Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לי יש סים כארד עם קו פעיל בשיטה הזו של "לא דיברת לא שילמת" אבל הנושא הזה מאוד ישן (עד כדי כך שאני לא יודע בכלל מה המספר של הסים הזה) ברשת סלקום.

לגבי הנושא של "אם אתה לא מקבל מה שאתה רוצה תצעק", לא יודע איפה עשית את זה, ברשת פלאפון זה לא הולך, מה שהולך טוב זה לבקש מנהל ולהכנס איתו לחדר עסקים/חדר שלו/חדר אחר שאפשר לדבר בשקט, שם מגיעים הפתרונות הכי טובים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי התגובות אני רואה שאין יותר מידי מה לעשות בנושא הזה. אנכנו הלקוחות מאפשרים לחברות לינהוג בנו איך שהן רוצות, הן מעלות את המחירים ואנכנו ממשיכים לשלם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תגיד לי, אתה קולט בן כמה הטלפון שלך?

עם כמה שאני שונא את מדיניות התמחור של הרשתות הסלולריות ולא קונה מכשירים דרכן , וגם לא מתחייב לאף תוכנית,

לא נראה לי שיש מקום לתלונה- העולם מתקדם קדימה.

טוב שאתה לא בא לפלאפון עם כזה דבר ומבקש לעבור בחינם לרשת החדשה

0507Phone_x600.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מזכיר לי שיש לי גם איפשהו פלאפון ברשת האנלוגית בקו "מנגו". בפעם האחרונה שבדקתי הרשת האנלוגית עדיין פעלה:lol:

:turn-l:
פורסם

אייל, אל תזלזל. זה היה אחלה מכשיר!

הרשת האנאלוגית עדיין פעילה, אבל את הקו של המנגו הישן שלי ניתקו לפני מי-יודע-כמה חודשים. מעניין מי עדיין משתמש ברשת האנאלוגית ויותר חשוב - למה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן הרשת לא פעילה.

במהלך חודש פברואר הרשת האנלוגית בפלאפון נותקה.

גם לי יש מנגו בבית, שלחו לי מכתב שמנתקים את הקו בגלל שזה רשת אנלוגית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי ה SIM בסלקום הוא עלה 99 ש"ח תשלום חד פעמי, בנוסף אתה מתחייב לרשת למינימום שימושים של 15 ש"ח.

בדר"כ כשאתה רוכש SIM יצמידו לך תוכנית חדשה, דמי המנוי לתוכנית בדר"כ כבר יכסה לך את המינימום שימושים.

אם אתה מתנייד מפלאפון, יש כרגע מבצע של 35 אג' 200 דקות ראשונות ו ומדקה 201 30 אג'.

אני לא יודע איך זה בפלאפון,אבל בסלקום החברה תמיד רוצה שהלוקח יתפתה לדבר יותר.. כי בעצם לא משתלם לחברה להחזיק קו שלא בשימוש, חברות סלולר מוכרות ז"א ואם לא משתמשים בזה אין להם סיבה לתת לך הנחות או סבסודים למינהם

(אני עובד בסלקום)

פורסם

בדרך כלל, או תמיד?

אני לא מבקש סבסודים. שילמתי לסלקום את מלוא הכסף על המכשיר וגם הם הרויחו עליי לא מעט על שיחות ושירותים.

עכשיו אני רוצה לשדרג מכשיר בלי לשנות מסלול. אני מוכן לשלם סכום חד פעמי סביר (99 ש"ח זה לא כ"כ סביר אבל נניח)

אבל לא לשלם 15 (לי הציעו 25) ש"ח לחודש סתם.

יש אפשרות? מה תעשה סלקום למנויי רשת ה- TDMA כשזו תכובה?

פורסם
לגבי ה SIM בסלקום הוא עלה 99 ש"ח תשלום חד פעמי, בנוסף אתה מתחייב לרשת למינימום שימושים של 15 ש"ח.

בדר"כ כשאתה רוכש SIM יצמידו לך תוכנית חדשה, דמי המנוי לתוכנית בדר"כ כבר יכסה לך את המינימום שימושים.

אם אתה מתנייד מפלאפון, יש כרגע מבצע של 35 אג' 200 דקות ראשונות ו ומדקה 201 30 אג'.

...

(אני עובד בסלקום)

האם אתה אומר ש:

1. אתה מתחייב לרשת למינימום שימושים של 15 ש"ח.

2. 35 אג' 200 דקות ראשונות ו ומדקה 201 30 אג'

3. ניוד מפלאפון. ( ומאורנג' ? )

זה בהחלט מענין.

תודה

יהודה

פורסם

כן יש את המבצע הזה, יש כמובן עוד פרטים אבל אני לא רוצה לשווק פה את החברה.

המינימום שימושים של 15 זה רק לסים, סכום אחר יכול ליהיות בתלוי למכשיר שאתה מקבל.

וניוד רק מפלאפון

YUVK, מה שביקשו ממך זה על מכשיר שאתה מקבל שהוא מכשיר ברשת GSM. אם תדבר מספיק תקבל עליו החזר.

ותוכנית חייבים להצמיד לSIM, כמו שאמרתי מה טעם להביא לך SIM בלי תכונית? הם רוצים לדעת שתשתמש ב SIM בגלל זה ה מינימום שימושים.

פורסם

לא חייבים כלום.

הם יכולים להרויח מהשיחות שאעשה ומהשיחות שאקבל. על הסים אני מוכן לשלם גם 100 ש"ח למרות שעלותו אפסית.

לא דיברתי על מכשיר. יש לי מכשירי GSM, אני רוצה רק סים.

אני יודע שסלקום לא חייבים כלום. גם אני. בינתיים המכשיר שלי זמין 24/7 ולא מוציא שיחות. וחוץ מזה סלקום ממשיכה לשלוח לי פרסומות למרות שהתקשרתי ודרשתי שלא ישלחו לי. אז בפעם הבאה שישלחו (כאן היו צריכות להיות 3 נקודות).

נראה לי שכשהם ינתקו את רשת ה- TDMA הם יהיו חייבים להציע פתרונות ללקוחות שעדיין מחוברים. הם לא יכולים להרע את התנאים בלי הסכמתי וגם לא לנתק אותי. אני תוהה איך נהגה פלאפון בכיבוי הרשת האנלוגית.

פורסם

נראה לי שיש אפשרות לקחת SIM ללא תוכנית, אבל זה יהיה יקר לדקה, וגם אם לא תדבר או תשתמש במינימום, יחייבו אותך בכל מקרה עליו, וכל זה במקרה והSIM לא דור 3... אם זה USIM יש עלות דמי שימוש לדור 3 של 23 שקל, ואם יש לך רק SIM בלי תוכנית , אז מינימום שימושים כבר מכוסים לך.

בכל מקרה החלטה שלך..

אני רק ניסיתי להסביר את הרציונל של סלקום לגבי זה.

פורסם

פלאפון הציעו למתנותקים (לא שגיאה) מהאנלוגית לשדרג למכשירים מתקדמים.

מי שהתעקש היה יכול לקבל מכשיר בסיסי ללא תמורה, ללא התחייבות, ללא שינו תוכנית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...