Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שיש אפשרות לקחת SIM ללא תוכנית, אבל זה יהיה יקר לדקה, וגם אם לא תדבר או תשתמש במינימום, יחייבו אותך בכל מקרה עליו

לא הבנתי. יש שימוש מינימום או לא? היום אין לי שום מינימום ושום תשלום קבוע, ואני רוצה לשמור על המצב.

:turn-l:
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ישלך מכשירים בטכנולוגיית CDMA, אז נגיד וכן תרכוש SIMים בנפרד, לאן בדיוק תכניס אותם?

זה אם הבנתי אתך נכון.

או שאתם מעוניינים לרכוש מכשירים בנפרד וSIMים בנפרד שישארו על אותו מסלול? אם כן, אז ככה זה עובד. גם באורנג' וגם בסלקום, נדיר שהם מסכימים לעשות את זה בנפרד.

פורסם

לי יש 2 מכשירי טוקמן של סלקום על TDMA ישנה, מעניין מתי הרשת הזו תרד ומה יעשו לי איתם, כשניסיתי להמיר אותם לסימים (ברזלי GSM יש לי בבית מספיק) רצו 200 שקל על כל אחד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טוב, בעקבות השרשור הזה והשעמום הכבד שרובץ עלי, הרמתי טלפון לפאלפון לשאול לפשר העניין.

הקו לא נותק, נשלחה התראה עקב אי שימוש, נתתי להם הוראה לא לנתק את הקו ושאני מעוניין להשתמש בו.

בשורה התחתונה הגענו למצב שאני אלך אליהם עם מכשיר ברזל שיש לי ברשת דיגטלית והם יעשו הצלבה בינו לבין המנגו, כאשר הקו נשאר בקטע של "ללא תשלום", אח"כ אני אתחיל להכניס אליו שיחות מהמכשיר השני שלי (חינם בתוך הרשת מה אכפת לי).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאחרונה אבא שלי שידרג את המכשיר ל6500 נוקיה, במסגרת עסקת השדרוג היה צריך להחזיר מכשיר ישן מרשת אחרת.

אז במקום להחזיר להם מכשיר GSM שיכול להיות שימושי גם ככה, הוא נתן להם את הMANGO שהיה שלי לפני 12-13 שנה, כל העובדים בסניף עזבו הכל ובאו לראות את ה"פלא". :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חביבי, כשהייתי בתיכון הייתי הולך עם הדבר הזה על החגורה. (כמעט לאף אחד לא היה כזה)

היו בו יכולות מתקדמות כמו חיוג למספר אחד בלבד (קבוע מראש) , וחיוג באמצעות כרטיס בזקכרד לכל היעדים בתעריף מגה-שערורייה.

לאחר עוד אי אלו עשרות/מאות שעות עבודה בשכר מינימום שדרגתי אותו לטוקמן ברשת סלקום שבדיוק התחילה לפעול (מכשיר של אריקסון) :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...