Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה חודשים שבהם אני מנסה למכור את הדייהו שלי (סופר רייסר 96 אוטומט),חשבתי שאם אמכור חלקים מהרכב באופן נפרד,סכום הכסף שארוויח יהיה גדול יותר מהמחירים שהציעו לי עד היום.

השאלה שלי,איך ניתן לדעת שווי שוק של חלקי הרכב?בעלי פרוקיות לא ששים לנדב מידע בנושא.

כמו כן,מה צריכה להיות עלות פרוק מנוע וגיר מהרכב?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כדאי לחכות ולנסות למכור, את דייהו שלי לקח למכור קצת יותר משנה ובסוף מכרתי אותה ב6.5 וזה היה לפני שנה וחצי, תנסה לפרסם באתרי מכירות שקרובים לקהל הסטודנטים, המצב בשוק המשומשות לא משהו בהצלחה

אייל

פורסם

אני מתכוון להציע חלקים מהרכב למכירה.אין לי קונה ספציפי.

הציעו לי עליה 3500 ש"ח עד עכשיו,והרכב לא במצב כזה גרוע.אני מנסה למכור כבר 3 חודשים.

פורסם

בסימלון זה ממש לא הדייהו,אלא פג'ו ששימשה אותי לעבודה.

פורסם

כאדם פרטי ולא בעל עסק לחלפים, לא תצליח למכור במחיר טוב יותר

אם תחתוך אותה לחלקים. חכה בסבלנות לקונה המתאים ותיהנה בינתיים מהאמינות של האוטו :wink:.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברור לך שיכולים לעבור גם כמה חודשים טובים עד שתמצא מספיק קונים שיקנו את כל הרכב?

ועדיין תצטרך לאחסן את הרכב איפשהו (קצת בעייתי אם אתה עירוני) ולהיפטר מהשלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מה לעשות זה השוק היום, אני כבר מנסה למכור את הפג'ו שלי כבר 8 חודשים.

תמכור אותה כמו שהיא וזהו...

לחלפים אם תמכור זה סתם מטרד עבורך ועבור השכנים שפתאום יש להם רכב מפורק שמהווה סכנה עבור הילדים.

שלא לדבר על דוחות מהעיריה וקנסות משטרתיים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תגובות:

ל-hans:קצת קשה להנות מאמינות של רכב אם לא נוסעים בו והוא עומד ללא שימוש.זו הסיבה שאני מוכר אותו כי יש לי רכב אחר בבית.

לצביקה פיק:אני מקווה למכור את החלקים היקרים (מנוע וגיר).לגבי שאר החלקים אין לי בעיה לחכות.

עדיף כסף בכיס מאשר אוטו ללא שימוש בחנייה.

האוטו בעיקרון במצב טוב,יש בו השקעה של כ-1500 ש"ח כדי ליישר קו,ואין לי את היכולת להשקיע כרגע,מה גם שלא נראה לי (על פי הטלפונים שקיבלתי)שאנשים רוצים לשלם יותר.

פורסם

אולי בכל זאת למישהו יש תשובה לגבי מחירים?

פורסם

אחלה עצה בפורום מכובד למישהו ששאל שאלה.

בכל מקרה, כמו שכולם הציעו לך פה, לא כדאי לך למכור את האוטו בחלקים מפאת כאבי הראש והסיבוכים שכרוכים בכך. ייקח לך הרבה יותר זמן למכור את האוטו בחלקים, זמן שבו ד"א אתה יכול לחכות פשוט למישהו שיקנה את האוטו במחיר סביר.

אם הציעו לך 3500 אתה יכול לחכות להצעה טובה יותר או להיפטר כבר עכשיו גם במחיר הזה. האוטו לא יהיה שווה יותר עם כל יום שעובר אלא רק להיפך.

אם אתה ממש מתעקש פרסם ביד 2 את האותו לפירוק ותראה מה ההצעות שתקבל. רמז - הרבה פחות מ3500.

פורסם

אם זה לא סוד , כמה אתה דורש על הרכב ?

לפני שנתיים מכרתי סופר רייסר במחיר מחירון ( 10K ש"ח בזמנו ) , הרכב נמכר תוך יומיים .

פורסם
אחלה עצה בפורום מכובד למישהו ששאל שאלה.

אם הציעו לך 3500 אתה יכול לחכות להצעה טובה יותר או להיפטר כבר עכשיו גם במחיר הזה. האוטו לא יהיה שווה יותר עם כל יום שעובר אלא רק להיפך.

.

את ההצעה של 3500 ש"ח קיבלתי בטלפון,הבן אדם לא הגיע בכלל לראות.

ליבגני:אני מוכן למכור אותו ב4500,רק שיהיה קונה רציני שגם מגיע לראות את האוטו,ולא זורק סתם מחירים בטלפון.

• תוכן חדש...