Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי לנטרה ששרתה אותי נאמנה במשך כמה שנים, אני היתי מאוד מרוצה מהרכב הזה, למרות שהרכב לא הכי איכותי.

אמין, לא זולל דלק, לא יקר בטיפולים שוטפים וכו..

כרגע לאימי יש יונדאי טוסון, נקנה חדש מהחברה- 0 תקלות 20 אלף קילומטר ואני מאוד חושב שזה ימשיך כך.

יונדאי גטס צבאית, איך מתעללים ברכב הזה הנהגים אצלנו ולמרות זאת, ממשיכה לנסוע כמו שצריך-רק טיפולים שוטפים.

אז לא משנה מה יגידו כמה יונדאי לא איכותי ולא יוקרתי, כרכב ממוצע במשפחה ממוצעת אני חושב שיונדאי תהיה אחלה בחירה.

אני בכלל אוהב גרמניות ונוהג בקנגו :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק בגלל שקוראים לה יונדאי אומרים שהיא לא יפה או מוזרה.

אם היה עליה סמל של מרצדס פתאום הכל היה משתנה. מוזר שכמעט ולא נשמעה מילה על כך שה E החדשה של מרצדס ממש מכוערת. אישית, אני מעדיף לנהוג ברודיוס מאשר בה.

לפי דעתי היא נראית לא פחות טוב מרכבי יוקרה אחרים.

פורסם
בדוק שוב. הלינק מוביל לסנטה-פה דגם 2007 ולזה מתייחס מחיר המחירון... נסה כאן מחירי חדשים.

ולא, הוא ממש לא אמור להיות יוקרתי ולא ברור לי למה אתה חושב ככה. בשביל משהו יוקרתי אתה צריך לטפס למחירים של 300,000 וצפונה בשביל נניח אודי Q5 או וולוו XC60, ושם עוד מדובר על כלים קומפקטיים יותר.

שוב אני מתרגם את דבריו של חן פרחי... כוונתו (בהנחה שהבנתי נכון) היתה שגם פיאט מייצרים מכוניות סופרמיני זולות, שהיו בהחלט יכולות לשמש ציי רכב שרוצים לחסוך, אבל הגטס דחקה את רגלי הפונטו והגרנדה-פונטו.

טל

כנראה שלא קראת את מה שכתבתי עד הסוף.

אני התייחסתי לשנת 2007 ולא ל2009, שבשנה הזו המחירים יותר גבוהים, אבל אל תשווה אותם לגרמניות או אפילו חלק יפניות.

והסנטה-פה אמור להיות מנהלים \ שטח, מה שלדעתי לא מספק את העבודה.

חוץ מזה, המחיר לדעתי גבוה מדי בשביל רכב קוריאני.

ולא יצא לך לחשוב למה המחיר כ"כ גבוה שמדובר על אוודי וולו פולקסווגן בהשוואה ליונדאי\קיה ששם המחירים נמוכים?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
זה רק בגלל שקוראים לה יונדאי אומרים שהיא לא יפה או מוזרה.

אם היה עליה סמל של מרצדס פתאום הכל היה משתנה. מוזר שכמעט ולא נשמעה מילה על כך שה E החדשה של מרצדס ממש מכוערת. אישית, אני מעדיף לנהוג ברודיוס מאשר בה.

לפי דעתי היא נראית לא פחות טוב מרכבי יוקרה אחרים.

כנראה שלא הסתכלת טוב בשרשור על ה E. נשמעו שם המון מילים על הכיעור שלה.

emotion of motion

פורסם

אני התייחסתי לשנת 2007 ולא ל2009, שבשנה הזו המחירים יותר גבוהים, אבל אל תשווה אותם לגרמניות או אפילו חלק יפניות.

לא הבני את המשפט הזה.

והסנטה-פה אמור להיות מנהלים \ שטח, מה שלדעתי לא מספק את העבודה.

חוץ מזה, המחיר לדעתי גבוה מדי בשביל רכב קוריאני.

ולא יצא לך לחשוב למה המחיר כ"כ גבוה שמדובר על אוודי וולו פולקסווגן בהשוואה ליונדאי\קיה ששם המחירים נמוכים?

אז תחליט, הסנטה-פה יקר מדי או זול מדי?

ומה זה בדיוק רכב "מנהלים/שטח", ואיך הוא אמור לספק את הסחורה?

והאם אתה באמת רוצה להכנס כאן לדיון מה מגדיר רכב-יוקרה ואיך הוא מתומחר?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אמרתי שבשנתון יותר גבוה המחירים עולים, כראוי, לא?!

שאני ישאל אותך איך תגדיר את הג'יפ טוארג, איך תגיב?

פורסם

הסנטה פה נותן תמורה נאה למחיר שלו בתור רכב חדש, הוא לא תוכנן להיות רכב יוקרתי, הוא תוכנן להיות רכב שבילים

ברמה מעל הטוסון זהו.

יונדאי הבינו שהם צריכים להיכנס לשוק רכבי היוקרה ובשביל זה הם הוציאו את הEQUUS, את הוורה קרוז ואת הג'נסיס.

האתר של הוורה קרוז http://veracruz.hyundai-motor.com/

פורסם

חנזו, אגיב כדלקמן:

1. "כשאני", "אשאל".

2. הטוארג הוא לא ג'יפ. הוא פולקסווגן.

3. ההגדרה שלו היא רכב פנאי יוקרתי.

