Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4*85

אני מתלבט בינו לבין המק אודיו zx4500

שניהם עולים כ 1200 ש"ח

כמו כן אני מתלבט בסאבוופר בין מה שיש בפורום

ID12V3 D2 ב 750 ש"ח (12 אינץ')

לבין רוקפורד p2 עם תיבה סגורה שאני יכול להביא אותו חדש ב 600 ש"ח

כמו כן לגבי קומפוננט הרץ אנרג'י , בחנות שמתקינים לי הם עולים 1000 ש"ח

היחיד שמוכר אותם בארץ הוא מחיפה ב 860 ש"ח

בחנות שמתקינים לי אומרים שזה לא ממש מהיבואן שהוא מביא ולכן המחיר היחסית נמוך

מה שכן אני אקבל אצלם אחריות והם ליד הבית שלי (אני מאשדוד)

כדאי לקנות כבר מהם? או להזמין במשלוח מחיפה ?

(השירשור הקודם הכניס אותי שוב לתהיות ושיפוצים מחדש , איןןן זה לא נגמררר עד שזה נגמר :wink: )

פורסם

נראה יל שכדאי שתלך על הmac audio כי הוא ינצל לך יותר את הסאב לפי דעתי..

ואם תקנה קומפוננט פה מחיפה ותעשה משלוח לאשדוד זה בסופו של דבר יחסוך לך

בגג 100 שקל שאני חושב שעדיף לשלם אותם כבר ולקבל אחריות קרובה לבית..

פורסם

עם כל הכבוד לרוקפורד והיה לי את ה P1 ואת ה P2 אני חושב שעדיף ללכת על ה ID, אני אישית יותר אוהב את הסאונד, ב600 שקל אתה מביא עם תיבה או אלמנט בלבד?

לגבי המגבר ה MAC יותר עדיף.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

חפש יד שנייה אולי יש סאבים של ID בתקציב שלך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אתה מתכוון לסדנת אוטוס מחיפה ? הם אכן מוכרים הרץ

סטס- הוא כנראה התכוון שההרץ הכי זול אצליהם

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...