Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 323 1600 או 1800?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני הולך לקנות מאזדה לאנטיס 323 שבין השנים 2000-2001

90% מהנסיעות שלי הם לבד ולא עם אנשים נוספים ברכב, פעם ב יוצאת לי נסיעה עם כל המשפחה ככה שהאוטו מלא.

ההתלבטות שלי היא אם ללכת על GLX עם 1600 סמ"ק או על 1800 סמ"ק?

האם ה1800 אוכל יותר? האם ה1600 מרגיש חלש במצבים מסויימים?

פורסם

מכיוון שאתה נוסע לבדך רוב הזמן ללכת על דגם ה1800 סמ"ק יהיה פשוטו כמשמעו לזרוק כסף, ביטוח יקר יותר צריכת דלק גבוהה יותר, וכל זה בשביל פעם ב שיוצא לך להסיע אנשים, משהו שמנוע ה1600 של הלאנטיס יתמודד איתו ללא קירטוע או חולשה.

אם רוב הנסיעות הם לבד דרך אגב, הייתי ממליץ לשקול אפילו מנוע קטן יותר או אפילו רכב קטן יותר בתצורת משפחתית קומפקטית, כך תחסוך בעלויות ביטוחים ובדלק וגם אני לא מאמין שבנסיעה של פעם בכמה זמן יהיה בעיה של צפיפות במושב האחורי.

בקיצור המלצתי היא תשקול רכבים קומפקטיים יותר, תחסוך באחזקת הרכב ותקבל תמורה מעולה לכסף שאתה משקיע.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בקשר לצריכת דלק,"אצלי זה בדוק,ושאף אחד יטעה אותך",ה1800 יותר חסכונית מה 1600,נקודה, לי היתה לאנטיס אוטומט 1600 שנת 99 ולשכן שלי יש אחת שנת 2001 שתיהן 1600 אוטומט,בתוך העיר תמיד קיבלתי 9.2 קמ לליטר בעיר באופן קבוע למשך טיפה יותר מחצי שנה,שכן שלי אמר לי שאצלו זה כ9.5 ק"מ לליטר,עכשיו בוא נעבור ל1800,יש לי שני חברים שיש להם מנוע 1800 במקרה זה גם אחת 99 ואחת 2001,ואחד מהם עובד איתי,שניהם אמרו לי שלפי בדיקתם האוטו צורך בעיר כ10-10.5 ק"מ לליטר,ה1800 יותר חזקה ויותר חסכונית מה1600 ואתה תקבל בנוסף חלון בגג ,אז לפי דעתי מהנסיון שלי אם אתה נעול על לאנטיס,לך על ה1800,הוא גם יותר חסכוני,יותר מפואר,יותר חזק ויותר שווה,הדבר היחידי שיהיה לך טיפה יותר יקר זה ביטוח וטסט.

אם אתה לבד אתה יכול אפילו ללכת על מכוניות יותר מפוארת או ספורטיבית שתתן לך יותר פאן,הלאנטיס היא מכונית מצויינת,אך היא משפחתית.

פורסם

מה אתה סח?:shock:

מנוע 1800 בנזין יותר חסכוני מ1600 גם הוא בנזין?

כנראה שאתה פשוט נוסע רגוע והשכן וחברייך נוהגים "לקרוע" את הכביש, דבר שגורם לצריכת דלק מוגברת.

פורסם

למרות שזה קצת סותר את ההיגיון, לאחד החברים שני הייתה אחת שנת 99 או 00 אם איני טועה בנפח 1.6, ולאחר הטאונה,

נרכשה זהה בשנתון בנפח 1.8. שנהן היו אוטומטיות כמובן. חד וחלק, בנסיעות רגועות באזור הררי, ה-1.8 חסכונית יותר!

המנוע מתאמץ פחות, ובהתאם צורך פחות דלק. אולי במישור הדבר יהיה שונה.

אני הייתי הולך על 1.8 ללא כל ספק, בהצלחה

פורסם

מניסיון, ה-1.8 תיהיה חסכונית יותר. לדעתי, גם שווה את ההפרש במחיר (3K ?).

