Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאתם שמים לב להבדל בין רמקול פול ריינג' לבין רמקול סורס פוינט שהוא בעצם סט קומפוננט שהטוויטר יושב במרכז המבברנה של הוופר - זה שני דברים שונים לחלוטין.

רמקול פול ריינג' - ב99 אחוז מהמקרים - בדיחה גרועה.

רמקול סורס פוינט - ג'נסיס יצאו לפני איזה שנה שנתיים עם סט כזה - ניר או עופר אם תוכלו להרחיב.

נכון - מורל אינטגרה.

יכולים להשמע מעולה - אבל זה רחוק מלהיות רמקול פול ריינג' - זה סט שני חלקים לכל דבר.

אני כבר לא בטוח מי מדבר כאן על מה ולמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא משנה , כל עוד יש דיון ואנשים שופכים מידע אז הדבר חיובי ..

בכל אופן לגבי הסטודיו , הסט של גנסיס , הם אכן שילבו מיד וטוויטר באותו האלמנט בצורה מרשימה. אם אני זוכר נכון זה היה מבוסס על אלמנטים של thiel שגנסיס מיקסמו עבור עצמם.

בזמנו שקלתי לקנות את הסט , לא מצאתי מישהו בארץ עם זה כדי לשמוע . הביקורות לא היו טובות כמצופה ולכן ירדתי מזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני מקווה שאתם שמים לב להבדל בין רמקול פול ריינג' לבין רמקול סורס פוינט שהוא בעצם סט קומפוננט שהטוויטר יושב במרכז המבברנה של הוופר - זה שני דברים שונים לחלוטין.

רמקול פול ריינג' - ב99 אחוז מהמקרים - בדיחה גרועה.

רמקול סורס פוינט - ג'נסיס יצאו לפני איזה שנה שנתיים עם סט כזה - ניר או עופר אם תוכלו להרחיב.

נכון - מורל אינטגרה.

יכולים להשמע מעולה - אבל זה רחוק מלהיות רמקול פול ריינג' - זה סט שני חלקים לכל דבר.

אני כבר לא בטוח מי מדבר כאן על מה ולמה.

אדי, האמן לי שאני מודע להבדלים בין רמקול המיועד לפולריינג' מול רעיון ואסכולת הONE POINT SOURCE.

העלתי את האינטגרה 4" של מורל כפיתרון מעולה ובמחיר סביר מול מה שסטס חשב לעצמו בקול רם:).

למעשה האינטגרה באים כפתרון שמשלב בין הרעיון של POINT SOURCE לבין העניין של לקחת רמקול בודד שמנגן כמעט את כל הספקטרום.

פשוט גם מורל כמו חברות רבות אחרות, הבינו שאם תיקח מיד כמה טוב שלא יהיה הוא לא מסוגל לנגן את התדרים הגבוהים כמו טוויטר איכותי, ובנוסף על זה גם להפיק באס(80-100HZ ומעלה).

בנוסף, הרעיון עובד גם על טוויטר שיהיה איכותי ככל האפשר , עדיין רמקול מידריינג' יעודי ינגן את אותם תדרי מיד טוב יותר מאותו טוויטר.

זה לא דוגמא , אלא פתרון.

under construction..

פורסם

אבל ניר - לא דיברתי עליך :-D, אתה הראשון לדעתי שיבין כזה דבר.

וכבעלים של רמקולים סורס פוינט ביתיים של KEF אני רק יכול לשבח את הרעיון הזה, בייחוד כשעובדים אם הטוויטר והמידבאס בצורה אקטיבית... אמנם כרגע הם מוגברים פאסיבית אבל עדיין נשמעים נפלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...