Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני ראיתי את הסרטון וכן , זה סוג של "אונס" .

כשהבחורה מצחקקת בהתחלה זה נחמד. אבל כשהיא מבקשת (גם מתחננת) שיפסיק ושהיא לא נהנת יותר ורוצה לרדת מהרכב - מה לא ברור כאן?? למה להמשיך 5 פעמים מעבר , זה שהיא חייכה (וגם לא בדיוק חייכה, אפילו טענה באחת ה"הפסקות" שהיא לא נהנת ומבקשת לרדת מהרכב! ) בכל עצירה ,היא נסתה לבקש בצורה נחמדה , זה היה מאוד ניכר בה שהיא מפוחדת מאוד ולא נהנת! מה לעזאזל חשבו? שהכתבה תצא חינוכית? חיובית? מה??

אין ספק שהכתבת (תחיה) פגעה בכל העוסקים בתחום ולא ידעה להבדיל בין מועדונים או סתם ילדים שמשתוללים עם הסיויק של אמא וחבל שכך! הכתבה עשתה שם רע מאוד לכל העוסקים בתחום ופגעה תדמיתית ! לא עשתה תחקיר מעמיק ובעצם כל מה שרשם ניצן . (ניצן - סחתיין! חד ולעיניין! ).

נ.ב:בעבר היתה כתבה של יואב קווה (THE MARKER). כתבה בה אני הייתי מהמרואיינים , לכתבה קראו "שיפור בהמשכים" ודיבר על העוסקים בתחום המוטורי והמשפרים ועל תרבות הנהיגה שלנו ועל ההבדל בין אלו שרוצים להראות ולהפגין ספויילרים גדולים ואגזוזים מפוצצים תוך כדי עקיפה בשוליים (פשוט קרה עם סיויק ו205 באיזור בית שמש במהלך יום הכתבה\מבחן דרכים) ועל מקצועיות השיפורים והדגש על הבטיחות (שיפור ברקסים וכו'..) ועל נהיגה בשעות לא שעות בכבישים נטולי תנועה ועל תרבות נהיגה וכו..

לא תמיד העיתונות מראה אותנו בצד השלילי (ראו למשל את עיתון "אוטו" :wink: ). או THE MARKER..

לדעתי אותם עוסקים בכתבה האחרונה שאני בטוח שכוונתם היתה חיובית ואין לי ספק שהכתבת הטעתה אותם בכוונה בשביל להוציא מידע ולהיכנס לסצינה , יכלו לגרום לדברים להיראות בצורה יותר חיובית , למשל אם ה"רייסים" היו מתנהלים רק במנחת נטוש באמצע המדבר (ע"ע ערד) הדברים כבר היו נראים אחרת (עדיין לא חיוביים אבל אחרת! ).

חבל שכתבת כל כך לא מקצועית הוציאה את הכתבה הנ"ל לאור , מקווה שיקום איזה כתב\תחקירן שיוציא את האמת לאור ויידע להבדיל בין א' לב' .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

פשוט חבל שככה התנהגתם עם הכתבת על הטיפו, הייתם עושים לה סיבוב רגוע ושקט ודי. מה אתם צריכים ככה לענות אותה(!?)

טוב עשו חברי FS שנתנו לה בעיטה בתחת והבהירו לה יפה שהיא לא רצויה שם.

אבי.

פורסם

שנייה לפני אני מוריד בוסט עד לרמה אטמוספרית . 200 כ"ס זה שווה ערך ל 2000 ש"ח . כולה 400 ש"ח יותר ממה שאני משלם היום . אני אעמוד בזה .

:lol:

אתה חמוד אתה.

כבר חשבתי גם על זה.

אם אתה מחליף או מוסיף טורבו וגודש מתחת ל 0.6, כנראה שאתה מנסה לרמות ולא תקבל אישור. במיוחד אם רואים ברכב בוסט קונטרול אלקטרוני או ברז גדישה.

ירוני יהיה הבוחן, כך שאנשים לא יוכלו לרמות כל כך בקלות. :D

בוא נגיד שרוב המשפרים יגיעו ל 200 עד 250 כ"ס. לשלם 2500 ש"ח ולהיות רגועים בלי בוחנים וביטוחים לא בתוקף על הראש נראה לי הגיוני לגמרי. שלא לדבר על טסטים מחדש והורדות.

אלה שמנסים לחסוך בעלויות ולהגיע ל 300-400 כ"ס יחשבו פעמיים אם לעשות זאת כי הביטוח יותר יקר. אנשים שמגיעים לרמות כוח גבוה יהיו אנשים רציניים שיודעים שצריך להשקיע כסף בשיפורים ויפנו את המשאבים הכלכליים המתאימים לכך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שלחתי להם אימייל, בהתחלה חשבתי לאיים עליהם אבל אין לי ממש כוח לאיים עליהם.

סתם מהסתכלות בכתבות העבר שלה יש מגמה כלשהיא לחפש "פירצות" וכו'.

תסתכלו על התגובה של מישהו אחרי הכתבה שלה על הדת המשיחית.

http://damkani.net/text/messianiccodedamkani.pdf

תהנו. אפשר להבין שהיא תת-רמה של בנ-אדם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
פשוט חבל שככה התנהגתם עם הכתבת על הטיפו, הייתם עושים לה סיבוב רגוע ושקט ודי. מה אתם צריכים ככה לענות אותה(!?)

טוב עשו חברי FS שנתנו לה בעיטה בתחת והבהירו לה יפה שהיא לא רצויה שם.

אבי.

וזה בכלל לא הפריע לה לכתוב שקרים על ימין ועל שמאל

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יפה התבטא ניצן רז, אני מאוד מקווה שגם כתבה זו תגיע לעשרות אלפי קוראים ואולי תעזור להכניס קצת שכל לקודקוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוי ואבוי.... :cry:

ולכל מי שיורד על הכתבת מה היא אשמה? היא בסך הכל עשתה את העבודה שלה,גם אני ראיתי את הסרטון אני לא סיסי פחדן וגם אני הייתי מתנהג כמו שהיא התנהגה "תן לי ל-ר-ד-ת" כי אני לא יושב ליד שומאכר, ולנסוע ככה בעיר זה דפוק.

כמה טמטום מצד ל' וכל החברה... בשביל מה? להראות שהטיפו נוסעת טוב? את זה כולם יודעים...

זה הוסיף יופי לתדמית שלנו, טיפשי לחלוטין.

סחטיין ל FS שהעיפו אותה, באמת.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
ולכל מי שיורד על הכתבת מה היא אשמה? היא בסך הכל עשתה את העבודה שלה..

היא לא דאגה לדייק, היא שיקרה , רימתה, צריך עוד?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ניצן - תגובה המדוייקת להפליא.

רק למה המחטף?

הרי סגרנו שכל חברי המועדונים בארץ ששייכים לתחום רוצים לעמוד מאחורי כתבה כזו או תגובה כזו...

לפחות יכלתם להרים מקום לחתימות או להפיץ את זה לפני הפרסום לראשי המועדונים.

אתם לא חושבים שצריך לבוא עם תגובה מאוחדת וברצינות פעם אחת ולתמיד? אחרת עוד כמה חודשים זה שוב ייקרה..

לי דווקא נראה שראוי שהפורום הכי גדול במדינה מוביל את המהלך ועיתון הרכב הגדול והנחשב במדינה ייצג איתנו את המהלך-פעם אחת ולתמיד.

נ.ב - אני מכיר אישית את בעלי ידיעות אחרונות -אני אשמח אם תעזרו בי.

• תוכן חדש...