Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומהו אקסטה צמיגים בינוניים. קשה לי לתאר אותם בצורה מקצועית , למעט העובדה שאתה מרגיש שאתה נוסע על פלסטיק, ושאי אפשר לראות ויזואלית על הצמיג את השחיקה שלו אלא מרגישים את הירידה באחיזה למרות שויזואלית הוא נראה חדש מהניילון.

היו לי כאלה ולא הייתי מרוצה במיוחד, עם זאת הם היוו תמורה טובה לכסף (רביעייה בסביבות 1000 ש"ח במידה 205/55/16)

לדעתי הT1R הם הבחירה הטובה ביותר ברמות המחיר האלה (או הפרוקסס4 אבל אין אותם במידה שלך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שההרגשה היא סובייקטיבית משום שיש לי אותם ואני ממש לא מרגיש שאני נוסע על פלסאטיק.

הרבה חברים עם נינג'ות מרכיבים אותם ולדעתי זהו צמיג לא מוערך כראוי- תמורה מצויינת לכסף.

למרות שגם אני חושב שהטויו שווים את התוספת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מי המציא לך את המחיר ההזוי הזה על המישלין???

תקשיב!

אני בעלים של רבעיית צמיגים מישלין אקסלטו. לא סתם אקסלטו.. אלא פיילוט אקסלטו הדגם הגבוה בתוך סידרת הפיילוט!

הצמיגים שלי זה 225.45.17! לא המידה שלך שצריכה להיות זולה ב 15% לפחות!!

אני קניתי כל צמיג ב 1000 והצמיגים שקיבלתי היו הכי "טריים" שראה ה מוכר, בקושי יצאו מהייצור. הוא אמר לי שאם לא היה סוגר איתי מחיר, הוא היה מעלה אותו בעוד 10% לכל צמיג.

שורה תחתונה כל צמיג עלה לי 1000 כולל התקנה, איזון והחלפת וונטיל בגלגל. אחריות ופנצ'ר תיקון חינם לכל גלגל.

נכון, השארתי שם 4000 שקל אבל אני יכול להגיד לך ששום צמיג לא עשה את מה שאנ עושה איתם, גם בתניתוק בקרת אחיזה בגשם האוטו כמעט ומסרב להוציא זנב! ( הנעה אחורית)

למחיר נורמאלי דבר איתי, אני אשלח אותך לחנות.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
היו לי כאלה ולא הייתי מרוצה במיוחד, עם זאת הם היוו תמורה טובה לכסף (רביעייה בסביבות 1000 ש"ח במידה 205/55/16)

תוסיף עוד כמה מאות שקלים.

ב 1000 שקל אתה קונה אולי צמיגי 175/60/14.

פורסם

בקיצור עשית קצת סלט, הדירזה נחותים מהטויו שנחותים מהZ1 שלא יכולים להיות כ"כ זולים כמו שכבר אמרתי.

בקיצר, במקומך הייתי הולך על הT1R, בסט וליו פו מאני.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כצפוי היה בלבול והמחיר של DUNLOP היה ל-DIREZZA Z101 :idea:

נשארתי עם שלוש בחירות:

1) DUNLOP DIREZZA Z101 בסביבות 550-600 לצמיג כולל מע''מ

2) TOYO T1R בסביבות 550 כולל מע''מ, אבל קצת רחוק לי ולא בטוח לגבי תאריך יצור

3) MICHELIN PILOT EXALTO PE2 במחיר 750 לצמיג כולל הכל

האם DIREZZA Z101 הם ככה ככה?

האם MICHELIN שווים את ההשקעה נוספת? (3,000 שקל לסט)

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בין הדירזה לטויו - הטויו טובים יותר. עניין הזמינות הוא שיקול שלך.

האקסלטו טובים משניהם. האם הם טובים יותר ב-800 ש"ח לרביעייה? זה כבר עניין סובייקטיבי.

לדעתי לרכב שלך אתה יכול בשקט לשים את הדירזה או הטויו. שניהם צמיגים טובים מאוד ויותר ממספקים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

האם יש בעיות מיוחדות עם דירזה? קראתי קצת בטיירראק, אין שם התלהבות מהם.... האם ככה זה גם בארץ? (הבדלי אקלים, אני מתכוון)... האם יש דיווחים על התייבשות יתר או משהו כזה?

כנראה אבחר בין DIREZZA ל-EXALTO, אז כל פיסת אינפורמציה נוספת מאוד תעזור להחליט.

פורסם

קשה לי יותר להשיג אותו, אצטרך לנוע לאשדוד או פ''ת. כמו כן אם בעתיד אצטרך צמיג זהה גם יכולה להיות בעיה.

כיוויתי להסתפק ב-DIREZZA Z101 או MICHELIN EXALTO

רעיונות?

פורסם

אני אישית חושב שהקומהו מוערכים פחות מדי.

הצמיג עושה עבודה טובה ועולה מעט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בינתיים מצאתי KUMHO ECSTA SUPRA 712 במחיר לא רע..... האם נראה לכם שאני אסתדר עם הצמיג הזה?

בדיוק על הדגם הזה דיברתי בתגובה הקודמת שלי.

בשביל אימפרזה לדעתי זה מספיק, לא הייתי משקיע אקסקלטו יקר מדי וקצת מיותר לדעתי.

אם אתה מחפש לחסוך: קומהו 712

אם אתה מחפש תמורה טובה מאוד לכסף וביצועים טובים : טויו

אם אתה מחפש להוציא הרבה כסף על צמיגים מצויינים אבל מוגזמים לרכב משפחתי סטנדרטי: מישלין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...