Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא יופי שהחיית את השרשור.

אני יכול לספר, למי שמתעניין, ש- BMW מציעים הנחות הרבה יותר גבוהות ממה שרשום לעיל. סדרה 1 צפופה מידי, פשוטה מידי, ואיטית מידי (ביחס ל- TSI כמובן). ה- 320 עדיין לא זריזה כמו ה- TSI, כמובן, אבל מרשימה מבפנים ומבחוץ, ואפילו תפקודו של ה- IDRIVE לא ממש נורא, כל עוד משאירים אותו בנושא רדיו ;-) מצד שני, הוא בכל זאת די יקר (גם אחרי הנחה של 40K), האוכ' באולם התצוגה פשוט מגעילה, והאמת היא שברחוב שלנו אין אף אחד עם רכב כזה. נראה לי שהוא די יבלוט, ואני לא יודע אם אנחנו מהמתבלטים (לעומת זאת, די ברור שאנחנו מהמתלבטים). כלומר, ה- 320 רכב מאוד ראוי, אבל אולי משדר משהו שאנחנו עוד לא מוכנים לו. אה, ואגב, כל החלק של ריפוד הגג האחורי (היכן שנמצאת התאורה ליושבים מאחור), פשוט מורכב בצורה רופפת, גם ב- 120, גם ב- 320, גם ברכבי ההדגמה וגם באולם התצוגה. מאכזב, גם אם לא מהווה סיבה לפסול את הרכב. אגב, בתקציב מאוד דומה ל- 320, קיבלתי הצעה מעניינת על FREELANDER. אנו כמובן לא אוהבים ג'יפים, אבל הוא לא ממש ג'יפ, נכון? יותר כמו ג'יפון. אולי אפילו הוא יגרום לנו לטייל?

ניסינו את הקשקאי. אשתי מגדירה אותו כרכב נובורישי. הבעיה שלו, שהוא "נראה". כלומר: הוא נראה נוח, אבל אחרי נסיעה של כחצי שעה מתברר שהוא לא. הוא נשמע זריז, אבל הוא לא. הדשבורד נראה נוח לתפעול אבל הוא לא. הכפתורים על ההגה נראים נוחים לשימוש אבל הם ממש לא. אשתי אמרה שהרכב דווקא מתאים לי, אבל ממש לא לה, ולכן כנראה נפסל. מזגן מעולה.

הרגע ניסינו גם את ה- 308, שבינתיים עם הלאון FR נותן את הפייט הכי חזק ל- TSI. לא, הוא לא זריז כמו ה- TSI, ואשתי טוענת, ובצדק, שהוא לא נוסע חלק באותה מידה (AL4 מול DSG...). אבל, הוא מאוד מרווח ומאיר פנים, הוא יחסית זריז, ותפקוד ה- AL4 שופר לאין ערוך מאז הפעם האחרונה שנהגתי עליו, לפני שנתיים. אין סאןרוף, אבל יש ג פנורמי שיקנה את ליבו של הילד :-) יש לה בעיה אחרת, שהיא מעט אנמית. אולי גם הגולף יחסית אנמית, למעט במרכב ה- 3 דלתות, שאני לא מפסיק לחשוב עליו ;-)

מה נותר? נותרה האוקטביה 1.8T, שבאופן מפתיע נראית מעולה על הכביש, והספורטבק עם מנוע דומה. ננסה אותן בתחילת שבוע הבא ונגיע להחלטה. אחרי הכל, לעו"ד כל הזמן מציעים הנחות בכל מיני חברות ;-) ידעתי שיהיה שווה ללמוד את המקצוע הזה :-) :-)

וכמובן, תודה לכולם על הסבלנות והדיעות (כולל לאשתי, שלא קוראת את הפורום אבל לפחות מגלה סבלנות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה עם הבחירה (מה שלא תהיה). בהחלט יהיה מאוד מעניין לשמוע\לקרוא מה בחרתם בסופו של דבר, אחרי מסע דיי ארוך אפשר להגיד. לפחות אתם עושים שיעורי בית כמו שצריך :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האוכ' באולם התצוגה פשוט מגעילה, והאמת היא שברחוב שלנו אין אף אחד עם רכב כזה. נראה לי שהוא די יבלוט, ואני לא יודע אם אנחנו מהמתבלטים (לעומת זאת, די ברור שאנחנו מהמתלבטים). כלומר, ה- 320 רכב מאוד ראוי, אבל אולי משדר משהו שאנחנו עוד לא מוכנים לו.

