים בשטויות האלה ...

על סמך מה אתם אומרים שיש לי תחת שמן ואני מחפש עבודות סטלבט??????????

אני גם עתודאי, ועובד מגיל 16 טעבדתי בהמון עבודות, חלקן "סתלבט". קופאי בברכה למשל וחלק מאוד פיסיות, בניין... גם בטלמרקטינג עבדתי בתקופת התיכון במשך 11 חודש והרשימה עוד ארוכה. ברשת מזון מהיר עוד לא יצא לי לעבוד ועצוב לי לבשר לך שגם שם יש בלחץ עבודה.

בסניף מקדונלס בקניון הזהב למשל הם קוראים לעובדים שלהם פעם-פעמיים בשבוע, למשמרות קצרות של 4 שעות, ואם הם רואים שהסניף ריק הם עוג אומרים לך להחתים כרטיס וללכת הביתה..

גם אני חשבתי שזה נכון, שיש הרבה עבודה אבל בתקופה האחרונה ראיתי את האמת.

עבדתי בכל עבודה, ואין לי בעיה לעבוד בכל עבודה.

אני אוהב עבודה קשה.

כתבתי כאן כדי שאולי משהו יעזור ויתן איזה מידע על מקום עבודה... ובמקום, כל אח אומר שאני עצלן בלי שידע מי אני בכלל....חבל שזה ככה.....

משה.

תודה מראש.

פורסם

אף אחד לא התכוון להעליב אותך (חוץ מרדרוז :wink: ), אבל באמת לא חסרות עבודות, ואם אתה באמת זקוק נואשות לכסף - תמצא גם עבודה עם שכר מינימלי.

פשוט תשאל כל אחד שאתה מדבר איתו, בני משפחה, חברים, תעבור בחנויות...

בהנחה שאתה ללא מגבלות זמן (עתודאי?), אין בעיה למצוא עבודה.

אם אתה מעוניין בעבודה פיזית עם קבלן בתע"א (ליד נתב"ג), פנה אלי בה"פ ואני אשאל בשבילך.

בהצלחה, :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
יש לי שאלה:

כמה משלמים בדרך כלל עבודה בבניין ???

יש אפשרות לעבוד גם אם אני לומד ? (אבל לא קטין. אני 18)

מצאתי עבודה בבנין שמשלמים שם 27 לשעה, אבל אין מצב ללמוד (בתיכון) ולעבוד בבניין, כי בד"כ עבודות כאלו מתחילות מוקדם בבוקר ומסתיימות לפחות אחה"צ...

חפש עבודה לשעות הערב במסעדת הג'אנק פוד הקרובה לביתך... :wink:

ולפותח השרשור:

אתה יכול להירשם בחברות כ"א. אני הופניתי לעבודה זמנית וקיבלתי משכורת מאוד (מאוד!) מכובדת...

אם אתה כזה נואש, אתה גם יכול לפנות ללשכת התעסוקה - והם כבר יתנו לך איזה עבודה במפעל כלשהו (חלק מהעבודות הן שבלוניות ומשעממות כ"כ שאני מעדיף להיות מובטל...).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אצלכם במרכז פשוט יותר-אני גם נמצא בתקופה שאני לא עובד זמן רב,וכבר שואל כל אחד על כל עבודה אפשרית.....רק שאין עבודה...קשה ..קשה..

פורסם

אם יש לך רשיון ל50 סמק הבוס שלי מחפש עובד.

העבודה היא - שליח, דלפק, כלים, שולחנות ולא לפספס אף פרק של הסופרנוס

עבודה לא קשה ומשלמים טוב.

המקום הוא "קאסה דל פפה" בכיכר מילאנו, רח' יהודה המכבי 4 ת"א.

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה את המספר טלפון של המקום

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אני מצטרף לספרינט !!!

ספרינט ורדרוז,

אויש נו ת-ת-ע-ר-ר-ו, אחוזי האבטלה גבוהים מ80% ממדינות העולם (לא כולל עולם שלישי), אנחנו חיים במצוקה כלכלית אין עבודה אין שפה קשה קשה.

אני לא אומר שבלתי ניתן למצוא עבודה אבל קשה מאוד למצוא עבודה טובה ואמינה, אני לא חושב שלתקוף את הבחור ולהגיד לו "לך לנמלה עצל" יעזור, אם באמת עצלן אז שישאר בבית, אם לא ונראה לי שלא אחרת הוא לא היה מעלה את זה פה אז אין שום הצדקה למה שרשמתם.

בכל אופן עולם העבודה לא קל - אני עובד במפעל (אני עכשיו שם) מחלבות גד עושה תפקיד דיי גדול ומקבל 20 שקל לשעה, אני לא בוכה אבל אם הייתי צריך להחזיק את האוטו שלי לבד הייתי צריך שעות נוספות + לחסוך בכל דבר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אני מצטרף לספרינט !!!