4. ועדיין לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה לומר: הסנטה-פה זול מדי, או יקר מדי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

יבוא יום, בערך ב2011, יונדא תהיהי בין היצרניות הגדולות והאיכותיות שיש. ובעוד כמה שנים כל הסטיגמה שיש על יונדאי בארץ, (קוריאנית לא איכותית) תשתנה לגמרי.

חוץ מזה, הרכב החדש שלהם, מה שבתמונה ממש, אבל ממש מכוער. הגי'גנסיס יותר יפה ממנה.

פורסם

אתעלם מהשורה הראשונה.

כמו הטוארג, גם הסנטה-פה, אמור לספק לרוכשים רכב פנאי יוקרתי. ובין היתר, רכב שטח.

אף אחד לא אמר שהוא לא מצליח לעשות זאת, פשוט לא בצורה הטובה ביותר והיוקרתית ביותר, מה שיונדאי מנסים להשיג כבר המון זמן.

אם זה בסונטה, שאמור להיות רכב מנהלים, אם זה בסנטה-פה שאמור להיות ג'יפ יוקרתי וכרגע, ב- Equss שאמורה להחליף את הסונטה, שנחלה כישלון.

4. ועדיין לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה לומר: הסנטה-פה זול מדי, או יקר מדי?

הסנטה-פה, ביחס למתחרים ולדגמים, זול.

פורסם

אז זהו, שלא.

1. הסנטה-פה לא אמור להיות רכב פנאי יוקרתי. הוא אמור להיות רכב פנאי, נקודה. כמו, למשל, מיצובישי פאג'רו (או, בקבוצת גודל שונה, סובארו פורסטר). או קיה סורנטו. מבחינת מה הוא מצליח או לא מצליח לעשות - דבר אחד בטוח: מבחינת מסחרית הוא מצליח היטב. הרכב היחיד בקבוצת הגודל שלו שנמכר יותר ממנו בישראל זה הלנדקרוזר.

2. הסונטה הוא לא רכב מנהלים. אתה משתמש במונחים ארכאיים שאבד עליהם הכלח. הוסנטה היא משפחתית גדולה, והיא בטח לא מתיימרת להיות יוקרתית. את זה אתה יכול לומר, למשל, על הונדה אקורד, שמנסה - עוד מהדגם הקודם - למצב עצמה גבוה אל מול ב.מ.וו סדרה 3 ושות', או על הפאסאט שהצליחה (יחד עם כל מותג פולקסווגן) לטפס גבוה יחסית בסולם היוקרה. הסונטה ממש לא מנסה להתמודד מול סדרה 3 או אודי A4, והיעוד העיקרי שלה הוא להתמודד בארה"ב מול הקאמרי והאקורד המקומית, שהן מכוניות בסיסיות למדי שם ומקבילות למאזדה3 אצלנו. ושם, בארה"ב, היא הדגם הנמכר ביותר של יונדאי.

3. האקווס ממש, אבל ממש לא מיועדת להחליף את הסונטה. מדובר במכונית פאר שגדולה בשתי מידות מהסונטה (ותהיה יקרה בהרבה), ואשר במוצהר תנסה להתמודד מול דגמי הפאר הגדולים של לקסוס, מרצדס, ב.מ.וו ושות'.

בקיצור, יש לך קצת בלבול מושגים וחוסר מידע. ואגב, חבל שאתה מתעלם מהשורה הראשונה - אף פעם לא מאוחר לתקן שגיאות בשפה. זו השפה היחידה שיש לנו.

טל

פורסם

אם יונדאי ינסו להתחרות במרצדס וכדו' הם לא ממש יצליחו. לא חושב שאנשים בעלי ממון שמתכוונים לבזבז סכומים אדירים על רכבים בסגמנט של מרצדס S קלאס יבחרו לוותר על איכות וודאית וכל מה שיש למרצדס, BMW ולקסוס להציע על מנת לנסות את מזלם עם היונדאי.

מצד שני, אם היונדאי הזו תעלה יותר לכיוון סדרה 3 אז אולי יש לה סיכוי. למרות שאני אישית הייתי הולך על הBMW בלי לחשוב פעמיים. לא משנה מה הם יציעו, יונדאי אף פעם לא תהיה מתחרה ראויה למרצדס. ובטח שלא לS קלאס וכדו'.

פורסם

אני לא מבין,הסמל שמקדימה ניסיון לחקות את RR ובנטלי?!

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

האקווס לא תחליף את הסונטה אלא דגם שנקרא grandeur

זה דגם שנמכר כבר 4 שנים באירופה ולא מיובא לארץ

AkinaGhost1066.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם יונדאי ינסו להתחרות במרצדס וכדו' הם לא ממש יצליחו. לא חושב שאנשים בעלי ממון שמתכוונים לבזבז סכומים אדירים על רכבים בסגמנט של מרצדס S קלאס יבחרו לוותר על איכות וודאית וכל מה שיש למרצדס, BMW ולקסוס להציע על מנת לנסות את מזלם עם היונדאי.

מצד שני, אם היונדאי הזו תעלה יותר לכיוון סדרה 3 אז אולי יש לה סיכוי. למרות שאני אישית הייתי הולך על הBMW בלי לחשוב פעמיים. לא משנה מה הם יציעו, יונדאי אף פעם לא תהיה מתחרה ראויה למרצדס. ובטח שלא לS קלאס וכדו'.

כמו שאמרו פה כבר, זה בדיוק מה שאמרו פעם על לקסוס.

emotion of motion

• תוכן חדש...