Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה , אחד הדיונים הכי אינטליגנטיים עד עכשיו בפורום... :?

אני לא אטיף לכם מוסר על שאתם נוסעים במהירות גבוהה , אני בטח לא האיש המתאים.

גם אם החלטתם שלא מתאים לכם לעצור לשוטר שמנסה למלא את שהוטל עליו (נכון או לא , זה כבר דיון אחר) - עניינכם.ברחתם הרווחתם , לא - אכלתם אותה.

אבל מכאן ועד לנהל דיון פומבי בעד ונגד בריחה ? השתגעתם ? חסר לחובבי המוטוריקה אוייבים וכאלה שחושבים שכולנו חבורת עבריינים חולי נפש ? (לפחות לגבי החלק השני , זה לא אני - נשבע :twisted: )

יאללה , לצנזר. לא לעניין כל זה. :evil:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אין בארץ שלנו מצב אידיאלי כל כך לנסיעה מהירה

ולכן נדירים המקרים שיצא לי ליסוע ממש מהר, אין לך מושג כמה נדיר, אבל לאותו מקרה בודד ומושלם עם תנאים אידיאלים וללא שום סיכון שעלול לקרות נשאלה השאלה בראש השירשור...

אני מעריך מאוד את עבודתך, אני מקווה שהיא באמת עושה תוצאות ושינויים אצל נהגים, קשה לדעת איך אנשים מתנהגים אחרי שהם יוצאים מהרצאה שלך, אני אשמח לבקר מתישהו... בטח יחכו לי כבר עם אזיקים :D , אבל אני בספק גדול אם תוכל לחדש לי משהו, אני איש עם מודעות גבוהה מאוד בכל אשר נוגע לי ובכלל זה נהיגה ותוצאותיה המצערים לעיתים.

ולזה שדואג מדיון שכזה, אני לא חושב שזה מעיד על משהו לרעתנו, כל איש עם הגיון פשוט יוכל להבין את הנקודה(הבעיה עם ציבור מסוג עדר שמושפע מהתלהמות ומכל כותרת מסולפת-ולא חסרים פה קטעים לכותרות גרדיוזיות...), איננו מעודדים נסיעה לא אחראית, מאחר ועניין אכיפת נושא המהירות על ידי המשטרה הוא לא צודק באופן כמעט גורף ולא תורם כלל לבטיחות על הכביש אני לא מרגיש פושע לדבר על להתחמק ממשטרה במקרה זה, תסמכו עלי ועל האחרים פה שגם כשאין משטרה אנחנו לא מסכנים איש על הכביש ועד כמה שזה ישמע אבסורדי לעדר, הלוואי וכולם היו נוהגים כמונו.

בכלל, למרות הצפיה השולית של עיניים מסויימות, אני בחברת חובבי נהיגה כמוני ואיתכם אני מדבר, הדיון הזה אומנם מסוגל אבל לא אמור להגיע למקום אחר, אני לא חושש לדבר על זה בגלוי, למרות שאחוז גבוה מהמשתמשים הקבועים פה משום מה אכן התעלמו מהשירשור...

ינון.

פורסם
כל איש עם הגיון פשוט יוכל להבין את הנקודה(הבעיה עם ציבור מסוג עדר שמושפע מהתלהמות ומכל כותרת מסולפת-ולא חסרים פה קטעים לכותרות גרדיוזיות

GIVE ME A BREAK , כמה אנשים עם הגיון פשוט אתה מכיר בצמרת המשטרע/משרד התחבורע ?

דיונים כאלה רק מספקים להם תחמושת.

פורסם

לא יודע עם הוא עושה בעיות..

האוטו עצמו הובא מי ארה''ב ב97 לארץ יבוא אישי האוטו דיי משופר(לא יודע פרטים) לבעלה המכוניות לא היה כסף לשלם למדינה על האוטו ולכן האוטו נישארה עומד במחסנים של הנמל 4 שנים עד שיצא מיכרז על האוטו וחבר שלי זכה בו בתמורת 24 אלף שקל...

האוטו חדש לחלוטין רק שנתון נמוך...

נוסע ממש חזק גמרנו הרבה מכוניות בריסים.. :twisted:

פורסם
הדבר היחידי שאני כן חושב שהיה לו זה לייזר. אבל עם לייזר הוא לא יכול לצלם אותי. יש דרך אחרת שהוא יכול לצלם אותי?

