Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב את המערכת שלי משהו יעול להמליץ לי על דרך איך להושיב את המגברים(2) על הכיסא (במגאן הכיסא רך אין על מה ליתפוס) לילה טוב והשמח לשמוע עצות אפשר גם תמונה לדבר שעשו ברכב עם בעיה דומה

פורסם

אצל חבר שלי עשינו משהו נחמד - חיברנו שני פלחים(שני פרופילי מתכת) בין המגש לרמפת בגז'.את המגבר הלבשנו על הפלחים.אם עושים את זה נכון זה אפילו נראה די טוב.

פורסם

אם הבנתי את הבעיה נכון אז אני חושב שהפיתרון הוא פשוט ומוכר, אז ככה:

לוקח מידות מהקטע של המושב האחורי דרך הבגאז' במטרה

להרכיב פלטת עץ. לאחר שיוצרה הפלטה, משרטט את חיבורי הברגים של המגברים על הפלטה שם את המגברים וקודח.מקבע את

הפלטה במושב האחורי דרך הבגאז' כמובן, אם במידה וזה לא מתאפשר לקבע במושב האחורי, אז ישנה אפשרות לקחת מתאמי זוית

קטנים מברזל ולחבר את הפלטה בצדדי הבגאז' שסמוכים למושב האחורי וסגרנו עניין.

מקווה שהבנתם למה התכוונתי,ואני חושב שזה הפתרון האידיאלי להרכבת המגברים בלי לשבור ת'ראש יותר מדי.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אצל חבר טוב שלי הרמתי את הפלטה של הרמקולים האחוריים וחיברתי פלטת עץ לתקרה של תא המטען דרך הפח של המגש האחורי.

הברגים הוברגו בעזרת מוט זווית לביט הברגה (מברגה עם 90 מעלות בקיצור) דרך המתכת של המגש האחורי לתוך תא המטען כאשר הם תופסים את הפלטה, את הברגים נעלנו עם אום צפה על כל בורג וחתכנו את הקצה של הבורג אם חותך ברגים וסגרנו את ההברגה עם אפוקסי פלסטלינה בכדי שאף אחד לא יחתך מהברגים החתוכים.

לפלטה הזאת הצמדנו את המגבר שהיה תפוס בצורה זהה מראש ודאגנו לבודד את הברגים מהמתכת של הרכב.

קצת משוגע - אבל גם פתרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על העזרה אני חושב שיבנתי מה שרשמתם, יש לי עוד שאלה יש לי סט קומפונוט של dls אני מעוד מרוצה ממנו אבל עכשיו יחלפתי רכב הוא במידה 5 ורבע ואני צריך ברכב 6 וחצי יש איזה דרכך להכניס את הרמקול שישב בול או רק להחליף רמקולים?

פורסם

בוודאי - בעזרת הגבהה מעץ.

תדגום את התושבת של הרמקול המקורי ותעתיק את הצורה שלה לעץ.

תעשה חורים לברגים (תעתיק את מיקומי החורים) ובעזרת ג'קסו (מסור אנכי - jack saw ) ומקדחה תעשה חור בגודל מתאים לרמקול הנוכחי וגם תגזור את הצורה של התושבת מהעץ.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תריץ חיפוש על הת'רד של ההתקנה האחרונה שעתיד עשה בגולף שלו - יתן לך דוגמא יפה להגבהה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...