אייל, אני לא מבין למה האוכלוסייה ואני לא מדבר רק על האולם תצוגה לא ניראת לך אני בעל של BMW X5 אז אני נקרא מהאוכלוסיה הרעה שבחברה הישראלית.

ועוד דבר שאני מחנה את הרכב מחוץ לחנייה הפנימית של הבית שאין לי כוח להיכנס לחנייה של הבית נכון שהוא מעט בולט במיוחד לאור הצבע שלו אבל, עם שאר הרכבים ברחוב הוא מתמזג יופי יופי אולי בת"א זה שונה?.

ולגבי הבחירה כמו שכבר אמרתי לך. לך על הסיאט לאון FR היא עונה לך דיי על הדרישות וצריך קצת לשנות ולנסות דברים שונים.

יניב

פורסם

יניב, דיברתי בהכללה, ולא התכוונתי אליך ספציפית כמובן.

הנה דוגמה: בחור עב כרס נכנס וצועק (את הטונים ואת המבטא הגרוני תוכל לדמיין) - "תביאו לי עכשיו מיני לנסיעת מבחן, או שאני קונה לאשתי מרצדס. אח שלי קנה פה סדרה 7, קח ת'טלפון תתקשר תברר". כמובן שהוא קיבל אותה מייד.

סוכני המכירות עצמם, ערסים קטנים. גם בצורת הדיבור וגם בהתנהגות. ואגב, אשכנזי כמוני, שנכנס בלי חליפה (ולכן לא ישר רואים מה עיסוקו) יכול לעמוד שם רבע שעה בלי שיתייחסו אליו, אפילו שהוא כנראה יכול לרכוש את הרכב בלי "לשעבד" אותו "עלי" כמו שבטח קראת שמקובל למכור רכבים בקמור למשפחות היותר מסוכנות. אבל זה כי כנראה אני לא צועק, ולא walk the walk.

אז אולי זה נשמע לך מוזר, אבל זה מתוכנן - להתאים את העובדים לרוכשים, ואת זה אמר לי עובד די בכיר בקמור. אם להיעלב - אז ממנו, לא ממני.

הרכב מקסים. התדמית שלו בישראל (וגם באנגליה, אגב) מוכיחה את עצמה באולם המכירות.

עוד דבר, דיברתי השבוע עם בעלים לשעבר של 540, ואחד החברים הטובים של חלק מהבעלים של קמור, שהחזיר להם 540 בגלל היחס שקיבל במוסך. מאז הוא עם מרצדס.

פורסם
יניב, דיברתי בהכללה, ולא התכוונתי אליך ספציפית כמובן.

הנה דוגמה: בחור עב כרס נכנס וצועק (את הטונים ואת המבטא הגרוני תוכל לדמיין) - "תביאו לי עכשיו מיני לנסיעת מבחן, או שאני קונה לאשתי מרצדס. אח שלי קנה פה סדרה 7, קח ת'טלפון תתקשר תברר". כמובן שהוא קיבל אותה מייד.

סוכני המכירות עצמם, ערסים קטנים. גם בצורת הדיבור וגם בהתנהגות. ואגב, אשכנזי כמוני, שנכנס בלי חליפה (ולכן לא ישר רואים מה עיסוקו) יכול לעמוד שם רבע שעה בלי שיתייחסו אליו, אפילו שהוא כנראה יכול לרכוש את הרכב בלי "לשעבד" אותו "עלי" כמו שבטח קראת שמקובל למכור רכבים בקמור למשפחות היותר מסוכנות. אבל זה כי כנראה אני לא צועק, ולא walk the walk.

