Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע וגיר של V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי וי 5 שהמנוע שלה הלך לעולמו.

האם אני יכול לשתול שם מנוע וגיר של GTI?

או מנוע 2000?

אם לא אז איזה אופציות עומדות בפני חוץ מהחלפת מנוע לרגיל של וי 5?

וכמובן שרצוי שהכול יהיה חוקי.

תודה מראש.

פורסם

ערב טוב

בשנתונים האלו אין סיכוי לשנות נפח מסויים למרות שיש הרבה גולפים עם נפחי מנוע שונים.

במידה ואתה מדבר על חוקי, אין לך הרבה ברירות אלא לשים V5 אחר.

רק תבדוק אותו טוב כי עבודת פירוק והרכבה מאוד יקרים ברכב הנ"ל (שלא נדבר על המנוע עצמו) .....

בהצלחה

אלי

פורסם

ממליץ לך לדבר עם רון ממוסך רון.

ראיתי את החברה אצלו מפרקים מנוע והייתי בהלם מהמהירות של ההוצאה שלו והשמירה על הישן שיוצא והחדש שנכנס. (כמובן שבלי מכת פטיש 1)

ובכללי החברה שם תותחים ומבינים.

הפרטים שלהם מפורסמים בבאנר בתחילת העמוד, דבר עם רון

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

המנוע הזה פשוט לא מוצלח וגרוע

היו ל2 חברים V5 דיי שמורות ידיים ראשונות ושניות אצלהם ק"מ נמוך היו לרכבים בעיות ביחס אויר ודלק

מנוע מגמגם ועוד הרבה בעיות מעצבנות

תנסה למצוא מנוע מפירוק להפטר מה"מחלה" הזאת

פורסם

אני בעלים של V5 ואני לא מבין את הטענות שלכם כלפי המנוע הזה, המנוע שלי בעומס קבוע עם תיבה אוטומטית וחישוקים 18", הרכב משתתף בג'מקאנות ועומד בעומסים, אומנם מנוע לא הכי מוצלח אבל מספיק להכפשות הללו, המנוע לא עד כדי כך נורא.

לפותח התרד' -

מבחינת בעלי מקצוע -

מוסך רון - בהנהלת רון.

G&DUB - בהנהלת איציק וגבי.

לגבי המנוע שלך,

כמה קילומטרים הוא ספג ?

איך קרה מה שקרה ?

בברכה אסף.

פורסם

מצטרף לתגובה של אסף

בתור בעלים של גולף וי 5 אין לי שום טענות.....

נכון האוטו מחבב דלק :)

אבל מלבד זה תענוג לנסוע איתו

ויש לי אותו כבר קרוב ל8 שנים וטפו טפו טפו חוץ מטיפולים תקופתיים והתקנת קולר חיצוני , לא נתקלתי בשום תקלה רצינית.

• תוכן חדש...