Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב שיענה בדיוק על הדרישות שלך הוא ה Assassin מבית AA.

במחיר מבצע עכשיו של 1000 ש"ח, זה פשע לא לרכוש אותו..:-D

אחלה רכיבים, יש לי את ה9887R ואני מאד מרוצה ממנו.

המלצה למתקין באיזור המרכז:

יוסי, חבר הפורום היקר, בעל סדנת ההתקנות המקצועית ECA.

אתה מוזמן להכנס לאתר האינטרנט של הסדנה ולצפות בגלריית ההתקנות המרשימה. אני את כל ההתקנות מבצע אך ורק אצלו.

www.ecaudio.co.il

פורסם

המליצו לך כאן על סאבים מעולים,תרשה לי רק להוסיף עוד אחד להמלצה.

אני הייתי ממליץ לך לחשוב גם על סאב וופר של חברת פירלס (לא זו שממוקמת בנצרת עלית,אלא בדנמרק) מדגם xxls או xls.

כרגע ניתן לרכוש xxls בגודל 12'' במחיר של 190 דולר,עם משלוח והכל זה לא רחוק מהתקציב שלך ואני אישית מתוך ניסיון אישי איתו מאוד מרוצה ממנו,מה גם שיתרונו הוא שהוא לא דורש הגברה מאסיבית,הוא צריך בדיוק 250 וואט rms.

הנה קישור לדגמים שהמלצתי:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=1735

מקווה שעזרתי.

פורסם
לפני שאתה רץ לקנות סאב אני חייב להגיד לך משהו.

אתמול עשיתי אצל יוסי אלפיין בידוד טוב לבג'ז.

אתה לא מאמין כמה שזה חובה במערכת אם סאב שיהיה בידוד.

אני אישית עם סאבים מאוד איכותיים אבל לא וותרתי לעצמי ועשיתי מבחן קטן.

לקחתי סאב של חבר סרווין וגה HAD 12 הישן.

אצלו הוא מנגן לא הכי טוב.

אני אישית הייתי בבאסה שהוא קנה אותו והוא מאוכזב כי אני אישית המלצתי לו על הסאב.

הסאב הזה מוגבר אצלו עם מונו של רוקפורד.

קיצור באמת הוא נשמע אצלו לא טוב מרוח,לא מדוייק בכלל.

לקחתי אותו לרכב שלי הרכבנו אותו, שנינו היינו בהלם, עד כמה הוא מנגן יפה.

באמת שאפילו את אותי הוא הפתיעה לטובה.

מה שאני מנסה להגיד פה זה שהאיטום צריך לבוא כחלק בלתי נפרד מהמערכת.

אז באמת עשינו את המבחן הזה ואל תשכח שפשוט חיברנו אותו כך על עיוור, ללא כיוונים וללא פאזות אפילו.

כלום פשוט חיברנו הסאב הזה, באמת אחד הטובים.

אני מוכן במפגש הבא לעשות עוד בדיקה עם סאבים אחרים שנשמעים מרוחים,ברכבים אחרים.

ואני בטוח שבעל הסאב יהיה מופתע מאוד.

באמת אם אתה עושה את הבידוד לבד זה עניין של 500 600 ש"ח חומר בידוד, וזה פשוט שווה כל שקל.

אם אין לך ידים לזה(כמו לי למשל)כדי שתלך למתקין שיעשה לך את הבידוד.

פשוט תופתע.

בהצלחה.

נ.ב הW6 סאב בין הטובים ששמעתי.

מדוייק מאוד מה שמיוחד בו הוא נותן מכה והולך, לא שומעים אותו איפה שלא צריך.

ואתה הגברת במקרה את הHED-12 של חבר שלך על הג'נסיס מיניבלוק שלך אצלך ברכב או על המגבר רוקפורד שלו?

תנסה להעביר גם את הסאב שלו וגם את המגבר שלו - רק ככה אתה תדע עד כמה הבידוד שעשית באמת קשור לזה... (או שתחבר לרגע את המיניבלוק שלך ברכב של החבר שלך על הסאב שלו... וככה אתה תדע עד כמה הבידוד אולי לא קשור לזה...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא,העברנו רק את הסאב.

אבל גם אצלי שני האודיופילים היו מרוחים בווליום גבוהה. ועכשיו אני יכול להרים את הוליום בלי פחד בצורה משמעותית.

הייתי מגביר עד 20 בפאנל והיום אני מגביר עד 27 ואין עיווט.8)

ואני יכול להגביר עוד, אבל זה לא נעים לי הווליום הזה.

אני אוהב לשמוע בווליום נמוך יחסית.

קיצור הבידוד הזה עשה המון בצורה מאוד מורגשת.

פשוט הרעשי פלסטיקה היו עושים אשלייה של רעשים מקדימה אבל אחרי האיטום הכול נעלם.:-P

ושוב אני אומר אני מוכן במפגש הקרוב להרכיב כול סאב שאתם רוצים ברכב שלי, ולראות למה הסאב שלכם מסוגל אם הייה לו איטום.

לא חשוב איזה סאב זה יהיה, אני בטוח שהוא יעשה תוצאות מאוד מפתיעות בלי קשר לציוד שלי.

פורסם

רועי, תשובה יפה.

אני חושב שאלי (סאונדמן) הקדים אותך בקטע הזה :-D

ונחזור לעניין הת'רד - בתקציב של 1K אני עדיין חושב שהAA אסאסין תהיה הבחירה הטובה ביותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אין לך העיה עם המשומש הייתי הולך על ה W6.

מעבר לזה תשמע את האססין ואת ה IDQ וה W3 (בתקציב של חדש). מבניהם הייתי לוקח את האססין שהוא טוב יותר משמעותית לדעתי . אבל תשמע בעצמך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
פותח השרשור ראה W6 ב1000 ש"ח לא?

אני חושה שזה סאב אחד הטובים שיש.

כמובן שהבחירה השנייה שלי הייתה הAA .

לפי הלינק שהוא הביא המוכר מוכר אותו ב500 ש"ח.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לא,אז מדובר על הW6 הV1 זה הדגם הישן, הוא פחות טוב. הוא יורד הכי נמוך ל3 אום.

פחות מומלץ.

אם זה המצב, אז אני הייתי הולך בעניים עצומות על הAA...

פורסם
רועי, תשובה יפה.

אני חושב שאלי (סאונדמן) הקדים אותך בקטע הזה :-D

ונחזור לעניין הת'רד - בתקציב של 1K אני עדיין חושב שהAA אסאסין תהיה הבחירה הטובה ביותר.

מזכיר לי - בעבר (כשעוד היה לי מיצובישי לנסר ופיניקס גולד קסנון), שמתי את הסאב שלי ברכב של אלי סאונדמן, והסאב פשוט פירק את האוזניים. הוא נהיה כלכך חזק שזה לא היה נקלט בכלל (והוא ישב על אותה הגברה והכל זהה, פשוט הארכנו את הכבל מהרכב שלי לשלו). השינוי היה עצום בין שני הרכבים.

ו"גם אני" ממליץ על האססין - רוצח קטן :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...