אז אולי זה נשמע לך מוזר, אבל זה מתוכנן - להתאים את העובדים לרוכשים, ואת זה אמר לי עובד די בכיר בקמור. אם להיעלב - אז ממנו, לא ממני.

הרכב מקסים. התדמית שלו בישראל (וגם באנגליה, אגב) מוכיחה את עצמה באולם המכירות.

עוד דבר, דיברתי השבוע עם בעלים לשעבר של 540, ואחד החברים הטובים של חלק מהבעלים של קמור, שהחזיר להם 540 בגלל היחס שקיבל במוסך. מאז הוא עם מרצדס.

אייל, בתור אחד שגם הוא חלק מאותם המשפחות שנותנים מילת כבוד לב.מ.וו בארץ יראה לך קצת שונה ולא מוכר וביגלל, זה יש אנשים שקצת נרטעים מהחברה עקב הסטיגמה שנעוצה לה בארץ והדוגמה היא לאנשים כמוך שלא רואים את זה בשאר אולמות התצוגה.

עוד דבר אני לא נעלבתי רק רציתי להבהיר דבר אחד שרשמת. ועוד דבר ממתי מבקשים נסיעת מבחן על מיני בתוך אולם התצוגה של ב.מ.וו הרי האולם של מיני נמצא מטר מהם?.

יניב

פורסם
אייל, אני לא מבין למה האוכלוסייה ואני לא מדבר רק על האולם תצוגה לא ניראת לך אני בעל של BMW X5 אז אני נקרא מהאוכלוסיה הרעה שבחברה הישראלית.

ועוד דבר שאני מחנה את הרכב מחוץ לחנייה הפנימית של הבית שאין לי כוח להיכנס לחנייה של הבית נכון שהוא מעט בולט במיוחד לאור הצבע שלו אבל, עם שאר הרכבים ברחוב הוא מתמזג יופי יופי אולי בת"א זה שונה?.

ולגבי הבחירה כמו שכבר אמרתי לך. לך על הסיאט לאון FR היא עונה לך דיי על הדרישות וצריך קצת לשנות ולנסות דברים שונים.

יניב

קרפדה משוכנעת, כשהיא בחברת בני מינה, שאין יצור יפה ונעים ממנה. יניב ידידי, אין פה שום נגיעה אישית, רק דוגמה קיצונית להמחשת התחושה של העורך דין הזה, כפי שאני הקטן מבין אותה.

פורסם
אייל, בתור אחד שגם הוא חלק מאותם המשפחות שנותנים מילת כבוד לב.מ.וו בארץ יראה לך קצת שונה ולא מוכר וביגלל, זה יש אנשים שקצת נרטעים מהחברה עקב הסטיגמה שנעוצה לה בארץ והדוגמה היא לאנשים כמוך שלא רואים את זה בשאר אולמות התצוגה.

עוד דבר אני לא נעלבתי רק רציתי להבהיר דבר אחד שרשמת. ועוד דבר ממתי מבקשים נסיעת מבחן על מיני בתוך אולם התצוגה של ב.מ.וו הרי האולם של מיני נמצא מטר מהם?.

יניב

אני כיוונתי לפרסומים בעיתונות מהשבוע האחרון, לפיהם BMW מוסרים את הרכבים למשפחות הפשע, ואח"כ כשהמדינה מלאימה אותם, משום שהם קשורים לסחר בסמים או עבירות אחרות (לטענת המדינה, כמובן), קמור באים וטוענים שבכלל הרכב שלהם עדיין כי לא שולם מלוא הסכום. ממש לא כיוונתי לאנשים אחרים, כמוך או כמו משפחתך, שמערכת היחסים שלהם עם קמור מאפשרת להם לקחת עכשיו ולשלם אח"כ.

לגבי האדון שביקש נסיעת מבחן מיני באולם של BMW - זה מה שקרה בפועל. אולי במיני מנהלת המותג קצת פחות התרשמה מהאיומים שלו? אין לי מושג.

קרפדה משוכנעת, כשהיא בחברת בני מינה, שאין יצור יפה ונעים ממנה. יניב ידידי, אין פה שום נגיעה אישית, רק דוגמה קיצונית להמחשת התחושה של העורך דין הזה, כפי שאני הקטן מבין אותה.

