Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נימצא כרגע בארה"ב וכמו שידוע סיאט אינה בין המכוניות שנימנות פה!

לרוע מזלי הכל פה נורא זול וקורץ וחלקים לגולף ג'י טי אי הישנה יש בשפע.

שאלתי היא האם החלקים לגולף ג'י טי אי הישנה תאימו לסיאט איביזה אף אר שנת 2007

מבחינת חלקי מנוע כמו אינטר קולר בוסט קונטרול סאפות פליטה וכו'..?

שאלה שניה נאמר לי שבגלל שיש לי מצערת אלקטרונית אני לא יכול לשים בוסט קונטרול או משהו כזה !

האם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר ואולי לפרט מה הבעיה או שבכלל אין בעיה.

תודה רבה ולילה טוב

פורסם

תחפש דברים למנוע 20VT אני חושב שזה המנוע של הרכב שלך,תחפש טורבו גדול,אינטרקולר,צ'יפ,סעפות למינהם,ברקסים,קוילבארים,פורק לחץ,שיפורים חיצוניים למינהם(ג'אנטים,פנסים),דברים לפנים הרכב כיסאות הגהים,ידית הילוכים אתה יכול להביא מערכת טובה מאוד לאוטו,פקקים וצינורות למינהם

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

הבעיה היא שאין התייחסות ספציפית לסוג מנוע אלה לסוג רכב!.

אני מוצא חנויות שיש באינרנט רק לפי דגמי המכוניות.

מצאתי את ה1.8 טור' של גולף ואכן צויין שזה 20v ומעניין אותי לדעת אם זה אכן אותו מנוע על כול חלקיו, והאם בעקבות

כך החלקים יתאימו לאיביזה טור' 2007?

פורסם

שאלה נוספת :

הרכב שלי סטנדרטי וראיתי מאבת דלק מחוזקת האם כדי לי לקנות ,האם זה ישנה משהו בכוח?

(קחו בחשבון שאני רוצה לשים גם צ'יפ שיחובר באותו זמן וצ'יפ שיגיע זמן קצר לאחר מכן).

תודה רבה

פורסם

למנוע ה 20VT יש הרבה דיגמי קוד (כמו גם הרבה הספקים 150,170,180,210,225 וכו') ולכן החלקים שאתה רוצה לקנות חייבים להתאים לקוד המנוע ולא לדגם המנוע (אעפ"י שיש הרבה חלקים חופפים אבל לא כל חלק בהכרך תואם).

גם בדגמי מנוע זהים, לפעמים יש שוני בין אם הוא בגולף או איביזה (כמו לדוגמא, סעפת יניקה שרצה בצד שונה של המנוע כתוצאה ממגבלות מקום).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ל-bagira

כן ראיתי את זה ולכן חיפשתי חלקים שאינם דורשים קודים !

כמו שידוע לי דגם 05 של גולף ג'טי אי לא הגיע בהספק גדול יותר מ150

ולכן קיוויתי שיהיו זהים..

בכל מקרה איך אפשר לדעת מה הקוד של המנוע

ובנוסף אם תוכל להתייחס לשאלה שלי לגבי משאבת הדלק והבוסט קונטרול שנמצאות בשרשור הודה לך מאוד.

פורסם

אני לא מוצא קשר בין מצערת אלקטרונית לבוסט קונטרולר ולדעתי לא צריכה להיות בעיה לגבי זה אבל חכה למבינים יותר בעניין הזה.

פורסם

זה אותם מנועים ההספקים לא זהים בגלל טורבו,מצערת,סעפות,ניהול

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...