Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
אין בארץ מספיק דברים כדי להוציא עליהם 2 מיליון!

אפילו שהכול יקר... (נמחקו נקודות מיותרות)

למה אתה חושב שהכל קונים בארץ?

יש המון מכוניות שהושקע בהן הון עתק!

לדוגמא הפיאט X1\9 ,שאני יודע ממקור ראשון ובוודאות שהושקע בה כ מיליון שקל

אני גם חושב ש2 מיליון זה הרבה כסף,אבל בהכרותי עם הרכב וגילגוליו(ובעל הרכב) אני מאמין שהוא מזמן לא יודע כמה הוא השקיע,ועבר את המיליון מזמן

פורסם
העיתונות הארץ עדיין מקבלת יותר לגיטימציה מאשר בשאר העולם.

האוסטרלים למשל כבר למדו שאם הם רוצים לפרסם משהו, שצריך להעלות אותו ליוטיוב.

לי יש כבר כמה מעריצים ברשת (כן, באמת!) ודי הרבה אנשים רואים את הסרטונים שלי, שבחלק גדול מהם אני פשוט עומד שם ומדבר על דברים יומיומיים.

(שלא תגידו שרק לכם בקארספורום אני מציק :wink:)

אני מקווה שהמגמה הזו תתפתח יותר בתרבות הישראלית, כי לפי מה שאני רואה בהרבה מקומות וגם כאן בפורום, אנשים משתחררים מהבולשיט שהעיתונות מאכילה אותנו ומתחילים לחשוב לבד, שזו תופעה חדשה יחסית. פעם היינו בולעים כל מה שהחדשות היו זורקות עלינו. כיום אנחנו מבקרים הכל.

אני מעלה דברים לרשת ולא יכול לסמוך על עיתונאים בדיוק בגלל מה שקרה כאן.

רשמתי יוסי פרנקוס ביוטיוב ומצאתי רק את יוסי בנאי,יש לך קשר אליו?

אם לא,איך אני מוצא את הכתבות הללו? כבר אזלו לי האלילים...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני חושב שכתבת התחקיר הזאת שייכת להסטוריה, אני חושב שהאפקט שלה היה מוגבל ביותר ולא שינה למעשה "סדרי עולם" בתפיסת הציבור את עולם הספורט המוטורי.

כל "מאמץ תקשורתי" בעקבות הכתבה הזאת (דוגמת פרקונס והמצלמה המשוטטת...) צריך להתמקד במסר המרכזי שהוא הפיכת הספורט המוטורי העממי\ תחרותי לחוקי בישראל . להמשיך לבחוש ולהתעסק בכתבת התחקיר ההיא לא מקדם אותנו למטרה הנכספת ורק מעצים את האפקט (המוגבל כאמור) של הכתבה.

אני אומר..."את הדגים שעטפנו עם העיתון עליו הודפס התחקיר כבר אכלנו ועיכלנו".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רשמתי יוסי פרנקוס ביוטיוב ומצאתי רק את יוסי בנאי,יש לך קשר אליו?

אתה באמת חושב שאני אשים את השם האמיתי שלי שם? אפילו פה אני לא משתמש בשם המלא שלי.

אחרי שאני אראה איך אנשים מגיבים בארץ לסרטונים שלי ולא מחשיבים אותי לאידיוט, אני אפרסם את השם האמיתי.

כרגע אני מעלה וידאו ששואל אנשים למה אין בלוגרים ישראלים ברשת.

זה הוידאו הראשון שלי בעברית. עד עכשיו כולם היו באנגלית.

פורסם

מי משקיע 2 מיליון באוטו....

כבר עדיף לעשות יבוא אישי ולהביא איזה משהו מטורף מהשנתונים האחרונים....

פורסם

2 מליון זה אולי הגיוני כהשקעה סה"כ במשך השנים שהרכב אצלו, על מנועים ששפכו, מכלולים שהוחלפו ושוב הוחלפו וכו וכו, בנוסף לקניה, שיפורים וטיפולים.

או כמאמר אורן: "הרכב וגילגוליו".

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זה נכון.

בטווח הארוך אפשר להגיע לסכומים כאלו בלי בעיה.

העניין הוא שאנשים מציגים את זה כאילו שמישהו השקיע את כל זה בבנייה אחת של האוטו.

אני "השקעתי" בשלושת השנים האחרונות בערך 50000 ש"ח בתיקונים של המכוניות שלי רק כדי שימשיכו לנסוע, אז אני יכול להבין מישהו שישקיע הרבה הרבה יותר בשביל שיפורים.

פורסם

מצטרף לעמותת חובבי יוסי פרנקוס.

ובהקשר לשרשור:

זה כבר לא משנה מה היה או מה לא היה במציאות,

התמונה המצטיירת היא החשובה, אליה ייחשף הציבור הרחב.

בתור אחד שמכיר *קצת* את הסצינה, זה די ברור שמי שהוא מהתחום יבין שאין קשר בין הכתוב למציאות...

ממתי עושים רייסים בנס הרים, וממתי אלו שנוסעים לסדום ערד הולכים ללחוץ בכביש ישר ?

היגור זאב עם כבש ? היהפוך נמר חברבורותיו ? נו באמת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל איך עדיין אנשים במיוחדת מהקהילה הזו ומהסצינה הזו, לא הפנימו/הבינו/קלטו שבמדינת ישראל כל מה שמעניין בטלווזיה,חדשות/ועיתונות, זה לא יותר מ- :" רוע, רוע, אונס, מלחמה, רוע, רצח, עבריינות, עולם תחתון, תאונות דרכים וסמים" (וזה עוד בקצרה)

רובם פה לא אנשים צעירים שאני מאמין שיום יום רואים חדשות/ או קוראים עיתון, אתם ראיתם בחדשות או בעיתונים בתדירויות כאלה ואחרות כתבה כל שהיא שהייתה חיובית, או שהייתה על משהו טוב ולא על משהו רע כגון הדברים שרשמתי למעלה ?

