Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במכונית שלי, קסרה 2001 2 ליטר אוט,' נדלקה היום באמצע הנסיעה נורית חיווי מנוע, הסתכלתי בספר הרכב וכתוב שם שאם היא דולקת אז המנוע מבצע איבחון עצמי ואם היא מהבהבת בזמן נסיעה אז זה בעיה במערכת ההזרקה ואז יש לגשת למוסך.

לא ממש מובן לי, האם יש תקלה כאשר הנורית הזאת דולקת קבוע או לא?

תודה לכל העוזרים

פורסם

אם הנורית דולקת קבוע כאשר המנוע עובד, המחשב זיהה ורשם תקלה במנוע או בתיבת ההילוכים.

יש לחבר את הרכב לסורק או ציוד דיאגנוסטיקה ולראות במה מדובר.

זה יכול להיות משהו קטן שצץ לרגע ואפשר לאפס את המחשב ולראות מתי זה חוזר וזה יכול להצביע על בעיה רצינית.

כדאי לבדוק את זה בהקדם

פורסם

עידכון מהיום

האוטו נכנס למוסך בגלל התקלה וגם ליישור קו.

ע"פ מנהל העבודה התקלה מעידה על תקלת זיהום אוויר במנוע כלומר מעברי האוויר בראש מנוע סתומים מפיח, הנזק היחיד שזה עושה לנסוע ככה זה צריכת דלק גבוהה יותר. לדבריו ניתן לנסות לנקות אותם בלחץ אוויר דרך הEGR ב400 ש"ח ואם זה לא יעזור אז יש צורך בשיפוץ ראש מנוע מלא בעלות של 3200 ש"ח כולל עבודה.

כששאלתי אותו מה קוד התקלה הוא אמר שאין קוד תקלה.

הוא איפס לי את התקלה והנורה כבויה בינתיים.

תקנו אותי אם אני טועה אבל האינדיקציה הזאת נראית לי מוזרה מעט.

פורסם

1. וודאי שיש קוד תקלה, חבל שהוא לא נתן לך אותו.

2. אם יש בעייה אמיתית היא תחזור במוקדם או במאוחר ואז תלך למקום שיגידו לך את קוד התקלה, אם הנורית לא תדלק שוב אז כניראה שהיה אירוע רגעי

פורסם

אני רוצה להקדים תרופה למכה וללכת לאבחן את התקלה במוסך אמיתי.

הייתי שמח להמלצה על מוסך באזור חיפה או עוד חוות דעת על האיבחון החובבני

פורסם

ברוב מנועי 2 ליטר המדוברים קיימת תופעה של הצטברות פיח (בעיקר מי שנוסע בתוך העיר).

השתמש באופן תדיר בתוסף לדלק (44K) ו"תקרע" את האוטו מידי פעם ("תקרע"=דוושת גז בריצפה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון,

אחרי שהתקלה אופסה ונסעתי עם K44 במיכל הבעיה נפתרה עד עכשיו, כאשר אתמול שוב נדלקה הנורה.

הבנתי שיכולות להיות הרבה סיבות להידלקות הנורה כמו שסתום EGR, חיישן וכו'. חוץ מפיח בראש מנוע.

כנראה שיש צורך לטפל בבעיה אז רציתי לדעת האם מישהו מכיר מוסך אמין (!) באזור חיפה קריות שיוכל לתת לי דיאגנוסטיקה אמיתית ושהמכונאי לא ישב בכסא המרופד שלו עוד לפני שראה את האוטו ויחליט כבר מה הבעיה ואת עלות התיקון שלה.

תודה

• תוכן חדש...