Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כמות התאונות שהיו מעורבים בה רכבים משופרים בטלה בשישים לעומת כמות התאונות שנובעות מתשתית / לחץ אויר נמוך וסתם טמטום.

מוטי שריקי הוא יותר קורבן של תשתית לא ראויה מאשר הטמטום של חבר שלו.

אני לא חושב שמסלול יפחית את תאונות הדרכים בצורה משמעותית ולו בגלל שרוב האנשים לא מתעניינים בזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יודע מה? עזוב את תאונות הדרכים.

זה יפחית משמעותית את העימותים המטומטמים עם המשטרה וההורדות המיותרות מהכביש על ימין ועל שמאל, וישים קץ למשחק חתול ועכבר המטופש ואידיוטי הזה.

אולי זה הדבר שיגרום למשטרה סוף סוף להפסיק להתעסק בקקמייקה ולהסב את תשומת ליבם לעבריינים אמיתיים ולמקרים שיותר חשוב לטפל בהם,מאשר להיטפל למי שרק רוצה להנות מהספורט ומתחום הרכב.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני לא חושב שבעקבות הספורט המוטורי המשטרה תפסיק להוריד רכבים מהכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מה אגב, בינהם גם התאונה שמוזכרת פה בכתבה על מוטי שריקי וחבר שלו שבמקרה למדו איתי בבית הספר.

איפה הם היום? אחד נהרג והשני בכלא. אם זה היה נערך במקום מסודר התמונה כולה היתה נראת אחרת.

אם היינו במדינה נורמלית, אחד מהמצבים הבאים היה מתקיים:

1. היה מסלול מוסדר, בטיחותי וסלחני לקיום פעילות מהסוג שבה מוטי שריקי מצא את מותו.
  2. מי שאחראי לבניית מעקה הבטיחות אשר פילח את הרכב ושיפד את המנוח היה נרקב בכלא עד סוף ימיו.
  3. תשובות 1+2

מעניין שמשום מה היא בחרה במפגיע להתעלם מהגורם התשתיתי בתאונה המחרידה ההיא. אין לי ספק שלו התשתית היתה לפי התקן, הרכב אומנם לא היה ניצל, אבל לפחות אלה שישבו בתוכו היו יוצאים בפגיעות מינוריות יחסית.

וכן, גם אני התרשמתי עמוקות מהמינוחים המקצועיים, כדוגמת "פיאט איבו" או "סיאט איביזה טורבו (רכב מהיר מאוד)".

אכן, עיתונות חוקרת במיטבה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מי שחושב שמסלול מירוצים יעלים את התחרויות המחתרתיות בכבישים משלה את עצמו.

במדינות מתוקנות כמו ארה"ב, אנגליה, יש מסלולי מירוצים ועדיין יש הרבה מרוצי רחוב.

אני לא רואה נערים מפוקפקים, הרבה עם האוטו של ההורים משלמים כסף להכנס למסלול.

פורסם

שמע פיליפ, אנשים מטומטמים יש בכל מקום אבל הם אחוז קטן.

לאלה שבאמת אוהבים את התחום לא תהיה בעיה להיכנס למסלול ולשלם.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בואו תשמעו את הסיפור שלנו...

אז ככה הגענו איזה יום שישי אחד אני וחבר טוב עם gt שרובכם מכירים אותו.

אנחנו יוצאים מהאוטו והיא ישר נפלה עלינו "איזה רכב....,כמה סגרתם הכי הרבה"

אז קלטנו ישר את העניין והסברנו לה בפשטות שזהו רכב חוקי ככה הוא יצא מהחברה,הכי הרבה שנסענו זה בכביש 6 במהירות 110

אם אנחנו רוצים לנסוע מהר אז אנחנו שולחים את האוטו לקפריסין ושם אנחנו נוסעים במסלול מסודר..

היא המשיכה להציק עד שאמרתי לה תקשיבי אני מבקש ממך יפה תעזבי אותנו ואל תציקי. הבחור שאיתה רצה לצלם לנו את המכוניות ביקשתי ממנו שלא אז הוא לא צילם. איחרי זה היא הלכה לעבר כול ההמולה של החבר'ה "המשופעים" של יד אליהו ושם היא קיבלה את מה שהיא רצתה. כשראיתי את הכתבה היום הבנתי כמה עשינו צעד חכם. והיא ניסתה לשכנע אותנו לעשות לה סיבוב אז באחת הפעמים אמרתי לה שאני מוכן לעשות לה סיבוב באוזן...

זהו.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

לחבורה של הטמבלים שהשתתפה בכתבה.

תודה לכם אידיוטים, הרסתם לכולנו...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הכתבה שלה נשמעת כמו התסריט הבא למהיר ועצבני 5,6,7...

לא ייאמן כמה שטויות.

אני מניח שישנם סילופים רבים על מנת לחזק את עמדתה ואת הצד בו היא בחרה אך נאמרו בכתבה דברים מכל מיני בעלי סדנאות שקצת לא היו במקומם ונשמעו רע.

והילדודס עם רכבי ההורים זה מכעיס.

פורסם

לא חסרים אידיוטים שמדברים שטויות שם ומגזימים בשביל להישמע יותר מגניבים.

אותם צריך להשתיק ולהתחיל להשמיע קול יותר רציני שמסביר מה באמת קורה.

אני לא מתייחס לחוליגנים שבאמת עוברים על החוק כל הזמן ומסכנים אחרים, אלא על אלו שאוהבים את התחום באמת ומוכנים להזיז חוקים בשביל זה.

פורסם
אני לא חושב שבעקבות הספורט המוטורי המשטרה תפסיק להוריד רכבים מהכביש.

בעקבות חוקים של ספורט מוטורי אחד החוקים שאמורים להתקבל זה שיפור רכבים ושינוי מבנה שכרגע עומד על מצב "לא חוקי".

מין הסתם כמו כל מדינה מתוקנת בעל חוקים של ספורט מוטורי רכב משופר הוא לא עבירה על החוק.

S2000

פורסם

מה שצריך בין השאר זה ספר או תוכנה מקוונת בכל הניידות של הבוחנים שבו יש את כל השיפורים המאושרים על ידי משרד התחבורה.

ככה, כל מי שרוצה לעשות שיפור, הולך למהנדס מורשה שיבדוק את זה, יקבל אישור ממשרד התחבורה או הרישוי לשינוי הספציפי לאותו דגם, וככה כל שיפור שמישהו יעשה יירשם ויאושר באופן אוטומטי לכל רכב מאותו דגם.

• תוכן חדש...