Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר למה שהוחלף ברכב אני לא צריך לשאול כי אני יודע שהכל הוחלף כולל צינורות מים טיימינג ועוד...

ולמה להתקין פורק שמתאים במקום המקורי?, רוב האנשים שמשפרים רכב כזה הציעו לי להתקין פורק חיצוני על הצינור של הסעפת יניקה ורק לנתק לפורק הישן את הצינור שממנו הוא יונק אויר, וגם בהתקנה להקפיד שהפורק החיצוני יהיה כמה שיותר קרוב לסעפת כי ככה הוא יהיה יותר אפקטיבי מאשר הפורק המקורי שיושב ממש על הטורבו.

אני לא מבין בזה אז תעייצו לי מה לעשות.

פורסם

הפורק לא מוסיף כוח אלא אמור לשמור על הטורבו על ידי פריקת הלחץ העודף, הפורק של פורג' מיוצר לרכב שלך ספציפי ולא מצריך שום קומבינות, במיקה ואתה תתקין פורק אחר תסיר את הפורק המקורי ותרכיב במקומו חלק שיאטם את הפתח.

רוב הסדנאות בארץ יציעו לך פורק אחר פשוט כי אין להם פורק יעודי לרובר.

Peugeot 208GTI

פורסם

אם אתה מתכון להעלות גדישה, הפורק המקורי לא יחזיק הרבה זמן גם אם תנתק אותו כי עדיין הוא ישאר במערכת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז מה לעשות? לפרק את המקורי לגמררי ולהתקין פורק במקומו.? או שלנתק את המקורי לגמריי לסגור עם חתיכת ברזל את החור שלו ולהתקין חיצוני במקום אחר?....

ואם מישהו מכיר פורק יעודי לרובר, שיגיד לי.

פורסם

אוקיי רובר...מצאתי את הפורק המדובר של פורג', יש אותו רק בחו"ל.

אני יזמין אחד כזה ויתקין.

מה בקשר לפילטר פתוח? אם כדאי בכלל ואיזה?

ומה זה יתן לי?

פורסם

אלא אים תפרק את האינטרקולר הקטן שיש מיקדימה צמוד לראדיאטור ותרכיב אותו או אחד חדש קצת יותר גדול מילמטה.

ואז תעשה לך סעפת יניקה קומפלט פילטר פתוח עים צינור ארוך,שהפילטר עצמו ישב איפה שהיה פעם האינטרקולר ואז הוא ישאב אוויר קר מי בחוץ.

ROVER 600 TI

פורסם

למה דווקא מים אדומים?, כרגע באמת יש במערכת מים אדומים ששמו באוטו בחברה כשהוא עבר טיפול בדיוק יומיים לפני שקניתי אותו.

אני מכיר את המים האלו , ויש לי כאלה בחנות, אבל יש לי גם מים ירוקים שנחשבים באיכות להרבה יותר טובים.

למשל אצל אבא שלי בוולוו S80 טורבו הוא משתמש במים הגרמניים הירוקים ואין לו שום בעייה.

מה אתם ממליצים לעשות.? להמשיך עם האדומים? או שפשוט יש עוד שתי סוגי מים גרמניים שנחשבים באיכות ליותר טובים מהאדומים....

לפי נסיוני במקצוע, העניין של הצבע הוא רק צבע!, יש מכוניות שהשמן מנוע אצלהם הוא אדום, אז משתמשים במים ירוקים או כחולים כדי שאם תהיה נזילה ידעו מאיפה היא, שלא יקרה מצב שצבע המים זהה לצבע השמן גיר או משהו כזה...

• תוכן חדש...