Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים איזה ויכוחים חסרי פואנטה.

אני יפרט קצת:

על הרכב שלי עומד מנוע חדש ZC VTEC 127 H.P

אני לא יודע איזה גיר יש לי, אבל הוא הוחלף זה בטוח כי הרכב עבר הסבה מאוטומאט.

יש דוד של רמוס, לא מערכת פליטה שלמה, יש פילטר פתוח מקצועי של JVS משהו.

הרכב מאוד חזק, אי מה לדבר בכלל. ומה מפתיע בזה שאפשר להשיג עוד 20 סוסים בשיפורים שונים ללא טורבו?!

להיפך. זה ה-שיפורים האמיתיים. טורבו זה קיט - פוף - וזהו. יותר קל אפילו מאשר לעשות באמת שיפורי מנוע פנימיים.

אני אישית הבנתי בערך עלויות אז תודה רבה לעונים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להיפך. זה ה-שיפורים האמיתיים. טורבו זה קיט - פוף - וזהו. יותר קל אפילו מאשר לעשות באמת שיפורי מנוע פנימיים.

.

תגיד לי בבקשה שאתה צוחק,להרכיב טורבו זה ממש לא קל צריך לעשות הרבה שיעורי בית לפני שניגשים לפרוייקט כזה.

בכל מקרה בהצלחה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לפני ששמים טורבו יש לשפר את האחיזה ברכב!

זה לא "יאללה אני שם טורבו ונגמר הסיפור" כדי לנסוע באמינות צריך לשפר את האחיזה כמו צמיגים וכו' (כדי שלא תברח לצדדים שאתה לוחץ ונכנס לפניות!)

בהצלחה!

פורסם

נכון אתם צודקים לא התכוונתי אבל להגיד שזה עד כדי כך קל, אבל רציתי להדגיש שגם שיפורים מנוע אחרים זה לא משחק ילדים ובכלל אין מה לזלזל בהם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אתה מסכים איתי שהוא בסיס טוב יותר לגדישה מאשר ה- VTI ?

מסכים.

ולפותח ההודעה:

כל הבלגן והכאב ראש של להביא חלקים מיוחדים למנוע ולמסביב+משלוחים/הובלות מחו"ל בסופו

של דבר יגיעו למחיר של התקנת טורבו בארץ. (ואני מתכוון לרשימה של חלקים,לא משהו בודד).

חוץ מזה,את ההרגשה של הכוח שהטורבו נותן ,לא תוכל להשיג אם תישאר אטומספרי. מתמכרים

לבעיטה של הטורבו.

תחשוב על זה....

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה אתם מדברים על משהו אחר,או על חלקים בחינם,להחליף למנוע B16(VTI יעלה כ10 אלף שקל יותר מהרכבת קיט טורבו חדש!

החלפה למנוע K20(TYPE R כולל הכל יעלה בסדר גודל של 45000 שקל.

אורן

פורסם
לפני ששמים טורבו יש לשפר את האחיזה ברכב!

זה לא "יאללה אני שם טורבו ונגמר הסיפור" כדי לנסוע באמינות צריך לשפר את האחיזה כמו צמיגים וכו' (כדי שלא תברח לצדדים שאתה לוחץ ונכנס לפניות!)

בהצלחה!

עם טורבו האוטו זז יותר לצדדים ואין אחיזה גם עם תשקיע בצמיגים ומתלים...

Accord Type R - JDM H22A

Civic EG6 SiR-S - JDM B16A

• תוכן חדש...