Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרתי מישהו שיש לו בליינדר והכל, הוא טס דיי קבוע ובטוח שיש לו 100% הגנה, נניח ובאמת השוטר לא מצליח לקרוא עם הלייזר כלום, אבל רואה בבירור שהרכב שבא טס, אבל ממש ממש טס 200+, איך השוטר יגיב במקרה כזה ??? ונניח שזה בליינדר טוב ולא אלה שנותנים קריאה שמחשידה את המצאותו של בליינדר...

נזכרתי במשהו חשוב... יצא לי לראות פעם ניידת בכניסה לאיזור בן גוריון, עצרו סתם נהגים בשביל בדיקת רשיונות... בקיצור, פתאום איזה רכב בא מהסיבוב וראה אותם ופשוט עצר באמצע הכביש... והתלבט מה לעשות במשך 2-3 שניות דיי שקופות... בסוף הוא האיץ מהר וקיווה להספיק לעבור כי הוא ראה שהשוטרים עסוקים אם רכבים אחרים... היו שם שוטר ושוטרת, השוטרת שמה לב לרכב החשוד שבטוח היה לו משהו להסתיר וניסתה לסמן לו לעצור, הוא התעלם ממנה והמשיך, היא צעקה משהו לשוטר שהיה קצת קדימה ממנה ועסוק עם רכב אחר, עד שהוא הסתובב הרכב החשוד חלף על פניו... השוטרת הרימה ידיים בעצבים וחוסר אונים וחזרה לעבודתה... לא עשו כלום, לא קראו בקשר ולא כלום... וזה רכב שנכנס לתוך מתחם שדה התעופה שזהו כידוע מתחם סגור יחסית ואפשר לאתר רכב בו בקלות...

אז הנה מקרה שאני ראיתי שלא עשו כלום לרכב שהתעלם מהקריאות לעצור... ובטוח בטוח שהיה לו משהו להסתיר ולך תדעו מה.

ינון.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוטר לא יכול להוכיח כלום , הוא חייב מדידה בשביל להפיל אותו

היה לי ויכוח עם שוטר שטען נסעתי מעל 120 והוא יודע את זה כי הוא עקף אותי

לבסוף הוא לא עשה לי כלום כי הוא לא יכול!!!.

מצלמות יכולות להפיל את חבר שלך

פורסם

קודם כל, לשיניין....(לא יודע איך רושמים את זה, זה שיש לו מצבר בתמונה :p ).

למה חבר שלך המשיך על גהה? להמ הוא לא ירד ממנו? או משהו כזה..?

אני נסעתי בכביש שעובר מתחת לגשר של הספורטק. זה שעובר במאונך אליו... לכיוון הרצליה. (שכחתי את שמו). שלוש בבוקר, יום חמישי...

באמצע הכביש, אני שואל את חבר שלי: לדעתך, תיהיה פה משטרה? הוא עונה שלא כדאי לקחת סיכון...אני אומר שאני מהמר שאין...אז נסעתי :oops:

פתאום מאיזה תחנת אוטובוס קופץ לי שוטר לכביש ומהבהב לי עם הפנס לעצור. הוא היה בנתיב האמצעי. הורדתי לשנייה את הרגל מהגז... ואז, בלי לחשוב מישום מה הורדתי הילוך ונסעתי משם (הייתי בנתיב השמאלי), ישר עליתי על איילון (יש שם פנייה לאיילון, לקחתי אותה מהר, מהר מאוד!) הגעתי לאיילון, 2 דקות זגזגתי כדיי להתרחק מהאזור, ואז נסעתי רגוע על 100+-.

לא ראיתי שום מצלמה, שום כלום. הדבר היחידי שאני כן חושב שהיה לו זה לייזר. אבל עם לייזר הוא לא יכול לצלם אותי. יש דרך אחרת שהוא יכול לצלם אותי?

זה קרה לפני בערך כמעט חודש. פעם ראשונה - ואני מקווה וישתדל שתיהיה האחרונה.

אגב, המהירות לא הייתה אסטרונומית, אבל ללא ספק מהירה. פחות מ 170. אבל יותר מ 140. כמה בדיוק אני לא זוכר.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני נסעתי בכביש שעובר מתחת לגשר של הספורטק. זה שעובר במאונך אליו... לכיוון הרצליה. (שכחתי את שמו). שלוש בבוקר, יום חמישי...

