Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנייה פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה..

מצאתי פיג'ו 306 XN האוטו נראה טוב , הוא מודל 95,נפח מנוע 1400, יד3 , עשה 250 אלף, ובשנה האחרונה עשה רק 2 טיפולים( 10,000 , ותושבת גיר,) והוא רוצה עליו 6 וחצי אלף , כמו כן רציתי לדעת מהיה צריכת הדלק שלו . אשמח לקבל כל עצה ..

פורסם

השאלה הנשאלת היא מדוע אתה זקוק לרכב ואיזה שימוש אתה מייעד לו.

אם עיקר נסיעותיך הן באיזור מגוריך ומידי פעם אתה יוצא מהעיר - נראה שהרכב הזה יכול להוות תחבורה בסיסית לא רעה.

מאידך, אם אתה מתכוון להשתמש בו לצורך עבודה ולחרוש איתו את הארץ, אולי כדאי למצוא משהו אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי חבר.

הייתה לי פיגו כזו.

ומנסיון זה המון קילומטראז',ואני בטוח שיש לאוטו המון בעיות.

נכון שהמחיר מפתה ביחס למה שמקבלים.

אבל הייתי מציע לך לשקול רכב אחר,כמו לדוגמא פיגו 205 שזה מנוע זהה

רק שה205 קלה יותר,חסכונית יותר,ועם פחות בעיות מה306.

ובצרפתיות תחפש כמה שיותר קילומטראז' נמוך.

מעל 120,000 ק"מ תבדוק שעשו שיפוץ לראש מנוע,ניקוי או החלפת רדיאטור,

ותבדוק טוב את מערכת המיזוג גם קירור וגם חימום.

מקווה שעזרתי,ובהצלחה.

נא לא לכתוב הודעות שלמות בפונט מודגש.

פורסם

כמו שאמרת אלעד הנסיעות שלי הן באזור מגוריי ורק מידיי פעם לצאת .. אני לא מתכוון לתור את הארץ עם האוטו ... כמו כן עדיין עניין הקלומטרא'ז מאיין עליי , 250,000 זה יכול להגיע למצב של החלפת מנוע .. אני לא אחד שישקיע כלכך הרבה באוטו חוץ מהטיפולים הסטנדרטים ... זה אוטו ראשון שלי , אולי עדיף לי לעבור ליפנית ?. דעתכם מאוד חשובה לי ..

פורסם
.

ובצרפתיות תחפש כמה שיותר קילומטראז' נמוך. נכון לכל דגמי הרכב, לכל רכב בן 10 שנים יש בלאי שאינו תלוי בק"מ.

מעל 120,000 ק"מ תבדוק שעשו שיפוץ לראש מנוע,ניקוי או החלפת רדיאטור,הגזמת לגמרי, נסעתי ב-205 210,000 ק"מ ו- 170,00 ב- 306 בלי לגעת בראש. ותבדוק טוב את מערכת המיזוג גם קירור וגם חימום.

מקווה שעזרתי,ובהצלחה.

יותר חשוב לדעת מתי החליפו רצועת טיימינג.

אל תיגע ברכב ששמו בו מים ולא נוזל קירור.

פורסם

לי יש 306xn עם 134 אלף ק"מ היא עושה 1 ל-12 דלק אני נוסע משולב גם בעיר וגם בחוץ.

חוץ מקלאתץ' ו10,000 לא סמתי יותר כסף (אה וטסט וג'אנטים אבל ג'אנט לא חייבים).

• תוכן חדש...