Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, תודה... ותודה לכולם. לא הייתי כל כך בטוח והתלבתתי בין סוליה אסימטרית לבין סוליה מכוונת. אפילו קונטי PremiumContact2 כבר חיכו לי, אבל.....

אבל במיוחד EDANJ?

מה לעשות, הבן אדם כיוון אותי ישר ל"טויו" :wink:.... למרות שבירושלים לא הייתה אפשרות לרכוש אותם בכלל, למרות כמה נסיונות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה??

אני לא מאמין, אני כיוונתי אותך בפרטי, כולל מחיר וחברה, זאת ועוד שהעליתי פה שרשור דומה מלפני שבוע שבו ביצעתי את אותו הדבר

סתם, סתם, האמת זה לא משנה

העיקר שאתה מבסוט

תתחדש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מה??

אני לא מאמין, אני כיוונתי אותך בפרטי, כולל מחיר וחברה, זאת ועוד שהעליתי פה שרשור דומה מלפני שבוע שבו ביצעתי את אותו הדבר

האמת שכולם ניסו לעזור ובאמת עזרו (זה לא היה קל, כמעט והתייאשתי וכמעט הלכתי על HANKOOK או FALKEN), אבל בדקה ה-90 קיבלתי מידע שיש סט "שלי" בצמיג ישיר. רצתי לשם, אבל מסתבר שהוא לא היה שם... השארתי טלפון כדי שיבררו לי האם אפשר להביא סט כזה ולא קיבלתי שום תשובה.... התעצבנתי, הלכתי והזמנתי "קונטי".... פתאום אחרי שבוע מתקשר אליי גיא מצמיג ישיר ואומר שתוך שעה הסט יכול להיות אצלו. מעולה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

נסעתי עליהם כ-200 ק''מ ויש לי כנמה דברים להגיד:

1) דופן מאוד קשיחה, פחות נעימים לנסיעה עירונית מהמישלין המקוריים.

2) לא זכור לי מהי מידת השחיקה TREADWEAR, אבל הם נשחקים גם בעמידה, ככה נראה לי :?. לא יודע כמה הם יצליחו להחזיק, אולי 20.000 ק''מ ..... ? :shock:. ועוד לא נסעתי באופן ספורטיבי, או במסלול כל שהוא בכלל.

אתם גם ככה התנסתם איתם?

• תוכן חדש...