Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופטרה פוקוס או 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאבא שלי יש רכב מחברה שברולט אופטרה דגם 06. כל 3 שנים מחליפים לו רכב,ועוד חודש הוא לוקח את הרכב החדש.

בהתחלה הציעו לו לקחת מאזדה 3 חדשה 2009 עם הניילונים והייתי מבסוט עד השמיים!

ואז הוא החליט שהוא לא רוצה את המאזדה בטענה שהבגאז' שלה קטן מדי.

הוא לא רצה להשאר עם אופטרה כי מעצבן אותו איך שמחליפים את הפנסים למרות שאפשר להזמין טכנאי שיבוא עד אליך ויעשה לך את זה חינם אין כסף! כן כן איש מוזר...

אז הוא החליט שהוא רוצה פוקוס. ונראה לי שזה רכב ממש ממש מעפאן במיוחד ליד המאזדה 3 שלוקחת את כל הרכבים מהסוג הזה חוץ ממאזדה 6.

איך אני משכנע אותו לקחת מאזדה 3? הבגאז' שלה באמת קטן? ואם לא מאזדה 3,איך לשכנע אותו שפוקוס זה על הפנים?

תודה.

ד"א למי שתוהה למה אכפת לי איזה אוטו יהיה לאבא שלי כל שבת שאני יוצא(חייל) הוא נותן לי אותו לכל הסופ"ש

פורסם

תשמע כבר 3 שנים שאני עם האופטרה ואני ממש אוהב אותה ומאזדה 3 זה ליגה ליגה

לעומת זאת פוקוס הוא רכב שלא כ"כ סוחב לא נראה הכי בעולם ויחסית לרכב 2009 מציע דברים די מיושנים.

לעומת זאת המאזדה 3 מאוד מאוד חדשנית והאופטרה אפילו באה עם GPS

פורסם

מאזדה ופוקוס זה כמעט אותו רכב. יש להם אותה שילדה ואותו מנוע (לא יודע לגבי מנעים 1600 אבל אני יודע ש2.0 ליטר אותו מנוע, תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מהגיר שהוא שונה וכמובן המרכב עצמו.

בעצם שני מכוניות דומות מאוד פוקוס לא רעה בכלל. זה מה שאתה מעדיף לפי מראה בעיקרון.

בגאז' במאזדה לא קטן בכלל הוא די גדול אבל, הפתח של תא מטען פשוט לא נוח, הוא קטן.

פורסם

המנוע הוא לא אותו מנוע, וגם לא אותו גיר.

הפלטפורמה (שלדה) אותו דבר.

רכב אחד מכוייל להיות טיפה יותר זריז וקשיח והשני יותר נוח ובטיחותי.

כרגע אין 3 חדשה עדיין בארץ ולא תהיה בחצי שנה הקרובה,אז ההשוואה היא בין הדגמים הנוכחיים של המכוניות

ה-3 היא רכב טוב,זה ברור למה אתה מעדיף את ה-3, לאומת זה הפוקוס יותר בטיחותית ומגיעה עם אבזור בטיחות מלא לאומת ה-3 שבדגם ליסינג לא מגיעה עם מערכת בקרת יציבות,זה לא רכב מתקדם לשנת 2009,עובדה שהוא מוחלף.

אופטרה אני לא מתייחס מסיבה פשוטה שהרכב לא מתקרב לרמה של 2 האחרות,בשום פרמטר,במיוחד בבטיחות,מדובר ברכב מיושן מאוד אני לא הייתי טורח לשקול אותו אפילו אם לא הייתי משלם עליו שקל.

בסופו של דבר חיים רק פעם אחת ולא ממש בא לי למות בפחית קוריאנית כי התקמצנתי על רכב בטיחותי יותר,או בגלל שלאחד יש פנסי ערפל ולשני לא.

פורסם
המנוע הוא לא אותו מנוע, וגם לא אותו גיר.

הפלטפורמה (שלדה) אותו דבר.

רכב אחד מכוייל להיות טיפה יותר זריז וקשיח והשני יותר נוח ובטיחותי.

כרגע אין 3 חדשה עדיין בארץ ולא תהיה בחצי שנה הקרובה,אז ההשוואה היא בין הדגמים הנוכחיים של המכוניות

ה-3 היא רכב טוב,זה ברור למה אתה מעדיף את ה-3, לאומת זה הפוקוס יותר בטיחותית ומגיעה עם אבזור בטיחות מלא לאומת ה-3 שבדגם ליסינג לא מגיעה עם מערכת בקרת יציבות,זה לא רכב מתקדם לשנת 2009,עובדה שהוא מוחלף.

אופטרה אני לא מתייחס מסיבה פשוטה שהרכב לא מתקרב לרמה של 2 האחרות,בשום פרמטר,במיוחד בבטיחות,מדובר ברכב מיושן מאוד אני לא הייתי טורח לשקול אותו אפילו אם לא הייתי משלם עליו שקל.

בסופו של דבר חיים רק פעם אחת ולא ממש בא לי למות בפחית קוריאנית כי התקמצנתי על רכב בטיחותי יותר,או בגלל שלאחד יש פנסי ערפל ולשני לא.

גיר, כתבתי שהוא לא אותו הדבר לעומת זאת אני דיי בטוח שהמנוע זהה

הנה ציטוט מויקיפדיה

Beginning in 2004, Ford dropped the old 4-cylinder Zetec engines in favor of Mazda's MZR design. Thus, 2005 and present Duratec 4-cylinder engines are Mazdas. This includes the 2.0 L Duratec 20 the 2.3 L Duratec 23

זה שמחליפים אותו לא תמיד מראה משהו. המנועים והשילדה נשארת אותה השילדה. חוץ מ2500 סמ''ק החדש שאני בספק שיביאו אותו לארץ.

• תוכן חדש...