Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על HYDROGEN ON DEMAND?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך על זה. אני בטוח שחוקי הטבע ישתנו עוד כמה שנים.

כמובן שתמיד תוכל לגלות דרך חדשה לייצור אנרגיה ולקבל על זה נובל.

אם אתה מדבר על הפקת מימן מחוץ לאוטו ותדלוק במימן אז אני מסכים איתך, לראיה כבר יש את הקלאריטי שנוצרו כמה מאות ממנה לקליפורניה בארה"ב.

פורסם

נובל אני כבר לא אקבל (לא על זה בכ"א), שימוש במימן במשפר בעירה אינו דבר חדש, גם תאי דלק מימנים נמצאים בשימוש סמי-מסחרי.

תוך כמה שנים תראה רכבים שמשתמשים באיזושהי אפליקציה מימנית, זה יקרה הרבה לפני שיגמר הנפט או המצאת היתוך קר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בהקשר לשרלטנות שעליה נפתח השרשור אני רק אציין שאי אפשר לקבל יותר אנרגיה לאוטו כתוצאה מיצירת מימן ע"י האלטרנטור והזרקתו למנוע.

פורסם
תגידו לי, אני פתחתי שרשור באיזה נושא? תתמקדו במה ששאלתי!

כל אחד מתחיל לזרוק פה את דעותיו האישיות לגבי כלכלת הדלק בעולם, זה לא מה שמעניין אותי.

מעניין אותי מה דעתכם על המימן כפרוייקט ועל האתר שנותן לכם את הכלים לבניה של הפרוייקט.

תודה!

מהתגובה הזו שלך אני מבין שלא טרחת לערוך חיפוש באינטרנט כפי שהמלצתי לך בתגובתי הראשונה.

כי אם היית טורח לערוך את החיפוש הנ"ל, לא היית צריך לשאול יותר שאלות בנושא.

אם ה"המצאה" הזאת היא טובה או לא זה לא עניין של דעות. זה עניין של אמת פיזיקאלית, כפי שכבר ציינו לפני.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יש הבדל בין יצירת מימן לבין הפקת מימן?

האם חוק שימור האנרגיה קשור לכאן?

לכל המלומדים, יש לי סדרת שאלות:

האם אנו מנצלים את כל האנרגיה ברכבינו? או האם יש אנרגיה שהולכת לאיבוד?

מה יהיו ההשלכות מבחינת צריכת הדלק, של צריכה קבועה נוספת של 20 אמפר?

פורסם

אני מאמין שניגמל מנפט רק כאשר הוא יהיה יקר מדי. כל עוד הוא יהיה זול, נישאר מכורים אליו. (חוצמזה שבנוסף לשימוש בנפט כמקור אנרגיה, משתמשים בו בתור חומר גלם בתעשיה (פלסטיק, צבעים, איפור וכו').

לגבי הבחור ששאל - אם תצרוך 20 אמפר מהאלטרנטור, הדלק שישרף בשביל לפצות את המנוע על הכוח האבוד הזה יהיה יותר ממה שהמימן שתזריק למנוע יתן לך.

אם תוכל להפריד את המים למשל באמצעות החום של האגזוז או של המנוע (שכידוע מנסים להיפטר ממנו בכל דרך אפשרית ומדובר באנרגיה) אז זאת כבר אופרה אחרת לגמרי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
האם יש הבדל בין יצירת מימן לבין הפקת מימן?

האם חוק שימור האנרגיה קשור לכאן?

לכל המלומדים, יש לי סדרת שאלות:

האם אנו מנצלים את כל האנרגיה ברכבינו? או האם יש אנרגיה שהולכת לאיבוד?

מה יהיו ההשלכות מבחינת צריכת הדלק, של צריכה קבועה נוספת של 20 אמפר?

גם במנוע 4 פעימות ההכי יעיל, רוב האנרגיה האצורה בבנזין הולכת לאיבוד בצורת חום שנפלט לאטמוספירה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...