Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות יתרה (פוקוס 04)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה אני חווה בעיות התחממות ברכב, ואני לא מומחה גדול בלהבין מאיפה יכולה להגרם התקלה.

לפני שבועיים נסעתי והמד הגיע עד לסוף, מיד עצרתי בצד, קפצתי לתחנת דלק מלאתי מים ירוקים עד הסוף, התנעתי, והמד חזר ליציב לאמצע.

בדקתי שאין נזילות מתחת לרכב, והמשכתי בנסיעה, אתמול נסעתי לת"א ושוב בחניון (למזלי!) המד שוב הגיע עד הסוף, עצרתי פתחתי מכסה מנוע (ועכשיו הייתי מצויד עם פרסטון אדומים) מלאתי עד הסוף.

השאלה שלי היא, לפני שבועיים מלאתי מים ירוקים בלת ברירה עד הסוף, אין סיכוי שהמנוע ינק את כל המים, ושוב נגמרו ממש כל המים, שפתחתי את המכסה מים, לא היו כלל מים (ולא אין "טחינה" על המכסה)

דבר נוסף שחשוב לי לציין, שאני מתניע את הרכב, בד"כ שהמקרה קורה אני שומע קול של משהו מבעבע (כאילו המנוע יונק מים או משהו) ואז בד"כ זה קורה.

נקודה נוספת, המד כל הזמן אמור להיות על החצי בפוקוס? הוא לא זז מהחצי, רק בתחילת נסיעה הוא נמוך ואז עובר לחצי יציב ולא זז משם. (רק שהמים נגמרים לגמרי הוא ישר קופץ אדום לסוף)

אני חושב אולי משאבת מים? אשמח לעזרה שלכם חברים,

תודה מראש.

פורסם

צריך לגשת למוסך לסדיקת נזילות במע' הקרור תחת לחץ והאפשרויות הנן ממש' מיים, רדיאטור הרכב, רדיאטור חימום פנימי, צנור/ות, מחברי צנורות, פקק מיים במנוע (פחות סביר).

תקן זאת מהר ובינתיים ודא שלא חסר מיים/נוזל קרור כי התחממות המנוע עלולה לגרום לנזקים נוספים ויקרים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תוספת למה שרפי אמר : גש למוסך "שיודע" לעבוד על פוקוס כי יש לדעת כיצד מוציאים אוויר ממערכת הקירור.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני יגיד לך היה לי בעיה דומה בפיאט בראבו המד חום היה מיגע כימעט עד הסוף למרות שאחרי כמה זמן הוא היה חוזר לחצי והמים היו נגמרים למרות שלא היתה נזילה ... אני בדקתי וגילתי שמהירות המאוור הראשון שלי לא עבדה היה איזה פיוז שרוף שעלה 130 שקל...בקשר למים הם פשוט מתאדים בחום גבוה ולכן הם נעלמים ככה אני חושב כי אחרי שהחלפתי את הפיוז ו2 המהירויות עובדות לא חסרים מים יותר... אתה יכול לבדוק גם יוניט זה החלק שפותח את המאוור שהאוטו מתחיל להתחמם

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכבר כתבו לך לפני,רצוי שתיגש למוסך שמכיר את הדגם,מערכת הקירור ברכב הנ"ל דורש ידע והכרות מוקדמת.

בברכה,אורן

פורסם

אם יש לך חשק לDIY תוכל למצוא שרשור שמסביר כיצד יש לבצע ניקוז אויר ברכב וזאת עם נוהלי יצרן שהועלו לשרשור.

(רמז: תבדוק למטה ב"נושאים דומים").

• תוכן חדש...