Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

סתם שאלה שעלתה לי, באיזו מהירות אם שוטר יסמן לכם לעצור לא תעצרו ??? ותנסו להמשיך ולקוות לטוב ומקסימום לטעון שלא שמתם לב ?

חשבתי על זה... למשל אם אני נוסע על 200+, אין לי הרבה מה להפסיד לא ? גם אם זה נדיר(ליסוע במהירות הזאת), נניח וקרה הביש מזל, אני חושב שעדיף לנסות להמשיך, מרדף לא יהיה שם לדעתי וגם עד שיכנסו לרכב יתניעו ויאיצו אני כבר אהיה באופק, מזל שלא מעלים פה מסוקים לאוויר כמו בארה"ב.... בקיצור, מקסימום המשכתם תמיד אפשר לטעון שלא ראיתם שמסמנים לכם לעצור, בעיקר אם זה בלילה... העונש לא יהיה גדול יותר ולכן אין מה להפסיד ורק סיכוי כלשהו להרוויח, תקנו אותי אם אני טועה...

בקיצור, סקר בתוך סקר, האם תמיד תמיד תמיד תעצרו ? ואם עניתם לא, מאיזו מהירות לא תעצרו ?

התשובה שלי שאני לא תמיד אעצור (לפחות כך אני מתכנן, יתכן שברגע האמת לא יהיה לי אומץ), המהירות שממנה אני לא אעצור תהיה כנראה 180+ או 200+.

אם יש למישהו נסיון רלוונטי ויודע איך מגיבה הניידת בדרך כלל במקרה כזה ? האם היא תצא למרדף ? האם תוותר ? אני בטוח שזה לא קבוע, אבל מה ההוראות ? והאם באמת אם נתפסתי מאוחר יותר האשמה תהיה זהה ?? וגם אם לא וזה חמור יותר, ליסוע 200 זה כבר מספיק חמור לא... אז כמה הבדל יהיה בעונש בשורה התחתונה עם עו"ד והכל ?? לדעתי קטן ביותר (שבו תקנו אותי אם לא) ושווה את הסיכוי לצאת מזה נקי לגמרי...

ינון.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני תמיד אומר שאם כבר נוסעים מהר אז שווה לסוע קצת יותר מהר ואז השוטרים לא ישימו לב 8)

האמת חשבתי על זה גם ואני איתך ינון, (עד שמישהו פה יקטול אותנו) גם אני חושב שבמהירויות מסוימות זה באמת שווה את הסיכון,

המקסימום שהם יכולים לעשות זה להספיק לצלם אותך ואתה כפי שאמרת תטען שלא ראית אותם (במילא על 200 קמ"ש אכלת אותה)

אם אתה על 200 וניידת אורבת בצד אין לה שום סיכוי להשיג אותך.

פורסם

אני מניח שאם חס וחלילה יתפסו אותי במהירויות שהזכתרת אני לא יעצור

ואם יתפסו אותי אחרי זה אני יגיד שלא שמתי לב

אותה ניידת במהירות כזאת לא תתפוס אותך להערכתי אבל אל תשכח שיש עוד ניידות והודעה אחת בקשר

יכולה להפוך את הסיפור למסובך ביותר

בכל מקרה במקרה כזה יש לך כמה שניות להחליט ואז זה לא המחשבה אלא האינסטינקט שיחליט

אם לעצור רו לנסות להמשיך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
המקסימום שהם יכולים לעשות זה להספיק לצלם אותך ואתה כפי שאמרת תטען שלא ראית אותם (במילא על 200 קמ"ש אכלת אותה)

אבל אם אתה על 200, המסוק המשטרתי כן ישיג אותך.

או ניידות אחרות בהמשך...

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

או ניידות אחרות בהמשך...

אם לוחית הרישוי נקלטה באי העצירה הראשונה אז כבר לא משנה כי אז אתה תיתפס בכל מקרה.

אם לא -במרבית המקרים מסוק משטרתי או ניידת בקירבה בהמשך הכביש לא יהיו ולכן הסיכון שווה את הסיכוי לצאת משלילה (ועוד צ'ופרים) בטוחה.

פורסם

או ניידות אחרות בהמשך...

איזה מסוק ??? יש אולי אחד בכל הארץ... והוא לא באוויר כל הזמן ובטח לא יעלה בשבילך... אפילו אם אתה על 300...

לגבי ניידות בהמשך כאמור שאם תופסים אותך אתה טוען שלא ראית, לא תמיד יש ניידת בהמשך... וגם לה אפשר לא לעצור.............. :D

אבל ברצינות, אולי שווה בזריזות לרדת מהכביש המהיר בשביל להימנע מניידות בהמשך... לצאת ביציאה הראשונה ולהוריד פרופיל, את המספר לא קלטו ואם כן קלטו אז זה לא משנה לאן תיסע (או טיסה... :D ).

השאלה היא האם תפיסה מאוחרת באמת חמורה יותר משמעותית ??? עד כדי כך ששווה לעצור בכל מקרה ? למשל, תפסו על 200 ועצרת, בסוף יצאת עם 6 חודשי שלילה נניח וקנס... ונניח ולא עצרת וקלטו מספר או תפסו בהמשך והאשימו גם בבריחה... אז יצא בסוף 8 חודשי שלילה במקום ה-6 ואותו קנס... אם אין אשמה נוספת או אם התוצאה היא כזה הבדל שולי, שווה להמשיך בשביל הסיכוי לא לקבל כלום... לא ?

