Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נתקלתי במס' חברות שונות שמייצרות מידריינג'ים (full range) שעולים גבוהה מאוד, לדוגמא 25-35KHZ , ויורדים לאיזור ה90-100HZ.

במידה ומידריינג' מכסה הרבה יותר תדרים מטויטר, האם יש אפשרות התקנה של סט שמורכב ממידריינג' ומידבאס בלבד?.

סטס.

פורסם

מה שאתה תיארת נשמע כמו פול ריינג' ולרוב נשמעים על הפנים... אבל יש יוצאי דופן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, בהחלט אפשרי, אבל יש עם זה בעיה.

רוב המידריינג'ים בערך מאבדים את עצמך ב 8K ++ .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שסטס מתכוון בין השאר לסטים של hustler audio שגם אני מזיל עליהם ריר מאז הת'רד האחרון שבו כיכבו, וגם אני מתחבט בשאלה הזו.

מתחדשת*

פורסם

תזילו ריר , מצפה לכם הפתעה [הפתעות לא תמיד חיוביות]

בהצלחה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

להזיל ריר על HUSTLER AUDIO? לאן הגענו?

"היי -אנד מטורף רק ב120 דולר לזוג וופרים"!

"הסט הכי טוב בעולם כולל טוויטרים מסוג ריבון וופרים עם ממברנות אלומיניום רק ב220 דולר!-היי-אנד".

סטאס, אני מניח שאתה מדבר על הטריניטי למינהם(X2,X3 וכו).

עצה שלי, אם אין לך אקולייזר גרפי 1/3 אוקטבה דואל מונו(L+R) סופר איכותי, תוותר על העניין מראש.

לאזן את הדבר הזה זה סיוט.

גימיק שיווקי ולא שום דבר מאחוריו.

אין שום אלמנט בעולם גם לא בתחום הפול-ריינג' הסופר יוקרתי לבית שיודעים לעבוד מ100HZ-25-35KHZ בצורה אפקטיבית.

בגלל זה כל הרמקולים הפול ריינג' לבית עובדים עם וופרים בהתאמה כדי לכסות את התחום של לפחות עד 300-500HZ.

זה קשקוש מארץ ההמצאות,צריך אומץ כדי לתת כאלו הצהרות.

אבל שאתה מוכר את המוצר הזה ב60 דולר, מה כבר אפשר לצפות:).

under construction..

פורסם

תודה לכולם על המידע.

אכן מדובר על הסטלר אודיו.

למחירים הנמוכים יש מס' סיבות אישיות של היצרן, החברה חדשה והייצור מוגבל וקטן , וזאת על מנת להכנס לשוק.

זה לא אומר שהסטים רעים ולא ברמה גבוהה.

אתם משווים אותם עם חברות בעלי שמות עולמיים ופס יצור של אלפים ביום .

לנסות לא עולה כסף , טוב אולי קצת :roll: .

סטס.

ולמה לעזלזל כולם מוסיפים א' לשם שלי :( ?

פורסם

ונגיד שימוש של X2/X3 כמיד ריינג' בתחום 500-6K (+-) יכול להיות שווה את המחיר/ בהשוואה למידים אחרים?

מתחדשת*

פורסם

אין שום אלמנט בעולם גם לא בתחום הפול-ריינג' הסופר יוקרתי לבית שיודעים לעבוד מ100HZ-25-35KHZ בצורה אפקטיבית.

בגלל זה כל הרמקולים הפול ריינג' לבית עובדים עם וופרים בהתאמה כדי לכסות את התחום של לפחות עד 300-500HZ.

זה קשקוש מארץ ההמצאות,צריך אומץ כדי לתת כאלו הצהרות.

אבל שאתה מוכר את המוצר הזה ב60 דולר, מה כבר אפשר לצפות:).

גם זה?

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=177&products_id=8320

EXOTIC-x1.jpg

פורסם

תבינו, חברה חדשה או כל תירוץ כזה או אחר לא עובדים על מי שקצת מבין.

אלמנטים גאוניים ופורצי דרך בתחום כמו שהסלר אודיו מתיימרים לייצר, הפיתוח שלהם עולה ים של כסף.

אז להגיד לי שזה בגלל שיקולים כאלו ואחרים זה שום דבר חוץ משכנוע עצמי.

כי אם מישהו חושב שהחברה הנ"ל מצליחה לייצר משהו שאף אחד בתחום לא מצליח, וזה כולל חברות ענק בינלאומיות ואת כל זה הוא מוכר לצרכן ב60 דולר? זה אולי עובד עם אלמנטים של בלוקבאסטר:).

ביום שתוכלו לבנות בתוך הרכב כנפונים לאלמנטים הללו תוכלו להגיע למצב שבו 2" או 3" הופכים להיות פול ריינג', עד אז זה פשוט בדיחה.

משהו בסגנון הזה:

big-speaker.jpg

אגב,זה פעם שניה שאני מעלה את התמונה הזאת בהקשר דומה:).

under construction..

פורסם

איציק, הכוונה הייתה לאלמנטים של 2/3/4 אינטש.

בנוסף, והאלמנט שאתה מעלה הוא רק תומף בכך- אפילו אלמנט 8" שמגיע מחברה סופר איכותית לא עולה עד 35KHZ אלא באיזור 10KHZ הוא מקבל רול , ובנוסף המחיר שלו הוא מראה את עלות הפיתוח של מוצרים כאלו.