באמצע הכביש, אני שואל את חבר שלי: לדעתך, תיהיה פה משטרה? הוא עונה שלא כדאי לקחת סיכון...אני אומר שאני מהמר שאין...אז נסעתי :oops:

פתאום מאיזה תחנת אוטובוס קופץ לי שוטר לכביש ומהבהב לי עם הפנס לעצור. הוא היה בנתיב האמצעי. הורדתי לשנייה את הרגל מהגז... ואז, בלי לחשוב מישום מה הורדתי הילוך ונסעתי משם (הייתי בנתיב השמאלי), ישר עליתי על איילון (יש שם פנייה לאיילון, לקחתי אותה מהר, מהר מאוד!) הגעתי לאיילון, 2 דקות זגזגתי כדיי להתרחק מהאזור, ואז נסעתי רגוע על 100+-.

לא ראיתי שום מצלמה, שום כלום. הדבר היחידי שאני כן חושב שהיה לו זה לייזר. אבל עם לייזר הוא לא יכול לצלם אותי. יש דרך אחרת שהוא יכול לצלם אותי?

אגב, המהירות לא הייתה אסטרונומית, אבל ללא ספק מהירה. פחות מ 170. אבל יותר מ 140. כמה בדיוק אני לא זוכר.

גם אני מצטרף לשאלה ולא מבין למה הוא המשיך כלכך הרבה שהם הספיקו להקים מחסום...

ואותך תפסו בדרך נמיר לפני צומת גלילות, מקום מאוד מאוד חביב עליהם, דווקא לא מזמין טיסה של ממש, אבל מותר שם 80 ויותר מזה כולם נוסעים.

ינון.

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה ולא מבין למה הוא המשיך כלכך הרבה שהם הספיקו להקים מחסום...

ואותך תפסו בדרך נמיר לפני צומת גלילות, מקום מאוד מאוד חביב עליהם, דווקא לא מזמין טיסה של ממש, אבל מותר שם 80 ויותר מזה כולם נוסעים.

ינון.

אכן, דרך נמיר. אבל מיהרתי לסרט בסינמה סיטי, ולא היה בא לי להפסיד את ההתחלה של הסרט, כשכבר שילמתי על הכרטיסים בוויזה....

Back to the original - NC again.

פורסם

קרה לי מקרה ....

הייתי עם אופנוע ועקפתי קרינה סמויה על משהו כמו 170-180 קמ"ש....

השוטר נדלק עליי והתחיל לסמן לי עם האורות....

לא הייתי מודאג כל כך כי המספר היה מכוסה...

אז הגברתי מהירות ומזל שהייתה תנועה אז היה לו קשה להדביק את הקצב, עד שכבר הוא נעלם לי מאחור ואז ירדתי מכביש החוף במחלף זכרון יעקב והצצתי לכיוון הכביש המהיר וראיתי אותו ממשיך בנסיעה מטורפת.... :silly:

ואז עליתי בחזרה לכביש המהיר ונסעתי כמו ילד טוב... :D

פורסם
קרה לי מקרה ....

הייתי עם אופנוע ועקפתי קרינה סמויה על משהו כמו 170-180 קמ"ש....

השוטר נדלק עליי והתחיל לסמן לי עם האורות....

לא הייתי מודאג כל כך כי המספר היה מכוסה...

אז הגברתי מהירות ומזל שהייתה תנועה אז היה לו קשה להדביק את הקצב, עד שכבר הוא נעלם לי מאחור ואז ירדתי מכביש החוף במחלף זכרון יעקב והצצתי לכיוון הכביש המהיר וראיתי אותו ממשיך בנסיעה מטורפת.... :silly:

ואז עליתי בחזרה לכביש המהיר ונסעתי כמו ילד טוב... :D

LOL... היה חמוד אם היית עוקף אותו שוב אחרי זה.... כמו בסרטים...

