Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ביקש עצות לשיפורים

זאת אומרת שהוא לא יגיד לך מה הוא רוצה לשפר ולא צריך להיות לו תקציב

העצה שלי היא לשפר את המנוע, מישהוא אחר ימליץ לשפר את האחיזה

אחרי שהוא יחליט מה הוא רוצה לשפר ע'פ העצות אז הוא יחליט אם הוא שואל מה אפשרי לעשות בתור שיפור לאותו נושא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בטח שמעתם את זה כבר מיליון פעם אבל בטופגיר ניסו להראות שלפני כל

נסיון לשיפורים (מנוע, אחיזה ברקסים, לא משנה מה) כדאי ללכת

לבדוק כמה כוח סוס מוציא המנוע ולהשוות מול הביצועים המקוריים כשהרכב היה דנד"ש.

ואז כדאי לעשות טיפול גדול למנוע להחליף את כל החלקים שעבדו קשה/בלויים.

פורסם

חזרתי. אני מעוניין לשפר כוח ויופי. יש להזכיר שהרכב במצב חדש עבר 90 אלף קילומטר בלבד, ויצא מהמוסך אחריי טיפול גדול כול טיימינג , רצועות מנוע, צינורות מים ופקקי מים במנוע.

הצינור פליטה שהולך מהדוד האמצעי ועד לדוד האחורי כולל הדוד לא מקורי, עובי הצינור קטן מדי וגם הדוד קטן מדי וזה חונק לי תמנוע.

מה אתם מייעצים לי להחליף? איזה דוד להשים במקום זה? דוד רגיל? לחץ? מה שחשוב זה שיהיה מאושר וחוקי.

וגם להחליף תצינור מהדוד האמצעי לאחורי לקוטר יותר גדול אבל באותה צורה...

תודה ,אלירן

פורסם

אולי כדאי שתזכיר לנו באיזה רכב מדובר, תמונה גם לא תזיק, למרות ששיפורי חיופי הם לא ממש מטרת הפורום.

ספר מה התקציב ומה ההסטוריה של הרכב.

ברמת הבסיס- ניהול מנוע אגרסיבי, פילטר פתוח וצנרת פוחה ככל הנתן, קפיצים בולמים ובלמים יהיו המשך מבורך.

יש כאן כמה מומחי רובר, אבל הם לא חזקים בטלפאתיה, שחרר עוד פרטים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לגביי הדוד , היחידי שיהיה חוקי למהדרין זה הדוד המקורי .

ורצוי גם ששאר החלקים של מערכת הפליטה יוחלפו למקוריים , אלה אם אתה רוצה מערכת פליטה משופרת קומפלט אז מחברות כמו סופרספרינט,ריימוס.

האתר של סופרספרינט.

http://www.supersprint.com/USPI0C5S22T0TR001.asp

ROVER 600 TI

פורסם

מאיפה אני יביא דוד וצנרת מקורית? אם אני ישים במקום זה דוד של איזה חברה טובה וצינור חדש אז לא יכול להיות שזה יהיה חוקי?

ואיך בדיוק אני מעלה גדישה?....,אני ממש לא מבין בזה אז תסבירו לי.

ומה אתם אומרים על פורק לחץ? כדאי? מישהו יעץ לי שאם אני שם פורק אז קודם כל צריך לבטל תמקורי ולנתק לו את הצינור שהוא יונק ממנו וככה הוא מבוטל.

ואמרו לי להשים תפורק כמה שיותר קרוב לסעפת יניקה ככה הוא יותר אפקטיבי.

אין הרבה היסטוריה לספר על הרכב חוץ מזה שהוא חדש חדש חדש עם 90 אלף קילומטר סך הכל, אחריי טיפול ענק במוסך כולל טיימינג, רצועות, צינורות מים והכל.... כולל צמיגים חדשים.

פורסם

צנרת ודוד מקורי אתה יכול להזמין במוסך המרכזי של רובר בפ"ת ומאחד המוסכים המורשים של רובר .

או לחפש בפירוק שזה יצאה לך יותר זול אבל אני לא בטוח שתימצא.

ROVER 600 TI

פורסם

דוד זרימה חופשית לא חוקי וכל מי שמתקין לוקח סיכון.

כדי להעלות גדישה אתה צריך בוסט קונטרולר (ידני או דיגטלי), תזמין פורק יעודי של פורג' שמותקן במקום המקורי .

תבקש מבעל הרכב הקודם פירוט מלא של מה שהוחלף ברכב ומתי, מספיק צינור מים ישן אחד ואתה עלול להכנס להוצאות בעלות שליש מערך הרכב.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...