Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תמימים אתם? כתבת מחפשת אייטם בולט ומה שאין היום זה עליהום על הנהג.

ברכותיי, הצלחתם שוב (ושוב) ליפול למלכודת לא מתוחכמת.

תפיקו לקחים - בלי עיתונאים!

אם כבר קחו עיתונאי רכב כפי שאמרו כאן לפניי, עשו כתבת תדמית מחמיאה יותר.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

FIZBAN

כבר נכתב פה שזה לא היה ביד אליהו ולא היה 250 קמ"ש

ברור שכל הכתבה הזאת הייתה מגמתית מאוד, היא בכוונה לא דייקה בפרטים בכדי להעצים את התחושה שנעשו שם פשעים נגגד האנושות ובערך כל שנייה סיכנו חפים מפשע, דבר שני באמת בסרט הדבר האחרון שנראה זה שהיא נאנסה לנסוע ואת הה"דיי דיי" הזה אני שומע גם מאחותי הקטנה שאני מכפכף אותה או כשהייתי בן 12 ומשכתי לבנות בחזיות, תעשו לי טובה היא לא סבלה ולא כלום, סתם חירטטה בכתבה.

מה שכן יש בעיה עם כל הנושא של מרוצים כאלו ואחרים על כבישים ציבוריים, לגבי החלק על האופנועים בדרום שמישהי נעצרה על סף תהום וכאלה בגלל הרעש, חרטא.

בכל מקרה חייב להיות חוק ספורט מוטורי כדי לשלול קיצוניות כמו סגירת סדנאות ואיסור לשפר רכבים ומצד שני מרוצים על כבישים ציבוריים

גם שעון בוסט הוא שיפור לא חוקי, ממש מידתי, חבל שהיא לא רשמה את זה

מסקנה: שתלך לעשות כתבה על מכונות כביסה, , גם ככה את הנזק שלה היא עשתה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מסכים עם ROYCO.

למרות שאני רק בשוליים של התחביב (בינתיים :twisted:), אני חושב שהאנשים הרציניים בתחום צריכים להתאחד ולהוציא כתבות, אולי סרטונים רציניים ביוטיוב (לא ילדים שעושים 0-200 עם המצלמה ביד מכוונת על הדשבורד) שבהם מסבירים את החלקים החיוביים של התחביב ואת האבסורד שבהתנהלות של המשטרה ובוחני הרכב.

אני מוכן לעזור אם מישהו מארגן משהו.

על מה חשבת?

מדוע לא ניתן לפנות לעיתון כלשהוא ולעניין אותו?

מה מונע מאיתנו לפנות מחר בבוקר למעריב?

רוצים לתת לעיתונאים עניין במקום "אויבי הציבור" ו"האחראים הסופיים לקטל בדרכים"?

תחשבו על רעיון למכור לעיתונאי.

יש צדדים חיוביים להובי הזה - עיסוק טכני, מחשוב דמיון ומעוף.

אני מוכן ומזומן לעזור ולסייע.

פורסם

אם שעון בוסט הוא לא חוקי, אז גם דיבורית ו GPS שתקוע לאנשים באמצע החלון וכו'.

הצחיק אותי "סיאט איביזה טורבו = רכב מהיר". כאילו לנסר אוטומטית לא יכולה להיות מהירה או להרוג אנשים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לדעתי זו פשוט שטות לקחת בחורה שאתם לא מכירים לנסיעה מאוד מהירה בתוך העיר (וזה לא משנה כמה נתיבים יש שם ואם הגעתם ל-180 או 200 קמ"ש - ותסלח לי, רואים בסרטון שזה מאוד מאוד מהר), במיוחד כשניתן לראות שהיא מבוהלת ומבקשת מכם להפסיק (אפילו אם היא גם מחייכת). צילום של כל זה והעלאה של זה לרשת זה בכלל שטות - מה חשבתם לעצמכם?

רוני

מחזק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
על מה חשבת?

אני לא מספיק בתוך העניינים בשביל לעשות משהו חוץ מלערוך סרטונים ולכתוב תסריטים בשביל סרט תעודה.

הסיבה שבגללה אי אפשר להגיע לעיתונים היא כי העיתונים מפחדים מאוד מלחטוף ביקורת, וחוץ מזה, הרבה יותר נוח להם באמת לבוא ולתקוף קבוצה של אנשים שהמשטרה החליטה שהם פושעים.

הפוטנציאל לאסון שם הוא די מאסיבי, אתה לא יודע אף פעם לאיזה כיוון הכתב ייקח את זה, כמו שראינו כאן.

פורסם

כל אלה שניסו להעיר לכם ולפקוח את עיניכם היו עדינים מדי.

אתם פשוט חבורת מטומטמים, לא פחות.

אתם יכולים לספר עד מחר כמה אתם בסדר, וחסר לכם מסלול, ושאתם לא מתחרים בעיר, ועוד אלף בלה בלה בלה.

זה עובד על מי שמכיר ויודע. כמה כאלה יש? עשרת אלפים איש? עשרים אלף? מאתיים אלף ?