לא יודע מה איתכם... אני עוד מתלבט עכשיו, אבל הגעתי למסקנה שאפשר לברוח לניידות פה, ולא רק עם אופנוע, זה לא נסיון אבוד וחסר סיכוי, ואולי זה שווה אם אתה הולך לחטוף בכל מקרה, לגבי שוטר קופץ לכביש זה בעיה... אני מקווה שאם הם יראו קריאה של 200 שהם לא יהיו טיפשים כלכך לקפוץ לכביש, בכל מקרה, לרוב הטיסות הן במסלול השמאלי ביותר.

ינון.

פורסם

עם אופנוע זה סיפור פחות מסובך

כי התנועה פחות מפריעה ולפעמים עוזרת ואופנועים נוסעים הרבה עם מספר מוסתר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
עם אופנוע זה סיפור פחות מסובך

כי התנועה פחות מפריעה ולפעמים עוזרת ואופנועים נוסעים הרבה עם מספר מוסתר

זה לא ממש משנה בשבילי, כי אני למשל לא אסע בחיים 200 כשיש תנועה... מדובר על מקרים של כביש ריק או כמעט ריק... ואז אפשר אפילו להאיץ יותר...

ינון.

פורסם

מה שקרה זה ככה, באנו מכיוון המפגש בראשון לפני כשנה , קצת יותר.

באמצע הלילה, מכיוון ראשון לכיוון כפ"ס.

במחלף מורשה כנראה שעמדה ניידת שנתיב המקביל בלי אורות או משהו כזה, וראתה אותנו עוברים , והסתובבה אחרינו

נדמה לי שבאותו זמן ברכב שנסענו הייתה תקלב במד המהירות והחישוב נעשה לפי הסל"ד.

בכל מקרה, לקראת אחת המצלצמות האחרונות על הכביש לפני כפ"ס האטנו למהירות סבירה

ופתאום מגיחה הניידת מאחורינו

לא ראינו אותו עד לרגע זה, הוא טען שהוא נסע על 190 ולא הגיע אלינו, אנחנו לא האמנו לו וזה גם לא עניין אותנו כל עוד הוא לא צילם או משהו בסגנון, בכל מקרה, השוטר היה דיי בקריז, אבל שוב לא היה לו הרבה מה לעשות.

הוא הסביר לנו והראה לנו שעוד קילומטר וקצת באופק הכביש חסום

לפני צומת רעננה - כפרסבא. וכנראה שחיכו רק לנו.

זהו פחות או יותר, ניסיתי לתמצת את הארועים ככל שניתן.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

ינון

ברור גם אני לא ייסע במהירויות שמתקרבות למהירויות המדוברות כשיש תנועה

אבל הקטע שלפעמים בהתחלת הכביש אין תנועה ואחרי זה מאיטים כי מתחילות להיות מכוניות (לא עומס אבל בכל קצת מכוניות)

והיתרון של אופנועים שהם לא מתעכבים בתנועה מתבטא גם ביתרון ליסוע עם מספר מוסתר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אין מצב בעולם

שאני

עוצר

ב...

200+ קמ"ש

אני לוחץ את הדוושה עד הסוף ועף משם :2gunfire:

כנ"ל כאילו שהשוטר יוכל לצאת עם הפאסאט שלו מהכביש ולתפוס אותי.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

זה תלוי מאוד בסיטואציה.

אם אכן מדובר בממל"ז והכביש לא עמוס מאוד והאזור מוכר לי אני מאמין שאני לא אעצור, הכל תלוי כמובן בתגובת השוטר. אם הוא עושה רושם שהוא הולך לקפוץ לכביש לפני ואין מספיק מרחב תימרון, אני אעצור בוודאות.

אבל אם בכל זאת המשכתי, הכי טוב זה זה לרדת מהכביש המהיר, לשנות כיוון נסיעה כללי....בקיצור, לעוף מהמקום תוך כדי רונדלים והנמכת פרופיל, אפילו לעצור באיזה מקום בעיר בכביש לא ראשי ולחכות כמה שעות או להשאיר את האוטו שם.

תמיד אפשר להגיד שהאוטו נגנב לך כמה שעות קודם לכן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הוא כמעט דרס את השוטר הכולירה שניסה לעצור אותו והוא פשוא לחץ יותר חזק אחרי שהוא עבר אותו ונעלם לו-הוא קלט אותו במראה נכנס לניידת ומניע :roflmao:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...