Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה במחשב - העלת זמן BUFFER - הניתן?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על מחשב נייד דיי מיושן , HP NX5000.

מעבד 1400,

512 זכרון

80GB הארדיסק.

 

העניין הוא שלרוב בסרטונים כבדים לצפיה ישירה הטעינה (BUFFERING) לוקחת הרבה מאוד זמן.

האם ישנה דרך לזרז את התהליך , ללא הוספת חומרה?.

 

תודה מראש,

סטס.

פורסם

א. לא, אתה לא יכול להתעסק עם מיאוץ של חומרה קיימת, לרוב אין גישה להתעסק עם נתונים אלה, אלא אם כן תכתוב במיוחד עבורם קשחה חדשה ותצרוב... קיצר, סיפור. גם אם תוכל למאץ משהו (למשל overclocking למעבד - לא יתרום כלום במקרה הזה), זה מקור לצרות.

ב. מהירות ה"ביפור" תלויה במהירות ההורדה של האינטרנט שלך, השרת ממנו אתה מוריד וכמובן עומס התעבורה ברשת. נסה לראות תוכן "לצפייה ישירה" ב-2 או 3 בלילה ותראה את ההבדל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

×
×
  • תוכן חדש...