אני לא חושב שאני "יפה" או "נעים" מאחרים, ואני אפילו שונא עו"ד (אני לא מתעסק בעריכת דין כמעט, יותר בצד הכלכלי; בימ"ש הוא מקום שמלא שקרנים לדעתי). לא גדלתי כעו"ד ובטח שלא בת"א. השאלה היא, וזו שאלה רחבה יותר, באיזו חברה (society) אתה/אני/אחרים רוצים לחיות. בחברה של צעקות, עבריינים ואיומים (אפילו לכאורה) או בחברה אחרת? בחברה שמקדשת, סולחת וסוגדת לח"כ שמשקר, הולך מכות ומהלך איימים במועדון, או בחברה שחושבת שח"כ צריך מינימום של אינטגריטי (ולצורך העניין, גם ח"כ שמנשק חיילת לא צריך להיות ח"כ לדעתי, אבל זו כבר סוגיה אחרת)?

קווה קווה.

פורסם

אם האוקטביה מעניינית אותך ואתה לא נעול על רכב חדש מהחברה,

יש חבר פורום שעומד לשחרר אחת ממש חדשה לשוק בקרוב מאוד.

אייל

BMW M135I

פורסם

יניב

מה זה מילת כבוד? אתה בא ולוקח רכבים בלי לשלם? איך זה הולך?

האם היית מוכן לנהל עסק המבוסס על מילות כבוד ולא עובד בצורה מסודרת?

אם יש סיבה שאני לא אקנה BMW שהוא אחד מרכבי החלום שלי ,ונתעלם כרגע מהסיבות הכספיות, זה בגלל ההתנהלות השכונתית של היבואן והסטיגמה שיש לרכב הזה בארץ וזה מאוד מצער אותי כי זה אחד היצרנים האהובים עליי (אני לא מחבב את מרצדס למשל) והרכבים שלו מצויינים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תדעו לכם שאחד הדברים היותר חשובים בעסק זה לדעת מי קהל היעד שלך, לכוון אליו ולהשיג אותו.

חוצמזה, לב.מ.וו יש גם סוכנויות משנה.

אולי לא המון, אבל יש.

לדעתי שווה לנסות באחת מהן, לא פעם היחס בין 2 סוכנויות שונה לחלוטין.

פורסם
אם האוקטביה מעניינית אותך ואתה לא נעול על רכב חדש מהחברה,

יש חבר פורום שעומד לשחרר אחת ממש חדשה לשוק בקרוב מאוד.

אייל

תודה, אבל אנחנו מחליפים את ה- TSI (המאובזרת והנהדרת, טפו טפו טפו) ברכב חדש, בשל תום תקופת האחריות.

בעצם אפשר לומר, ש"יש חבר פורום שעומד לשחרר TSI לשוק בקרוב" :-) (סתם, יש כבר מתעניינת, ואם לא היא אז כנראה ילך לטרייד-אין, שם יש לו רשימת המתנה...)

פורסם

לא נכנס לך לכיס, אבל מבחינה כלכלית להחליף רכב אחרי שנתים , לאחר ירידת ערך מסיבית ביותר זה לא דבר נכון לעשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX, אתה צודק. זו הפעם הראשונה שאני מרשה לעצמי, ולא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם בעתיד. אבל כרגע, אני מעדיף לתת משקל לאחריות על הרכב (ולעוד כ"ס ;-) ) מאשר לשיקולים הכלכליים.

פורסם

bar72 - יש עכשיו מבצע מעניין על ה-159, שבמסגרתו אשתך תקבל רכב יפהפה, חזק ומאובזר (ובטוח לעילא), אתה תהנה לראות אותו כל בוקר (ואם היא תרשה גם לנהוג עליו מדי פעם...) ובתור "בונוס" גם תקבל נסיעה לקורס נהיגה מתקדמת באיטליה, כולל טיסות, מלון 5 כוכבים ונהיגה על 8C קומפטיציונה.. לא רע!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...