Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

בהמשך לעלילותיי והמחשב הסורר-

הזמנתי מ-DELL את המחשב לדודה ב-LA.

למרבה הצער, השליח שאיתו תכננתי להביא את המחשב הבריז (הוא כבר מביא איתו את המחשב שלו ואין לו כח להתעסק עם המכס).

לא נותרה לי ברירה אלא שדודה שלי תשלח את המחשב בדואר.

השאלה היא מה הדרך הכי טובה להביא אותו לכאן?

אם נשלח אותו באריזה המקורית בתוספת קבלה אמנם לא תהיינה בעיות עם המכס, אבל מה אם היא תשלח לי אותו

בתיק כמתנה או ללא חשבונית? איך המכס יפעל אז?

למישהו ניסיון בנושא?

תודה!

תומר

172

פורסם

UPS

FEDEX

אלה החברות שאתה יכול לשלוח דרכן, והן דואגות לטיפול במכס (אתה משלם מבעוד מועד).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

התכוונתי למשלוח רגיל דרך USPS...

אבל עכשיו בדקתי באתר של UPS והתעריף שלהם למשלוח כזה הוא סביב ה-150 שקל(כמובן לפני מע"מ), הגיוני? נראה לי זול מדיי..

172

פורסם

תנסה לבקש מה"שליח" שוב. בנאדם פרטי שמביא מחשב נייד מחו"ל לא צריך לשלם עליו מס (כך הסתבר לי בדיעבד :roll:).

ואם עדיין לא מסכים, שלח עם EMS.

הדבר היחיד שתצטרך לשלם יהיה מע"מ ותשלם אותו בסניף הדואר הקרוב לביתך או אפילו לשליח שיביא את הEMS אליך הביתה.

לא נשמע לי הגיוני שמשלוח כזה מארה"ב לארץ דרך UPS יעלה רק 190 ש"ח.

2 אפשרויות:

1) המחיר דולרי ולא שקלי.

2) זאת עלות הטיפול בשחרור מהמכס ולא של המשלוח עצמו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover - השליח שלי מביא כבר את המחשב הנייד שלו איתו לארץ. האם גם אם הוא יביא עוד אחד הוא פטור ממנו? כדאי לי לברר את זה?

לגבי המשלוח ב-UPS, ככה היה רשום באתר,בשקלים. אני אצלצל אליהם היום כדי לוודא זאת טלפונית.

והדודה גרה ב-LA שזה "קצת" רחוק מ-NJ.

והשאלה שלי היא האם היא תשלח לי את המחשב בתור מתנה באמת, ללא חשבונית... אני יודע שיחייבו אותי במע"מ, אבל על איזה סכום?

172

פורסם

תבקש מהשליח שלך שפשוט יכניס לתיק גב (עלייה למטוס) את המחשב שלך ושלו (שלך ללא אריזה מקורית) ואם הוא נחמד ויסכים אין שום סיבה שייתקל בבעיות בשום מקום שהוא.

פורסם

ran, יותר חכם יהיה לשים אחד במזוודה (בלי האריזה המקורית) ואחד בתיק היד/גב איתו עולים למטוס.

נעשה ע"י דודה שלי לפני חודש וחצי+-, עם מחשבה בשבילה ומחשב בשבילי, ולא נעשו שום בעיות (להיפך, היא אפילו עברה במסלול האדום ואמרה שיש לה מחשב נייד ואמרו לה שזה בסדר ושתמשיך ללכת...).

Discover - השליח שלי מביא כבר את המחשב הנייד שלו איתו לארץ. האם גם אם הוא יביא עוד אחד הוא פטור ממנו? כדאי לי לברר את זה?

והשאלה שלי היא האם היא תשלח לי את המחשב בתור מתנה באמת, ללא חשבונית... אני יודע שיחייבו אותי במע"מ, אבל על איזה סכום?

אתה מוזמן לברר, אבל אם יש אחד בתיק הגב ואחד במזוודה, הוא יכול אפילו לעבור במסלול האדום ולהגיד שיש לו מחשב נייד.

במקרה הכי גרוע יבקשו לראות אותו והוא יראה..

אם ישלח בדואר ללא חשבונית אתה תחוייב במע"מ ע"י מחיר הRETAIL כפי שנמסר ע"י היצרנית (בד"כ מדובר על מחיר גבוה משמעותית מהמחיר בו אתה קונה את המוצר בת'כלס).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המלצה שלי - לשלוח בUPS/FEDEX באריזה המקורית ולשלם מכס עם חשבונית שאתה מביא בלי התחכמויות (או לנסות להתחכם ולנסות את מזלך...).

USPS-EMS - לא מומלץ כ"כ מניסיוני - יקרים כמעט כמו החברות הרציניות , איטיים יותר , שירות שלא מחויב לך בשום דרך + קנס בדואר.

כמובן שבן אדם שמביא את המחשב זרוק במזוודה ללא אריזה מקורית זה הפתרון הכי זול אם אתה יכול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הלוואי שכרגע הייתה לי האופציה הזו להביא עם מישהו, אבל הוא לא ממש קרוב אליי ככה שלא נעים לי לשגע אותו.

נראה לי שאבחר בסוף בשירות של ushops.co.il, לא ממש יקרים, עם ביטוח, עובד דרך הדואר... נשמע לי הכי סביר. למישהו יש היכרות עם החברה הזו?

172

• תוכן חדש...