על סמך מה אתם אומרים שיש לי תחת שמן ואני מחפש עבודות סטלבט??????????

אני גם עתודאי, ועובד מגיל 16 טעבדתי בהמון עבודות, חלקן "סתלבט". קופאי בברכה למשל וחלק מאוד פיסיות, בניין... גם בטלמרקטינג עבדתי בתקופת התיכון במשך 11 חודש והרשימה עוד ארוכה. ברשת מזון מהיר עוד לא יצא לי לעבוד ועצוב לי לבשר לך שגם שם יש בלחץ עבודה.

בסניף מקדונלס בקניון הזהב למשל הם קוראים לעובדים שלהם פעם-פעמיים בשבוע, למשמרות קצרות של 4 שעות, ואם הם רואים שהסניף ריק הם עוג אומרים לך להחתים כרטיס וללכת הביתה..

גם אני חשבתי שזה נכון, שיש הרבה עבודה אבל בתקופה האחרונה ראיתי את האמת.

עבדתי בכל עבודה, ואין לי בעיה לעבוד בכל עבודה.

אני אוהב עבודה קשה.

כתבתי כאן כדי שאולי משהו יעזור ויתן איזה מידע על מקום עבודה... ובמקום, כל אח אומר שאני עצלן בלי שידע מי אני בכלל....חבל שזה ככה.....

משה.

אופס, נחש מה, יש לי חבר שעובד כבר כמעט שנתיים במקדונלס בקניון הזהב ויש שבועות שהוא עובד כל יום !!!

וחוץ מזה, יש רשת מזון מהיר בכל חור, בין אם זה מקדונלס, בורגר ראנץ, בורגר קינג (מישהו יודע מה זה בכלל דליקטיב???), פלאפלים וכו', אז מי אמר שחייבים ללכת למקדונלס בקניון הזהב ?!?!?!?!?!

תתעורר אח שלי, גם אני עובד במזון מהיר וגם אצלי כשאין עבודה משחררים הביתה !!!

רק שתדע שאתה יכול פשוט להגיד שאתה רשום בסידור עבודה (נגיד) עד 12 בלילה ולכן אתה לא מסכים ללכת ואז הם חייבים לשחרר משהו אחר. ככה זה אצלי בעבודה רק שאצלי כולם מתים ללכת הביתה (חוץ מאנשים מסכנים כמוני שצריכים את הכסף). בעקרון מותר להם לשחרר אותך יותר מוקדם ממה שרשום בסידור עבודה רק בהסכמתך ...

אני ממליץ לך לברר בקיוסקים כי זו עבודה הכי טובה, אם יש לך ניסיון במלצרות אז תברר במסעדות, אולמות אירועים וכו', כאלה מקומות תמיד, אבל תמיד צריכים עובדים !!!

בשורה התחתונה, מי שבאמת מחפש ימצא עבודה בלי בעיה !!! מי שמתעצל לא ימצא כלום ...

נ.ב. כולם בטוח מכירים את המסעדה הברזילאית החדשה מאחורי האיצטדיון בר"ג. אז הם מחפשים שם עובדים, שכר 20 ש"ח לשעה אבל לא משלמים נסיעות (וזה ממש מצויין ביחס למה שנותנים היום בשוק המלצרות) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה זה??? 1.4!

תודה,

משה.

אני מצטרף לספרינט !!!

ספרינט ורדרוז,

אויש נו ת-ת-ע-ר-ר-ו, אחוזי האבטלה גבוהים מ80% ממדינות העולם (לא כולל עולם שלישי), אנחנו חיים במצוקה כלכלית אין עבודה אין שפה קשה קשה.

אני לא אומר שבלתי ניתן למצוא עבודה אבל קשה מאוד למצוא עבודה טובה ואמינה, אני לא חושב שלתקוף את הבחור ולהגיד לו "לך לנמלה עצל" יעזור, אם באמת עצלן אז שישאר בבית, אם לא ונראה לי שלא אחרת הוא לא היה מעלה את זה פה אז אין שום הצדקה למה שרשמתם.

דניאל.

שוב - לא באתי לתקוף אותו, אלא להגיד לו "להתעורר", כי תמיד יש עבודה! תמיד!!!

אתה צודק - קשה, אפילו קשה מאוד להשיג עבודה ואמינה. אבל בחור שזקוק לכסף גם יעבוד במינימום בעבודה הכי "עלובה"...

אני ישבתי חודשיים בבית בחוסר מעש - עד שהבנתי שאני לא אמצא עבודה בדיוק כמו שאני רוצה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אנשים ... אתם עיוורים ?

הרגע הצעתי לכם מקום עבודה מסודר , אתם רק צריכים להתקשר .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...