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

Guest ספורטמוטורי
פורסם
מה אתה סח?:shock:

מנוע 1800 בנזין יותר חסכוני מ1600 גם הוא בנזין?

כנראה שאתה פשוט נוסע רגוע והשכן וחברייך נוהגים "לקרוע" את הכביש, דבר שגורם לצריכת דלק מוגברת.

אמרתי זה בדוק,נקודה.

כנראה שה1.8 לא מתאמץ כדי להזיז את המרכב.

פה זה באמת עובדה ולא מדובר על אוטו אחד,אלא 4,שתיים מהם 1.8

אתה יכול לבדוק את זה בעצמך,רק תדע שביטוח וטסט הוא טיפה יותר יקר ב1.8 GLX.

פורסם

מחזק את אלה מעליי

לחבר שלי הייתה 1800 שנת 99 אוט'

רכב מעולה לדעתי וגם לדעתו עד כדי כך שאני בטוח שהוא מוכן להחליף בחזרה

בתמורה למאזדה 3 04 שברשותו.

וגם היא הייתה יותר חסכונית מ- ה3 שברשותו עכשיו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בפירוש, חד משמעית, ה-1,800 חסכונית יותר, חזקה יותר, אמינה יותר והכל יותר.

בצעו חיפוש בפורום, אני אישית דיברתי על הנושא לא פעם ולא פעמיים.

הצריכה שהבחור דיבר עליה מדויקת ביותר (10-10.5). אני הבאתי את שלי אפילו ל-11.

איך שהמחירים שלהן ירדו היום, אין לך מה לחשוב בכלל על ה-1,600.

פורסם

:mm_yeah:

מסכים עם רוברט במאת האחוזים.

אני יודע שיש מין קונספציה כזאת שתצרוכת הדלק הממוצעת של רכב קשורה באופן ישיר לנפח המנוע שלו. זה לא עובד בפועל, והלאנטיס היא דוגמא טובה לכך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתם אומרים את זה מניסיון?

רוב הנסיעות שלי הם בעיר ליד הבית, כ 12 קילומטר ביום בתוך העיר.

הייתה לי פיאט פונטו XTZ 98 והיא עשתה לי צריכה ממוצעת של 1 ל 12.

אני כמעט ולא נוסע בדרך בין עירונית אלא אם כן זה בסופי שבוע או מדי פעם.

מנוע 1800 בתור העיר יהיה חסכוני ממנוע 1600 בתוך העיר? אתם בטוחים?

פורסם

אם כך אז אני יצטרף להצעה על ה1800, גם ככה היא מאובזרת יותר.

אבל לא משנה 1800 או 1600, באחזקה שוטפת אתה תוציא אותם סכומים פחות או יותר, באחד זה יילך לדלק ובשני לביטוח.

פורסם

אל תצפה לקבל מהלאנטיס תצרוכת דלק דומה בתנאי נסיעה כאלו, גם ב1600 וגם ב1800 סמ"ק.

אם עוד כמה קילומטרים לליטר זה מה שמטריד אותך, כנראה שאתה לא צריך משפחתית אוטומטית אלא סופר-מיני חסכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לסטיגמה של נפח קובע צריכה, אז שתדע שבוולוו 940 2 ליטר צמא יותר מ2.3.

ליתר דיוק:

עירוני - 2 ליטר - 1ל5 / 6

עירוני - 2.3 ליטר - 1 ל 7 / 8

כמובן שתלוי בנהג תנאי הדרך עומס וכו'

אני מאמין ש1.8 ישתה פחות מה1.6, מהסיבה הפשוטה שהלאנטיס לא שוקלת יותר מדי ומספיק לה 1.6 בשביל לזוז, יותר מזה זה רק בשביל ביצועים טובים יותר, בכל אופן אני ממליץ לך עליו 1.8 רכב זריז וטוב, שים לב לגיר.

• תוכן חדש...