Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חביבי , קרא את השרשור לפני שאתה מחליט לרשום הודעה .

אנו לא מעוניינים בסירטונים כאן ואף התראתי על כך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיזבן צודק , טיפו מתוגברת עם מהירות סופית מוגזמת לא בנויה לכך , המגבלות שלה הרבה יותר נמוכות ממכונית שתוכננה לכך

מראש .

אפילו על 911 מקורית דווח על בעיות באיזור ה 300 קמ"ש עקב המרכב הקצר המקשה על ריסון תנודות הגוף , ועל היציבות העדיפה של אודי/מרצדס גדולות יותר במהירות הנ"ל, לא כל שכן טיפו שתוכננה בסדנאות העל בישראל.

ראיתי וישבתי כבר עם חברה מבוגרים שמשייטים ב 240 קמ"ש באיילון, יום שישי בכביש יחסית צפוף.

פורסם
אם זה היה ככה , אנשים לא היו מבטחים . דיברתי על ביטוח חובה. המקיף פחות משנה.

אני בדעה שאין דבר כזה רכב מסוכן אלא נהג מסוכן . אני מסכים שהנהג קובע הרבה דברים, אבל זה לא משנה את העובדה שהתשתית בארץ לא סלחנית + כבישים לא ברורים שגורמים לתאונות ואבידות בנפש. יש להתחשב גם בזה.

בד"כ שיקול הדעת משתפר עם השנים ( מלבד המקרה של שמר ) ולכן רכבים בידיים של צעירים משתוללים יותר ומתפרעים יותר . בחור מבוגר יותר , עם יותר ניסיון ופחות חרמנות על דוושת הגז ימנע מלהכנס למצבים שהוא יודע שיש סיכוי שיקרה נזק . פוליסת המקיף יכולה לרדת לאיטה בעקבות מה שאמרת פה.

חברות הביטוח מודעות לעניין ולכן לכל קבוצת גיל יש מחיר שונה .

חוץ מזה , אתה כרגע מעיף לעזאזל את כל אוהבי התחום שאין להם אבא עשיר . תחשוב על זה . אני בעיקר מעיף לעזאזל את הילדים בני ה 18 שרוצים לשפר בשקל תשעים. לצערי זה עדיין לא תופס לגבי ילדים עם אבא עשיר, אבל לפחות אבא ידע על מה הוא משלם. אתה יודע שהאנשים הרצינים משקיעים הרבה כסף בשיפור הרכב שלהם.

להחזיק רכב עם 250 כ"ס זה עסק יקר. תשלום של 2500 ש"ח ביטוח חובה במקום 1600 היום זה לא כזה הבדל (חשוב רק על צריכת הדלק של הדבר הזה).

ברור ש רכב עם 700 כ"ס דורש הרבה כסף לתחזוקה.

בכל מקרה, מוטוריקה זה עסק יקר ואם היה אפשר לשלם יותר כסף על ביטוח חובה ולשים טורבו ברכב שלי בצורה חוקית, לא הייתי חושב פעמיים. ואין לי אבא עשיר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איך אתה מצפה שאנשים יהיו עם תחביב כזה אם אתה מציע להם לשלם 7000 ש"ח בשנה . וזה עוד רק על ביטוח חובה .

הרגת אותם .

מסכים שהתשתית לא סלחנית וכו' . עכשיו תבדוק בבקשה כמה רכבים עם מעל 500 כ"ס הושבתו וכמה רכבים ספורטיביים "סטוק" או אפילו רגילים ותגיד לי מבין שלושת הקבוצות שהעלתי , איזו קבוצה היא בעלת אחוזי התאונות הגדולות ביותר .

אתה מבין , אתה הופך להיות הישראלי שניזון מדעות קדומות כמו - רכב מהיר עושה יותר תאונות .

אין בעיה שמי שיש לו עודף כוח שישלם יותר , אבל מחיר לביטוח חובה של 2000 ומעלה לבחור שמעל גיל 30 זה כבר סחיטת כסף . ולא משנה כמה הספק יש לרכבו .

הרי בינינו , יותר מכוניות משובתות בטיולי נהיגה מאשר במיאוצי דראג . אז למה שלא ניקח את כל בעלי הצרפתיות הספורטיביות , הבמוואים ובכלל נעלה להם את הביטוח חובה ל 7000 ש"ח הרי הם גורמים מסוכנים יותר אם לוקחים את אחוז התאונות לספורטיביות מאשר הדראגיסטיות .

נראה אותך מגיב לזה . או משלם 7000 ש"ח . התשובה שלך אליי תהיה כדלקמן :

"זובי ."

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מסכים עם יאשה.

פיזבן, בן אדם שמשפר את הרכב שלו להספקים גדולים כמו 700 כוח סוס, ב99 אחוז מהמקרים יהיה בן אדם שיודע מה הוא עושה.

מסכים איתי?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הוא יהיה בנאדם שיודע איך לשפר מכוניות מצוין. אבל זה לא אומר שהוא בנאדם עם ריסון עצמי, או עם יכולת נהיגה מדהימה מאין כמוה. בעצם, רוב הסיכויים שאין לו ממש ריסון עצמי - אחרת הוא היה מסתפק בנתון "עלוב" של איזה 500 כ"ס, אתם יודעים, כמו לפרארי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשתי משני אנשים שיקראו את הכתבה. מכוניות מענינות אותם כמו -הם נוסעים על יפנומטית פרטית:-).

הכתבה דווקא עוררה את הסקרנות שלהם ובהחלט לא הוציאה "דיבה" על הספורט.