כל אלה יקראו, יתעצבנו על הכתבת המפגרת ועל הכתבה המגמתית וההזוייה שלה.

אבל בערך 3-4 מליון איש יקראו בסוף השבוע הזה את הכתבה, יצקצקו בלשון, יגידו לעצמם שאתם חבורת חוליגנים, ויקוו שהמשטרה תזיין אתכם חזק.

אה, וגם שאול מופז, דודי כהן ומפקד מתנ"א האימפוטנטית יקראו את הדברים שכתובים בכתבה. יקראו ויחליטו שאת ה"מופרעים" האלה חייבים לעצור.

ברכותיי. חפרתם לעצמכם וואחד בור, ולדעתי גם עזרתם לתקוע את חוק הספורט המוטורי עוד קצת.

פורסם

אם אקח אותו למגרש ייעודי או לג'ימיקאנה ובעיקר, בוודאי ישנה דרך מקובלת לקבל הבטחה לפחות לכיוון הכתבה.

האם יש כאן מי שמתמחה ביחסי ציבור?

פורסם

בואו לא ניתמם - הערסים של יד אליהו ביום שישי מפחידים גם אותי, ויש בעיני סבירות גבוהה שמתישהו זה יגמר בתאונה.

מצד שני, לגבי הכתבה הספציפית, תנו לזה יומיים, אני מבטיח לכם שביום ראשון כבר יעטפו עם זה דגים. לא צריך להתרגש יותר מדי, פשוט צריך ללמוד את הלקח (או במילים אחרות: אין לשתף פעולה עם כתבים שאינם כתבי רכב)

ועוד דבר: יחסי ציבור זה מקצוע, ותקשורת עם עיתונאים זו אומנות שמי שלא מנוסה בה יורה לעצמו ברגל.

פורסם
בואו לא ניתמם - הערסים של יד אליהו ביום שישי מפחידים גם אותי, ויש בעיני סבירות גבוהה שמתישהו זה יגמר בתאונה.

מצד שני, לגבי הכתבה הספציפית, תנו לזה יומיים, אני מבטיח לכם שביום ראשון כבר יעטפו עם זה דגים. לא צריך להתרגש יותר מדי, פשוט צריך ללמוד את הלקח (או במילים אחרות: אין לשתף פעולה עם כתבים שאינם כתבי רכב)

ועוד דבר: יחסי ציבור זה מקצוע, ותקשורת עם עיתונאים זו אומנות שמי שלא מנוסה בה יורה לעצמו ברגל.

דרך נכונה לפעול תהיה באמצעות אדם שהתנסה בעבר בעיתונות או ביחסי ציבור.

פורסם

נאמרו פה מספר דברים שראוי לקחת אותם כמסקנות לפעמים הבאות

במידה ואכן פונים לעשות כתבה, אז דרך כתבי מוטוריקה שמבינים ומתעניינים בתחום ולא על ידי תחקירנים צמאי דם שכל מה שיש להם בראש זה לקחת נושא ולצייר אותו באור השלילי ביותר על מנת לקבל כתבת שער/אמצע בעיתון גדול.

את הכתבה הזו בסופו של דבר לא קוראים רק אנשים שחובבים מוטוריקה אלא גם אנשים שמחפשים עיסוק לשישי/שבת אחה"צ ואז כאשר הם יוצאים לכבישים שבוע לאחר מכן, מסתכלים על האנשים בעלי המכוניות "המשופרות" כעבריינים.

Confidence In Motion

פורסם

יש חוק ספורט מוטורי בכלל לא בטוח שהיו צריכים אותו מלכתחילה בכדי לקיים ספורט מוטורי.

יש כאן בפורום כתבים בתחום המוטורי מדוע לא להסתייע בהם?

פורסם

מה לעשות, כמו במקרים רבים אחרים המדינה מתנהגת באטימות והולכת עם הראש בקיר.

אני יודע בוודאות שאם הספורט המוטורי היה חוקי בישראל ומיושם בצורה מסודרת היו נמנעים המון מקרי מוות שנגרמו מתאונות.

אגב, בינהם גם התאונה שמוזכרת פה בכתבה על מוטי שריקי וחבר שלו שבמקרה למדו איתי בבית הספר.

איפה הם היום? אחד נהרג והשני בכלא. אם זה היה נערך במקום מסודר התמונה כולה היתה נראת אחרת.

אי אפשר לשנות ראש של בן אדם שהספורט הזה אצלו בנשמה - ולא יעזור להם כלום.

המדינה הזאת פשוט מענישה את חובבי הרכב, והגישה שלה לא תורמת בכלל להורדה במספר תאונות הדרכים - היא גורמת רק את ההיפך מכך.

אני בעד לעשות הרבה רעש ובלאגן, עד שהמדינה תבין כמה התחום הזה חשוב לאנשים ותתייחס לעניין ברצינות.

עד שהתחום הזה לא יהפך לחוקי העניין לא יפתר.

שבת שלום לכולם, וסעו בזהירות.

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...