Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי מייקל, אני מחפש לרכוש יד 2 עד 4 לצרכים של נסיעה יום יומית עירונית. ובסופ"ש קצת בין עירונית.

התקציב שלי זה עד 35 אלף. עכשיו כמובן עשיתי שיעורי בית למרות שזה הרבה מושגים שהם חדשים לי.

בגדול אני מחפש אוטו שיהיה מהנה לנהיגה, שיראה טוב גם מבפנים גם מבחוץ, שיהיה אמין יחסית וגם לא יאכל דלק יחסית ורק אוטומט

אני אצתרך את הרכב בערך לשנה ואז אני אמכור אותו ואסע לחו"ל.

בהתחלה הייתי סגור על מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 GLX 1.6 זה אוטו סופר אמין וגם אני אוכל למכור אותו בקלות אחרי שנה אבל אז שמעתי הרבה על האי נוחות שלו וזה גם רכב יחסית משעמם - האם זה נכון?

עכשיו אני רואה הרבה המלצות אחרות ואני לא מבין גדול. תמליצו לי במה לבחור

הונדה סיויק

פולקסווגן גולף

פולקסווגן פולו

פולקסווגן בורה

כאילו אני באמת אבוד, ובסוף אני סתם אקנה איזה אודי A4 כי זה אוטו גרמני ואני חולם יום אחד על פורשה.

תעזרו לי כפרה עליכם

פורסם

דווקא המאזדה היא הכי מהנה מהרשימה שהצגת, בעיקר בגלל ההגה המתקשר שלה והבולמם המעט נוקשים (שמונעים זוויות גלגול מפחידות כמו שיש ברכבים מקבילים כגון קורולה).

אם לא היה חובה לגיר אוטומט אני הייתי בוחר ב-106 ראלי דור שני, במסגרת התקציב תוכל למצוא אחת סופר שמורה ואפילו ישאר לך קצת עודף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מחפש רק אוטומט אפילו שאני יודע שרגיל זה יותר חסכוני וגם הביצועים עדיפים. מה עם פונטו ספייס? האם לדעתכם זה לא כזה משנה איזה אוטו אני אבחר כל עוד הוא יהיה שמור טוב ומבעלים פרטיים ורציניים?

פורסם

מה דעתך על שברולט אלרו נפח 3400 , האם רכב זה מתאים לך, יש לי לקוח שרוצה למכור רכב זה , מצבו כמו חדש ונראה מצויין.

שוב המכונית לא שלי .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אין לי בעיה עם זה שאוטומט יותר מתאים לך אבל בבקשה אל תרשום שטויות, יש פה אנשים שיכולים לקרוא ולהאמין למה שאתה רושם.

כל עוד לא מדובר בגיר אוטומט מהדור החדש (כל מגוון השמות של כפולי המצמדים), גיר אוטומט תמיד יהיה פחות חסכוני ויותר איטי מגיר רגיל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המזדה מכונית מהנה מאד יש לה כח מתלים קשים והגה מדוייק:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

כן, ממש מכונת נהיגה טהורת גזע ליישור פניות וזנב שובב.:-D

וברצינות, הרכב האוטומטי היחיד שהוא מהנה לנהיגה בתקציב הנ"ל שעולה על דעתי זה ב.מ.וו E36 משלהי שנות התשעים (מומלץ מנוע 2.0 ומעלה), אם אין לך בעיה בשנתון יחסית נמוך.

CoupéF7R

פורסם

רובר R25, מתחילת שנות ה- 2000. אנא בצע חיפוש.

ואני מקווה, כפרה, שאתה מבין שצחקו איתך לגבי המזדה. אני הייתי בעלים של מזדה לנטיס F 1.8 ידנית (מהדור השני) והאחזקה שלה לא היתה יותר יקרה משל הרובר שהמלצתי לך. מה שכן, צריך לבדוק היטב מה קונים. בצע חיפוש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מחפש רק אוטומט אפילו שאני יודע שרגיל זה יותר חסכוני וגם הביצועים עדיפים.

אין לי בעיה עם זה שאוטומט יותר מתאים לך אבל בבקשה אל תרשום שטויות, יש פה אנשים שיכולים לקרוא ולהאמין למה שאתה רושם.

כל עוד לא מדובר בגיר אוטומט מהדור החדש (כל מגוון השמות של כפולי המצמדים), גיר אוטומט תמיד יהיה פחות חסכוני ויותר איטי מגיר רגיל.

אלעד, זה מה שהוא כתב :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא המאזדה היא הכי מהנה מהרשימה שהצגת, בעיקר בגלל ההגה המתקשר שלה והבולמם המעט נוקשים (שמונעים זוויות גלגול מפחידות כמו שיש ברכבים מקבילים כגון קורולה).

אם לא היה חובה לגיר אוטומט אני הייתי בוחר ב-106 ראלי דור שני, במסגרת התקציב תוכל למצוא אחת סופר שמורה ואפילו ישאר לך קצת עודף.

נסיעה לא נוחה אינה בהכרח סימן לנהיגה מהנה.

פורסם
ואני מקווה, כפרה, שאתה מבין שצחקו איתך לגבי המזדה.

רגע תגידו לי דוגרי, אף אחד פה לא ממליץ על המאזדה? אם כן מה החיסרונות שלה?

פורסם

לאנטיס? מתקשרת?

הרכב הכי משעמם שנסעתי עליו (וזה גם בהשוואה למכוניות ישנות)

רכב של להגיע מנקודה לנקודה ותו לא

גם ה3 הנפוצה אגב בגירסת ה1.6 לא משהו

אם הכיוון שלך הוא הגרמניות בתקציב כזה אז התשובה שלי היא אחת - VR6

אני הייתי שוקל גם את הXSI 306,לא חזקה כמו הנ"ל אבל מתקשרת נפלא

במוו בנפח בריא בסכום כזה תאלץ להתפשר ולא מעט בשנתון\ביצועים\אמינות

עוד אופציה היא הוולבו T5 850 ולאנצ'יה קאפה טורבו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, לאחר התייצות רבה עם מקורות רבים של בעלי רכב הנלויים + שיחה עם הביטוח אני סגור על

Mazda Lantis 323 2002 GLX 1.6

אמרו לי הרבה שאם אקנה רכב ספורטיבי, אצתרך לעשות יישור קו רציני וגם לאחר מזה יהיו לי בעיות

אז עדיף פשוט אקנה אוטו שבמקרה ויעכזב אותי אוכל למקורו בקלות. וגם אם ארצה פוזה, אפשר לשים

אגזוז לחץ ומגנזיום כמו ילד בן 17 מופשע. לא רציתי פונטו ELX כמו שרבים המליצו בגלל המראה שמאוד לא מוצא

חן בעיניי ופ'גו כי זה רכב שהרבה עדיף לקחת ידני ואני סגור על אוטומט ורובר כי זה הימור מטורף.

עכשיו שאלתי זה האם מנוע 2.0 שווה את ההשקעה, אין לי בעיות כספיות או משהו פשוט לא רוצה לזרוק כסף...

וגם האם עליי לחשוש אם רכב שהנני קונה היה בליסינג לפני זה?

• תוכן חדש...