Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אני משתמש בכיוון אלומת האורות הקדמיים כשהעומס ברכב משתנה?  

44 הצבעות

1. 1. האם אני משתמש בכיוון אלומת האורות הקדמיים כשהעומס ברכב משתנה?

• בוודאי
      17
    • לא ממש
      25
    • אורות מדליקים כדי לראות?לא כדי להראות? (מוקדש לכל אלו ששוכחים להדליק אורות בלילה)
      2

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אתה צריך להיות מדען !

אני אישית מעולם לא השתמשתי בכפתור, ברכב שלי זה נמצא מצב 0, האוטו גם מוגבה יותר מהמקורי, בטנדר איפה שהייתי עובד, גם כשהייתי נוסע עמוס מאוד זה לא עניין אותי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למרות שיש לי את הכפתור הנ"ל בנוכחית (וגם היה בקודמת), מעולם לא השתמשתי - ולו רק בגלל העובדה שאין לי עדיין דברים להעמיס.

אבל במקרה הצורך -כמובן שאשתמש בו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני לא משתמש בדבר הזה, אני ניסיתי לשחק עם זה ולא קרה כלום. שמתי על ה-0 וזהו.

רצוי שתקנה משקפיים.

לא יצא לי להשתמש בזה אי פעם, אבל במקרה הצורך - אשתמש בזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ברכב שלי לא מותקן אביזר כזה, אבל שאני נוהג ברכבים שמצויידים באביזר זה אני גם לא משתמש, מסיבות נורא פשוטות כמו שכחתי ולא יודע איך משתמשים.

לדעתי הכפתור די מיותר כי אף אחד לא ממש משתמש בו ורוב האנשים לא מוצאים זמן להתעסק בזה.

תזכור את זה בפעם הבאה שרכב מאחורי יסנוור אותך.

לא יודע איך משתמשים? אתה אמור להבין איך להשתמש בזה...אם לא, רד מהכביש כי כנראה פעולת הנהיגה מורכבת מדי עבורך.

וכן, אני משתמש בכיוון האורות בכל פעם שאני נכנס לרכב חדש או בעומס (מספר נוסעים מעל לשניים) שונה מהרגיל. בקליאו זה לא ממש קריטי (קשיחה).

הוספתי סקר, נא להצביע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצלי ברכב פג'ו 307 גם מותקן כזה כפתור, האמת היא שלעיתים נדירות אני משתמש בו רק ממש שיש 5 נוסעים ציוד ומיכל דלק מלא, כי הרכב בקושי מרגיש את המשקל ככה שאין שום שינוי באלומת הפנסים.

אבל שמתי לב בסיויקים של שנות ה 90 המאוחרות תמיד הן מסנוורות, יש לי חבר שיש לו בולמים אחוריים כאלו גמורים שהוא מוצא את עצמו מתעסק בזה כל נסיעה, וגם במהלכה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אף פעם לא יצא לי להשתמש בכפתור הזה, כי הפעם היחידה שנסעתי ברכב ממש עמוס היתה עם האפלאוז, ושם אין כפתור כזה (שנת 91, בכ"ז).

"ai motoare capul doare"

פורסם
רצוי שתקנה משקפיים.

כבר יש לי, תודה, ועדיין לא קרה כלום. אבל מול קיר לא ניסיתי (לפי העצה שלך בפרטי).

אערוך בדיקה נוספת.

פורסם

אצלי "עמוס" זה אומר עוד נוסע אחד, כך שהכפתור נשאר אצלי על "0" בכל מקרה...

אבל תתפלאו כמה אנשים רגילים מהיישוב לא מודעים לקיומו של הכפתור הזה ולמשמעותו בכלל !

אני תמיד מזכיר אותו (כבדרך אגב) כחלק ממהסבר על תנוחת נהיגה נכונה,

וישנם לא מעט אנשים שאומרים "הכפתור הזה - שוב פעם, מה הוא עושה?" :-o

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תזכור את זה בפעם הבאה שרכב מאחורי יסנוור אותך.

לא יודע איך משתמשים? אתה אמור להבין איך להשתמש בזה...אם לא, רד מהכביש כי כנראה פעולת הנהיגה מורכבת מדי עבורך.

.

פעולת הנהיגה לא מסובכת בשבילי תודה על הבעת הדאגה שלך, אבל כמו שאמרתי ברכב שלי אין את האביזר המדובר וכל פעם שאני משתמש ברכב מעבודה\חבר\משפחה או כל רכב אחר שמצוייד בזה אני לא ממש משתמש בכך.

הסיבות לכך הם שכאשר אתה מורגל לנסוע שיש לך עומס אתה כבר אוטומטית מכוון את הפנסים, אבל שאתה רגיל לנסוע לבד ופתאום נפל עלייך איזה תפקיד של נהג תורן והרכב מלא אז אתה לא ממש זוכר להשתמש בזה.

דרך אגב שאני נכנס לרכב שאני לא מכיר אני לא מתחיל לחקור כל אביזר ומה הוא עושה, לא חסרים אביזרי בטיחות ברכבים חדשים וברובם יש גם אפשרות לנתק אותם ע"י כפתור מסויים אני לא מאמין שברכב לא שלך שאתה עושה בו שימוש חד פעמי אתה "חוקר" אותו.

• תוכן חדש...