אז אם מישהו רוצה לשכנע אותי שאלמנט של 2/3/4 אינטש בעלות של 60 דולר יכול לעשות את הבלתי יאומן ולנגן 90-100HZ ועד 25-35KHZ, הוא כנראה יצתרך להתאמץ קצת יותר מאשר תירוצים כגון החדרת מוצר לשוק.

אגב, למה ללכת רחוק, יש פתרון זול כאן בארץ:

אינטגרה אוביישן 4 אינטש בכל קורה ויש לכם אחלה של במה מצויינת, תוסיפו לזה וופרים חתוכים ב300-400HZ ומטה וסגרתם עניין:).

Integra%20Ovation.jpg

under construction..

פורסם

ניר , אני מבין אותך לגמרי.

אני גם לא יכול להגיד שהחברה ככה וככה אם זה לטובה ואם זה לרעה.

הסיבה היא פשוטה מאוד, שמיעת האלמנטים.

ומה שאתה עושה , זה פסילה לפני שימוש באחד המוצרים.

לא משנה איך הם מייצרים,למה וכמה , לפני שמיעה פשוט אי אפשר לתת חוות דעת.

סטס.

פורסם

אי אפשר מבחינה טכנולוגית לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אפשר לקבל אלמנטים שמנגנים טווח רחב יותר או פחות אבל אין משהו אידיאלי. יתרונות מפה יניבו חסרונות משם וההיפך. יש כאלו שיותר יש כאלו שפחות. רק שכיום יש רכיבים שמנגנים טווח תדרים חריג ממה שבדרך כלל אנחנו מכירים במחיר נמוך יחסית. סתם לדוגמא ה L4 כאשר הוא לא חתוך מלמעלה יכול בהחלט להטעות בנוגע לפעילות הטוויטר . כמובן שבמבחן של פתוח מול סגור אפשר (ואף צריך) לשים לב שאין טוויטר , אבל במבחן של שמיעה אחת אפשר להתרשם שהוא כן מכסה באופן מרשים (אם כי ביחס למיד ולא ביחס לטוויטר) את התדרים האלו.

הרכיב היחידי שהייתי חושב עליו בכיוון הזה זה הורנים שמנגנים החל מאיזור ה 800 הרץ. גם הם כמובן פיתרון בשידוך למיד באס . ממה שאני מכיר ושמעתי (את הסיז לא שמעתי) זה האופציה הטובה ביותר אבל היא יקרה . וגם להם יש רול אוף טבעי אבל הוא מגיע בתדרים שכבר לא אכפת לי שיש שם רול אופ. אבל פה זה גם עניין של טעם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ניר , אני מבין אותך לגמרי.

אני גם לא יכול להגיד שהחברה ככה וככה אם זה לטובה ואם זה לרעה.

הסיבה היא פשוטה מאוד, שמיעת האלמנטים.

ומה שאתה עושה , זה פסילה לפני שימוש באחד המוצרים.

לא משנה איך הם מייצרים,למה וכמה , לפני שמיעה פשוט אי אפשר לתת חוות דעת.

סטס.

סטס,

קודם כל, אתה לא יודע בכלל אם אני מכיר או לא את החברה הזאת או את המוצרים שלה ,בכדי לקבוע את מה שאתה אומר.

בנוסף, כל מה שאני כותב הוא עפ"י דעתי האישית והזכות הזאת שמורה לי ולכל אחד אחר.

תכל'ס מנסיוני ועפ"י מיטב הבנתי בתחום הזה , אני "מרשה" לעצמי לקבוע דברים שהם אינם עומדים בקנה אחד עם המציאות ועם ההיצע של השוק הזה.

הרי אין אף אדם בעולם ששמע את כל הרמקולים מכל החברות שקיימות, ואני בטח שלא מתיימר להיות אחד כזה.

אבל להגיד לי שיש אלמנט 2/3/4 אינטש שיודע לנגן מ90HZ ועד 35KHZ זה פשוט בדיחה לא מצחיקה.

תבין, טוויטרים שמגיעים עד 35KHZ זה נחשב עילוי בתחום הזה.

מורל, לאחר 30 שנות נסיון הצליחו ליצור טוויטרים שיכולים לנגן 1600-35000HZ זה רק דוגמא אחת מיני רבים.

בנוסף, אתה חושב שמה שלא הצליחו יצרנים ענקיים בתחום כמו סיז,ויפה,סקאן-ספיק,פירלס,אקיוטון,ועוד שלל חברות שזו ההתמחות שלהם ב20-30 שנה האחרונות - אז חברה עלומת שם ובלי שום רקע ובסיס, וכל זאת על בסיס גימיקים שיווקים כן יצליחו?

עובדה בר קיימא, עד היום לא קיימים אלמנטים כאלו באף מקום ובאף חברה, אם כל הכבוד לHUSTLER AUDIO הם כנראה לא חלוצי התעשייה הזאת.

בטח ובטח שלא ב60-70-80 דולר..

יש לפסול ויש לפסול, במקרה הנ"ל אתה מוזמן לחלוק עליי, אבל זו דעתי והיא מבוססת על מיטב הידע והנסיון שלי.

under construction..

• תוכן חדש...