פעם אגב חלפתי על פני ניידת ב-170... לא שמתי לב אליהם בכלל, היו בחושך, למזלי הם התעסקו עם רכב אחר, אבל ב-170 חלפתי עליהם כלכך מהר שעל 200+ אני לא בטוח שהם היו מספיקים לעשות משהו... רק שהשוטר המפגר לא יקפוץ לכביש או משהו... גם זה קורה.

גם אפשר לטעון שחששת שמישהו עם כוונות עויינות מנסה לפגוע בך או לגנוב את הרכב וכבר קרו מקרים כאלה.

ינון.

פורסם

מנסיוני המר אני יכול לספר שהם פשוט קופצים לכביש, מולך. לפחות זה מה שהם עושים במהירות 128, יכול להיות שבמהירות ממש גבוהה הם יעדיפו לא לסכן את החיים שלהם.

ומילת אזהרה אחת: גם אם "לא ראיתם" את השוטר הראשון - אם תרדוף אחריכם ניידת אל תחשבו אפילו לנסות משהו. ברגע שכורזים לכם לעצור תצייתו. אני לא חושב שממש צריך להסביר את העצה הזו.

ולגבי מצלמות - אם יש מצלמת מהירות אז לא יעצרו אתכם מלכתחילה. אם זה לייזר אז מה אתם חושבים, שהשוטר ישלוף מצלמת פוקט ויצלם אתכם ידנית? נראה לכם?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קרה מצב דומה לחבר שלי

הוא לא עצר והוא היה נהג חדש

עשו לו לבסוף מחסום משטרתי והוא היה חייב לעצור

הרשיעו אותו כך:

1.שנתיים שלילה ולעשות הכל מחדש זה אומר תאוריה וטסט.

2.קנס של 15000 שקל.(הוא היה חייב למכור את האוטו בגלל זה).

3.יש לציין שניסו להפיל עליו דריסת שוטר והעורך דין הוציא אותו בלי תיק פלילי

אבל עם הקנס הענק הזה.

- באמת בחור מסכן

פורסם
קרה מצב דומה לחבר שלי

הרשיעו אותו כך:

אבל עם הקנס הענק הזה.

- באמת בחור מסכן

היית חייב להרוס? :wink:

פורסם
קרה מצב דומה לחבר שלי

הרשיעו אותו כך:

אבל עם הקנס הענק הזה.

- באמת בחור מסכן

איך הוא הגיע למצב שהיו צריכים לעשות מחסום משטרתי כדי לעצור אותו?

Finger's gonna kill me.

פורסם

גם אני הייתי בסיטואציה כזו (לא אני נהגתי.) וחסמו את הכביש אחרי 2-3 קילומטרים (גהה)

פשוט השוטר מאחורה היה כ"כ רחוק שבאמת לא שמנו לב שהוא אחרינו..

ולידיעתכם, יש מספיק כבישים שמגובים על ידי מסוקים בשעות מסויימות (כבישים מיועדים לפורענות )

ומספיק אמצעים כדי לאתר אתכם, גם אם הצלחתם לברוח , ולהגיע לאחר מספר שעות לביתכם, ולאסוף אותכם לתחנה...

בקיצור, לדעתי אתם סתם מדברים, ולא תעשו כזה דבר במציאות זה רק עילה לסיבוך יתר, חס וחלילה אני לא מאחל לאף כאן להגיע למצב כזה בכלל.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

נ.ב

כשהייתי נהג חדש ברחתי משוטר אבל לא על מהירות אלא על זה שהייתי ללא מלווה

(כן כן הייתי צקיך חצי שנה מלווה והחזקתי חודשיים) הוא לא רדף אחרי ולא כלום

ציפיתי לקבל בדואר משהו וגם לא, עברו כבר 3 שנים מאז.

בתכלס הייתי עוצר אם היו מסמנים לי לעצור על מהירות, תמיד יש סיכוי

לבטל או משהו אבל אחר כך יהיה קשה מאוד והתוצאות חמורות.

200+ אין הרבה מקומות בארץ שאפר להגיע לכזו מהירות אבל עדיין קיימים מקומות

והם בדרך כלל בלי הרבה הרבה רכבים אז אני מאמין שינסו ללכוד אותך הכל האמצעים.

-אין לי מושג למזלי לא ישבתי איתו באוטו, אבל הוא מטורף

פורסם
קרה מצב דומה לחבר שלי

הרשיעו אותו כך:

אבל עם הקנס הענק הזה.

- באמת בחור מסכן

מאוד רלוונטי ומאוד מעניין... גורם לשקול מחדש את ההצבעה שלי בסקר... תודה על המידע, אני אשמח לשמוע עוד פרטים אם יש, איך לבסוף עצרו אותו ? מה הכוונה מחסום ??? למה הוא לא ברח לכביש צידי והוריד פרופיל... באיזו מהירות הוא היה בהתחלה ? האם נקלט המספר שלו ?

אני אגב לא מרבה לטוס, אבל זה קורה לפעמים, רק הבהרה.

ול-WIL, אם אותה הניידת שחונה בצד תנסה לעצור אותך, עד שהיא תתחיל לזוז אתה כבר תהיה הרבה קדימה, היא תוכל לתפוס אותך רק לאחר מרדף ממושך יחסית עד שהפער יסגר, או במקרה של רכב מהיר היא בכלל לא תוכל לסגור את הפער, אז בשביל לכרוז לך הם צריכים להיות ממש לידך וזה כאמור יהיה קשה, אם הם כורזים מרחוק אני לא בטוח שאפשר יהיה לשמוע אותם בכלל... ולראות אורות כחולים במראה אחורית יכול להיות גם למישהו אחר.

ינון.

• תוכן חדש...