Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד שמן GETZ (ברור)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב רציתי לשאול שאלה קצרה

יש לי יונדאי GETZ 2006 אוטומטית , עשיתי טיפול לרכב שכלל החלפת שמנים ופילטרים ועוד לפני 11000 קילומטר

אני יודע שעושים לרכב כל 15000 ,

רוב הפעמים שיצא לי לבדוק שמן נעשה בממוצע אחת לשבוע ,שבוע וחצי בלחץ , לאחר שהרכב היה עומד כמה שעות אחרי עבודה

מדיד השמן היה בדר"כ על 3/4 בגובה של השמן אולי אפילו קצת יותר.

היום ואתמול בדקתי שמן על הבוקר ושמתי לב שהוא עובד על חצי

השאלה שלי מכל הסיפור הזה היא כזאת :)

האם זה נורמלי שלאחר תקופה של חצי שנה כמעט מהטיפול הקודם ו11000 קילומטר שהרכב עבר טבעי שיעלם קצת שמן ממערכת

או שזה מצביע על נזילה

הרכב עבר עד היום 82500 קילומטר.

הסתכלי קצת וניסתי לאתר נזילות לא ראיתי כלום

ושאלה האחרונה האם אתם ממליצים לשים תוסף שמן של BG למנוע בטיפול הקרוב , והמלצה על שמן איכותי

בתודה.....

פורסם

שלום וברכה

מנסיוני עם יונדאי גטס, לאחר שנתיים שלוש, הרכב שותה המון שמן, תופעה מוכרת

ייתכן מאד שיש נזילה מפלג גוף תחתון של מיכל שמן (החלק התחתון מאד רגיש ונוטה להיסדק בקלות) דבר שמצריך החלפת מיכל שמן

דעתי היא שתיכנס בהקדם האפשרי למוסך מורשה לבדיקה של איש מקצוע

אל תזניח זאת, שלא יחמיר המצב ותצטרך לעשות ראש מנוע

• תוכן חדש...