Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זייוף קילומטרז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע חיפוש!

וזה פלילי.

וסתם כדי להתקיל פה מישהו,זה קילומטראז' דיגיטלי,או אנאלוגי?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
תבצע חיפוש!

וזה פלילי.

למיטב ידיעתי , אי אפשר לשחק עם ק"מ דיגיטלי, הבנתי שברגע שמשחקים איתו אז הוא מתאפס וזה במקרה הטוב... מה שכן, אפשר לנתק כבל ספידומטר ואז הק"מ לא ייספר.

באנלוגי אין שום בעיה לסובב בצורה חאפרית את גלגלי השיניים.

(לא , לא ניסיתי :!: )

כזכור, אחד הדגשים שנתתי בתור טיפ לרכישת רכב, הוא בנסיעת המבחן עליו, לראות שבכלל הספידומטר עובד.... על סמך מקרה שקרה לי עם אחת הפולו שבדקתי :roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תבצע חיפוש!

וזה פלילי.

למיטב ידיעתי , אי אפשר לשחק עם ק"מ דיגיטלי, הבנתי שברגע שמשחקים איתו אז הוא מתאפס וזה במקרה הטוב... מה שכן, אפשר לנתק כבל ספידומטר ואז הק"מ לא ייספר.

צודק,דיגיטלי אי אפשר להוריד.רק לאפס.

היה לי פעם וויכוח עם מישהו שטוען שאפשר להוריד מקילו' דיגיטלי.

רק אחרי שהלכנו למוסך ושאלנו את העובדים שם הוא האמין לי.....פעם הבאה אני לא אתווכח איתו וידרוש ממנו שאם הוא יודע שאפשר,שיוכיח.

ולמה אני מספר לכם את זה.....סתם!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

עם כל קילומטרז' אפשר לשחק! וזה ידוע (מקורות קרובים מידי)

זו עבירה פלילית שבכיף אפשר לשבת עליה 3-8 שנים!!!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

על זיוף קילומטראז, או כל זיוף של תעודה אחרת עוד אף אחד לא "ישב"במדינה הזאת, בתי המשפט במדינה הזו הם סופר רחמנים שבשל העומס יובילו את הפרקליטות לעסקת טיעון מצחיקה שתיכלול עבודות שירות או קנס כספי ועל תנאי

• תוכן חדש...