Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב יד 2 בתקציב של עד 63K, חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, אמין, בטיחותי וייראה טוב.

הרכב צריך לשמש אותי ואת אימי בעיקר לנסיעות קצרות בעיר, חשוב מאוד גם שיהיה אוטומט.

יש המלצות לגבי סוג הרכב שכדאי לי לחשוב עליו בתקציב שכזה?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אני הייתי שוקל טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון ואולי סוזוקי סוויפט גם תכנס לתקציב בלחץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תשתדל לרשום תקציב מוערך בין שני מספרים וגם תחפש בצורה כזו, למשל 60-65.

חיפוש ע"י תקציב מדוייק יגרום לך להתעלם מאפשרויות מענינות קצת מתחת לתקציב וקצת מעל

פורסם

שכחתי גם לציין שאמא שלי מתנגדת בכל תוקף למכוניות קטנות לדוגמאת יונדאי גטס, אני מחפש מכוניות בסגנון טויוטה קורולה, סובארו אימפרזה, מאזדה 3 וכו'....

אגב 63K לא חייב להיות המחיר המדוייק של הרכב, למרות שזה פחות או יותר המקסימום שאני יכול להוציא, מכונית טובה ב-55K גם תתקבל בברכה.

פורסם

פג'ו 307? אפשר להביא 2004 בתקציב. אוטו מפנק אמין כל הפיצ'רים והפינוקים. נראה טוב, טיפולים כל 30 אלף קילומטר , או פעם בשנה, מאובזר להפליא [בגרסאות הנכונות] ויחסית לה'צבק, הוא גם גדול ומרווח מאוד.

פורסם

מחזק לגבי ה307, ואולי גם סיאט לאון 20V , הם לא נחשבות כאמינות וחסכוניות בדלק כמו המכוניות מהמזרח, אבל משלוות, נוחות עם מכאניות טובה בהחלט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני הייתי שוקל טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון ואולי סוזוקי סוויפט גם תכנס לתקציב בלחץ.

הוא אמר יראה טוב ואתה אומר לו סיריון ? :shock:

• תוכן חדש...