Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אם היו לך את כול השיפורים שיש בעולם, בלי ניהול לא תוציא כלום...

בוהדעה הראשונה אמרתי שיש גם להחליף מחשב, לא מבין אתם בכלל קוראים את ההודעות שלי?

עכשיו נעבור, המנוע הוציא ביום שיצא מהחברה לפי הונדה 126 (!), סוסים.

נניח שבמשך הזמן הסוסים ברחו להם, אבל לא פה העיקר, אנחנו מדברים על משהו תיאורטי, להגדיל מ 125 סוסים ל 150 נגיד, ואתם אומרים לי מבלי טורבו לא ניתן לעשות זאת? מה שאני אמרתי שע"י תשלום גבוה, יותר מסכום גדיש אבל נגיד, ניתן לעשות דברים מסויימים שייתנו לרכב ג הספק של 150 או 160 סוסונים פראיים, אם נשנה כמה דברים,כלומר לעלות הספק ב 25 סוסים ע"י החלפת מכלולים פשוטים זה בלתי אפשרי?

זה מה שפורסם בהודעה הראשונה והתגלגל להתערבויות לא חכמות ודיון על ההיסטוריה של המנוע של האוטו שלי, כפרה עליו.

פורסם

בקיצור, אני יכול לסכם לך את זה במשפט חוכמה שקראתי פה בפורום "מי שלא פתח מנוע, שלא יצפה לסוע כמו אופנוע".

עם כל הכבוד כדי להוציא ממנוע אטמוספרי בנפח הזה 25 כ"ס יותר כנראה שאין לך מושג מה נדרש.

בוא רגע נדבר על הדברים הפרקטיים, סעפת תתן הפרש של משהו כמו 5-10 כ"ס בימים מדהימים (יותר לכיוון ה5), פילטר צנרות חוטים אדומים וכחולים עוד 2 כ"ס ו......זהו. צריך לפתוח מנוע כדי לעשות משהו מעבר - וגם אז הכוח לשקל יהיה נמוך ולא משתלם בכלל(!). כל האופציות של הפרוייקטי מצערות עם קומבינות כאלה ואחרות תוצרת כחול לבן כבר הוכח שלא עובדות פעמים רבות אז אני לא מחשיב את זה בפרקטיקה.

מה כן אפשר לעשות עם האוטו שהוא לא "תמכור תביא אחר"?

במידה ורוצים להשאר אטמוספריים אין דרך אחרת מלבד המנוע של הVTI שהוא מנוע אטמוספרי מעולה ובריא ואפשר יהיה לסחוט אותו ל.....הספק שהוצהר ע"י הונדה.

מבחינת פרוייקט טורבו השמיים הם הגבול, יש בארץ ובמיוחד בחו"ל הונדות שמסתובבות עם הספקים גבוהיים מאוד ונוסעות יפה מאוד, ההשקעה להגיע לשם היא די גדולה ודי מתפשרת באוטו כרכב יום יומי.

מכיוון שפותח השרשור כיוון ל150-160 בעלויות נמוכות יחסית ההמלצה שלי היא לבדוק אפשרות של ייבוא מנוע VTI במידה ולא יימצא אחד מתאים בארץ, זה יהיה ההתאמה הכי טובה עבורך.

הכל ברוח טובה VOLK

אבי.

פורסם

ביקשתי יפה לא להמשיך עם ההתנצחויות . VOLK , בשרשור הזה אתה מבחינתי מוזהר .

הדרך המהירה ביותר והאמינה ביותר ( לדעתי ) להגיע ל 160 כ"ס , היא כמו שאמר הבחור בהודעה מעליי - להביא מנוע של VTI .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• ספונסר פורום
פורסם

אני דווקא חולק על גיל ויאשה.

לדעתי,בשביל 160 כ"ס עדיף להרכיב קיט טורבו שתוכנן נכון,שעדיין ישאיר לבעל הרכב את המזגן,ולא יעלה הון(היום כבר אפשר למצוא קיטים במחירים שפויים,שלא נדבר על משומשים)

פשוט,העלות להחלפת מנוע למנוע B היא גדולה יותר,מלבד המנוע,צריך גיר,תושבות,ציריות,שיפטר,צמה ,מחשב...

