Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע התחדשתי בפאסאט 2005 שבאה עם רדיו דיסק ורמקולים כניראה מקוריים מהחברה.

את הרדיו דיסק החלפתי לפיוניר 690UB שלי ובשבוע הבא כניראה אתקין את המגבר שלי (JBL GTO504).

ברכב הקודם המגבר הזה הגביר זוג 6*9 של JBL מדגם CS3196 וסאב P1 בצורה מעולה.

כרגע איני מעונייין לחתוך ולהתקין בפאסאט 6*9 ואני רוצה להתקין קומפוננט 6.5 בדלתות הקדמיות.

מספר שאלות:

1. איזה קומפוננט עד 600 ש"ח הייתם ממליצים לאחד שאהב מאוד את הסאונד של הCS3196? (קומפוננט שמציג אופי סאונד דומה).

2. לשם השוואה - אם ניקח את המורל פולס למשל ונחבר אותו ברכב בלי להתחשב בהבדלי איכות/אופי סאונד, מבחינת עוצמה נטו, סט קומפוננט כמו הפולס יכול לתת עוצמה (ווליום) כמו שקיבלתי מהCS3196 שלי על אותו המגבר?

מקווה ששאלותי ברורות.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום:-)

פורסם

תוכל בבקשה להיות ספציפי יותר בקשר לדגם של הקומפוננט שדיברת עליו?

ואשמח להתייחסות לשאלה מס' 2 מההודעה הראשית.

תודה ושבוע טוב :-D

פורסם

1. זה הדגם -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

ב. תן לי את הרכב שלך, מד דציבלים, ואת שני סוגי הרמקולים ואני אוכל לענות לך בודאות.

בעיקרון אבל רמקול 9*6 בד"כ יישמע חזק יותר מרמקול 6.5 - אבל אי אפשר לדעת.

חוצמזה, JBL ומורל לא אותו סגנון סאונד.

• תוכן חדש...