זה קרה לפני בערך כמעט חודש. פעם ראשונה - ואני מקווה וישתדל שתיהיה האחרונה.

פעם ראשונה?!?

ומה עם הכביש של הסופרלנד?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

הדיון איזוטרי לחלוטין.

(אין לי מושג למה הוא איזוטרי.זה מונח שדויד אוהב).

מי שרוצה-שיברח.מי שלא רוצה-שלא יברח.

מתוך היכרות שלי עם רוב החב'רה כאן-אני בספק אם מישהו כאן אשכרה יברח,אבל זה לא העיניין.

הקטע של לברוח מהם,כמו עוד המון דברים בחיים,נראה מאוד מפחיד-עד הפעם הראשונה שעושים את זה.

אני לא מתכוון לבריחה בסגנון "אולי הוא לא התייחס אלי,ניחא"-אלא לבריחה בסגנון "הבן זונה עומד באמצע הכביש ומנפנף עם פנס,אני על 200....הוא מתכוון אלי...שיט...לכמה קארינה מגיעה??".

יש גם כל מיני מצבים שכדאי להיכנס אליהם ויש שלא כדאי.

בכביש פתוח אפשר לברוח אם הרכב מספיק חזק.בעיר זה סרט.

אני,כל הפעמים שהצלחתי להיעלם היו בלילה ובכבישים פתוחים.

הפעם היחידה שתפסו אותי (ודפקו משפט וסיפורים) היתה בעיר.

בקיצור-

מתאים לכם? סבבה.

לא מתאים לכם? אל תעשו שטויות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
הדבר היחידי שאני כן חושב שהיה לו זה לייזר. אבל עם לייזר הוא לא יכול לצלם אותי. יש דרך אחרת שהוא יכול לצלם אותי?

זה קרה לפני בערך כמעט חודש. פעם ראשונה - ואני מקווה וישתדל שתיהיה האחרונה.

פעם ראשונה?!?

ומה עם הכביש של הסופרלנד?

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שכחתי מזה לגמריי!!!

אבל זאת לא הייתה בדיוק בריחה. פשוט באמצע אחד הסיבובים שם ראינו ניידת, והצמיגים אצלי בראלי אוהבים לצרוח כמו לא יודע מה כשזורקים איתם\לוקחים סיבוב מהר מאוד. אז הם צרחו, ופחדתי שהמשטרה תשמע את זה, הסתתרנו בשיחים 10 דקות ואז נסענו. אבל לא היה מרדף.... אבל היה מצחיק:lol:

הדיון איזוטרי לחלוטין.

(אין לי מושג למה הוא איזוטרי.זה מונח שדויד אוהב).

מי שרוצה-שיברח.מי שלא רוצה-שלא יברח.

מתוך היכרות שלי עם רוב החב'רה כאן-אני בספק אם מישהו כאן אשכרה יברח,אבל זה לא העיניין.

הקטע של לברוח מהם,כמו עוד המון דברים בחיים,נראה מאוד מפחיד-עד הפעם הראשונה שעושים את זה.

אני לא מתכוון לבריחה בסגנון "אולי הוא לא התייחס אלי,ניחא"-אלא לבריחה בסגנון "הבן זונה עומד באמצע הכביש ומנפנף עם פנס,אני על 200....הוא מתכוון אלי...שיט...לכמה קארינה מגיעה??".

יש גם כל מיני מצבים שכדאי להיכנס אליהם ויש שלא כדאי.

בכביש פתוח אפשר לברוח אם הרכב מספיק חזק.בעיר זה סרט.

אני,כל הפעמים שהצלחתי להיעלם היו בלילה ובכבישים פתוחים.

הפעם היחידה שתפסו אותי (ודפקו משפט וסיפורים) היתה בעיר.

בקיצור-

מתאים לכם? סבבה.

לא מתאים לכם? אל תעשו שטויות.

את הסיפור שתפסו אותך סיפרת כאן, אם אני לא טועה. ליד האזור של הבורסה, לא?

או שזה סיפור אחר..?

ואישית, אני תמיד חשבתי שלברוח בתוך העיר יותר קל. לא?

כי בכביש מהיר, אם יש לך רכב חזק - סבבה. הצלחת לברוח.

בתוך העיר לא חייבים אוטו חזק בשביל לברוח, אלא פשוט נכנסים לאחד הרחובות הקצרים, לאחת החנויות, סוגרים את האוטו ויוצאים. לא?

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...