וחוץ מזה שזה פרוייקט של שבוע עבודה,שזה גם מייקר את המחיר,כשפרוייקט טורבו אורך יום עד יום וחצי למכונאי עם ניסיון.

מניסיון של כמה מכוניות,אפשר לנסוע עם מנוע סגור בגדישה של 0.7באר עם טורבו T3 באמינות לאורך שנים.

אורן

פורסם

לא ובפרוייקט טורבו לא יהיה צריך לעבור remap התקנה של קולר חזית, התאמות לסעפת חיישנים כאלו ואחרים שצריכים לעבור התאמות, חיווט קוי שמן וכו' וכו' וכו'?

הכל יחסי אני אישית הייתי מעדיף לנסוע על מנוע שתוכנן על ידי אנשים שידעו מה הם עושים כשהם הוציאו מנוע סדרתי עם הספק מעולה, מאשר לנסות לקמבן משהו בארץ ביום וחצי על מנוע סגור.

אבל אם זה מה שאתה אוהב, שיהיה לך בכיף

אני ברכב יום-יומי מעדיף לנסוע במשהו אמין.

אבי.

• ספונסר פורום
פורסם

לא צריך לגעת במחשב,הרבה מאוד רכבים בארץ נוסעים עם מנוע סגור,עם קיט טורבו מקצועי,באמינות!! כבר למעלה מ3 שנים,בלי שום קימבונים ובפחות מחצי מהעלות של החלפה למנוע B

אני מטפל בכ מה רכבים כאלו,שמשמשים לנהיגה יומיומית,עם מזגן, בגדישה של 0.7 באר וב0 תקלות,אז לדעתי אפשר לקרוא לזה עובדה.

מה עוד שהמחיר משחק תפקיד חשוב פה

כמה לדעתך עולה מנוע B +גיר,צמה מחשב,ציריות,שיפטר,בניית סעפת פליטה+דאון פייפ+עבודת המוסך?

וכמה עולה קיט טורבו מושלם כולל הכל עד רמת הO-RING של חברה בעלת שם עולמי פה בארץ?

ומה עם פוטנציאל השיפור לאחר ההסבה,במנוע D,בהשקעה יחסית קטנה,החלפת בוכנות וטלטלים+אטום ראש,אפשר להוציא הספק מאוד מאוד מכובד,כשבמנוע VTI,כדי לעולת מעל 160 כ"ס..צריך להרכיב קיט טורבו.

אורן

פורסם

במידה ואתה רוצה אטמוספרי עוד יותר חזק מה- VTI, אפשר להשתיל מנוע של RYPE R- הוא בסיס עוד יותר טוב לגדישה ( במידה ותרצה להגדיש בעתיד )

אבל זה סיפור הרבה יותר יקר

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• ספונסר פורום
פורסם

הכוונה של מי הייתה להשאר אטמוספרי? כי פותח השרשור ציין שהוא רוצה להתחיל פרוייקט גדישה,אם הכוונה ליאשה וגיל,אז לא הבנתי אותך.

אורן

פורסם
במידה ואתה רוצה אטמוספרי עוד יותר חזק מה- VTI, אפשר להשתיל מנוע של RYPE R- הוא בסיס עוד יותר טוב לגדישה ( במידה ותרצה להגדיש בעתיד )

אבל זה סיפור הרבה יותר יקר

נראה לי שזה סיפור יותר הרבה יקר מלהרכיב טורבו.

להביא מנוע של TYPE R זה גם משימה קשה,הוא גם יקר,שלא לדבר על צמה+התאמות ושאר חמוצים...

פורסם

אני יודע שזה יותר יקר, אבל בכל זאת ציינתי את האפשרות הזאת במידה והבנאדם ירצה להישאר אטמוספרי

אתה מסכים איתי שהוא בסיס טוב יותר לגדישה מאשר ה- VTI ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...