אז זהו, שבקושי פעם בחודש יש כתבה שכזו, ולא משנה באיזה מדור.

תמיד, מוציאים את הרוע בכל עיתון, ישראלי היום,ידיעות אחרונות או מעריב, תמיד תמיד 97 אחוזים מהכתבות זה כתבות שאפילו הכותרת שלהם אדומה או שחורה, אבל, או דם, רוע ומלחמה, תמיד.

ועכשיו שאתם נוהגים ברכבים שלא תמיד בעליי חוקיות מלאה, במדינה שכמות התאונות דרכים שלה כל כך מטורפת ואתם יודעים שהמדינה שלנו מחפשת תמיד את האשמים במקומות הלא נכונים, ופשוט באותה הזדמנות באתם להם משמיים.

מלבד עיתונות הרכב , איזה עיתונות או איזה מקום יציג אותכם באופן אמיתי ונכון ?אכן, היו, וראיתי את הדברים שפורסמו כמה הודעות לפניי, אבל הדברים האלה זה הכתבות שנעלמו תוך יום ואיתם עטפו דגים, ולא הכתבות הרעות, את אלה זוכרים, כי זה מה שהעם רוצה במדינה.

חבל , ולהמשיך לבוא ולהגיד הכל שקר , לא נכון, היא סילפה, זה לא ישנה את העובדות שבכל זה יש סירטון אחד, או עוד 100 ביו טיוב, זה לא ישנה את העובדה שעדיין יש את הלחיצות שמוכיחות מעט אחרת

ולא אני לא נגד השיפורים, המכוניות ספורט או ספורט מוטורי, העניין הוא שזה לא בדיוק ספורט מוטורי, כל עוד זה מחתרתי.

ויש לי בקשה אל כמה וכמה אנשים פה עליתם כבר על כל העצבים לגבי :"ילדים עם הונדה של אבא, מאזדה של אמא, פיג'ו של הדוד או מרצדס של הבוס."

בשורה התחתונה, בכתבה הזו השתתפו מרבית האנשים המרכזיית מסצינת השיפורי רכב, ולא ילדים פלצנים כאלה, אם כי אני לא פוסל את זה שילדים פלצנים דיברו עם הכתבת בזמן שהייתה בהיכל נוקיה, הרי שמה ידוע שאנשים זורקים הרבה שטויות לאוויר.

אבל שוב, האנשים מוכרים,הרכבים מוכרים, אז הפעם זה לא אותם ערסים או ילדים שהרסו את השם או שהביאו למפלה, אלא אותם אנשים שמתוך ניסיון עזרה וניסיון פירסום, נפלו בפח, בפח גדול של כתבת עיתון, שהיא כמרבית הכתבים בארץ, רוצה להביא סיפור טוב, כדי לקבל את מרבית המקום והפירסום, והבאתם לה את זה מהכף אל הפה.

מקווה שלהבא לא יפלו כל כך מהר, ורק אנשים שמעורבים ואובייקטיבים, הם אלה שיעשו את הכתבות הטובות, ובלי להתפרע בכביש הציבורי, כי זה לא הדבר שעוזר, שוב בתקופה שכזו שנלחמים בתאונות דרכים וכל עוד יודעים שהרכבים משופרים, מחוזקים ולפעמים לא בגדר החוק, אתם מועדים פוטנציאלים לתאונה או עבריינים פוטנציאלים גם אם אתם אלה שכן יודעים לרסן את עצמכם.

סוף שבוע רגוע ושקט ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אין הרבה מה להגיד כי פשוט כבר אמרו את זה. הייתי רוצה דווקא לחזק:

מי אשם באופי של הכתבה: אך ורק אותם רפי שכל שהיו בסביבת הכתבת וחשפו אותה לדברים הללו.

מי סובל ממנה: כול מי שכלי רכב בשבילו זה קצת יותר ממכשיר שבאמצעותו מגיעים מנקודה לנקודה.

מי מרוויח: הכתבת והעיתון. מישהו יכול להאשים אותה?

אם אני הייתי היא הייתי עושה בדיוק אותו הדבר. ועל מה אתם מתעצבנים? שהיא חושפת את האמת בעמוד אמצע במוסף הנקרא ביותר במדינה? שהיא בממוצע רואה כל 2-3 שניות עוד 10-15 עבירות של חוקים?

ככה נראים אנשים רציניים שמבקשים שיכירו בהם ויתמכו בהם?

אומרים: "מי שמרביץ לעצמו שלא יבכה". אתם רוצים קידום לספורט המוטורי? אתם רוצים הכרה ותמיכה בתחום הזה? אתם חושבים שאם תקחו כתבת (שזה כבר מחשיד) לסיבוב פרוע על רכב כמו הפיאט טיפו הזו (ומה לעזאזל משנה עכשיו כמה כ"ס יש לה!?) ותגרמו לשחלות שלה להגיע עד לארובות העיניים - זה מה שיקדם אתכם ואת המטרה שלכם?

אתם יכולים להיות האנשים הכי רציניים בעולם, ולא ילדים מתלהבים עם מכוניות עמוסות פלסטיק ודוד פתוח שעושה רעש של מעבורת חלל - אבל מה לעזאזל נראה לכם!?!? נראה לכם שאחרי חוויה כזו של הכתבת היא תשב ותכתוב על כמה שמגיעה לכם תמיכה והכרה?? אם הייתה לה האפשרות היא הייתה שולחת אחד אחד ממכם לאשפוז במוסד סגור!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...