מודעות לספורט זה מצויין,עוד לחץ ויהיו גם מסלולים אוטוטו (תוך כמה שבועות- אבל לא חג שבועות זה...)

פורסם

יאשה צודק (נדיר..:roll::wink:)

אם תספרו כמה תאונות דרכים נבעו מבדיקות כאלו ואחרות לאורך השנים האחרונות תגלו מספר מגוחך לעומת מספר התאונות הרציניות שנעשו בטיולי המועדונים השונים.

ביטוח חובה לפי כ"ס??

למה חסר פיגו'-ם 306,106 וכדומה על הכביש? הבטיחות בהם שווה לתחת במקרה של תאונה.

במהירויות יום יומיות, מי אמר שהם פחות מסוכנות?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אתם טועים בחישוב אחוז התאונות לגבי הקבוצות שהועלו ע"י יאשה.

את החישוב אתם צריכים לבצע כלפי אותה קבוצה ולא לגבי האוכלוסיה הכוללת.

כלומר,

1. מהו אחוז הרכבים המשופרים מתוך סך כל המשופרות שביצעו תאונות?

2. מהו אחוז הרכבים הספורטיביים(נקי) מסך כל הספורטיביות שביצעו תאונות?

3. מהו אחוז הרכבים הרגילים מסך כל העממיות שביצעו תאונות?

אם יש לכם נתונים לגבי אלו, זו התשובה הנכונה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
איך אתה מצפה שאנשים יהיו עם תחביב כזה אם אתה מציע להם לשלם 7000 ש"ח בשנה . וזה עוד רק על ביטוח חובה . לבנאדם שמשפר איבו ל 500 כ"ס לא תהיה בעיה לשלם את המחיר הנ"ל. התחביב הזה יקר. לפחות שיהיה גם חוקי.

הרגת אותם .

מסכים שהתשתית לא סלחנית וכו' . עכשיו תבדוק בבקשה כמה רכבים עם מעל 500 כ"ס הושבתו וכמה רכבים ספורטיביים "סטוק" או אפילו רגילים ותגיד לי מבין שלושת הקבוצות שהעלתי , איזו קבוצה היא בעלת אחוזי התאונות הגדולות ביותר .

אתה צודק. אבל כמה רכבים עם 500 כ"ס יש בארץ לעומת רכבים עם 100 כ"ס. אני גם מסכים איתך שהרבה מזה זה הנהג. אבל אם תקח את כל הנהגים בישראל ותתן להם STI יקרו 2 דברים:

1 - מספר ה STI שמעורבות בתאונות דרכים יעלה, מן הסתם.

2 - יהיו יותר תאונות דרכים. למה , אתה שואל? כי אותם הנהגים שמועדים לעשות תאונות עם רכב של 100 כ"ס, הסיכויים שלהם לעשות תאונה עם רכב של 500 כ"ס פשוט גבוהים יותר.

אתה מבין , אתה הופך להיות הישראלי שניזון מדעות קדומות כמו - רכב מהיר עושה יותר תאונות . זו לא דעה קדומה. זו דעה מוצקה, ולו בגלל מה שכתבתי למעלה. בנאדם שלא יודע מהחיים שלו, הסיכוי שיעשה תאונה ברכב ספורטיבי גדול יותר. כשמגיע ילד בן 18 ושואל על S2000 או איבו, למה אנחנו מייעצים לו להתחיל עם משהו פחות עצבני?

אין בעיה שמי שיש לו עודף כוח שישלם יותר , אבל מחיר לביטוח חובה של 2000 ומעלה לבחור שמעל גיל 30 זה כבר סחיטת כסף . ולא משנה כמה הספק יש לרכבו . לכמה בחורים בני 30 יש רכבים עם 200 כ"ס?

הרי בינינו , יותר מכוניות משובתות בטיולי נהיגה מאשר במיאוצי דראג . אז למה שלא ניקח את כל בעלי הצרפתיות הספורטיביות , הבמוואים ובכלל נעלה להם את הביטוח חובה ל 7000 ש"ח הרי הם גורמים מסוכנים יותר אם לוקחים את אחוז התאונות לספורטיביות מאשר הדראגיסטיות .

גם פה אתה צודק, שבמירוצי דראג פחות מכוניות מושבתות. אבל אם אותה מכונית דראג תצא לטיול בנס הרים, הסיכוי שלה לתאונה יגבר בדיוק כמו רכב אחר. אם תקח את כל הצרפתיות והגרמניות למרוצי דראג, ברור שגם להן תהיינה פחות תאונות. הבעיה מתחילה כשאותן מכוניות משופרות מתחילות לנוע בכבישים ציבוריים.

אני מאוד אוהב שיפורים ובעד זה, אבל אני חושב שפשוט צריך להיות מציאותיים ולהבין שגם אנחנו בקבוצת סיכון.

נראה אותך מגיב לזה . או משלם 7000 ש"ח . התשובה שלך אליי תהיה כדלקמן :

"זובי ."

אם אני משלם 7000 ש"ח לביטוח, נראה לי שזה טוטאל לוס! :) במקום זה הייתי קונה כבר STI, משפר אותה, ומשלם עליה ביטוח יקר יותר.

:wink:

תום, גם אתה אומר דברים נכונים ויש הרבה מכוניות שהבטיחות שלהן שווה לתחת (ראו את כל רכבי הליסינג בלי אביזרי הבטיחות וכו). טוב נו, גם 306 ו 106!

אבל עכשיו בוא תיקח GT 99, את הדגם ללא כריות אויר וABS ותשפר אותה נגיד ל 300 כ"ס. בטיחותי?

מחיר הביטוח יכול גם לרדת אם יש מערכות בקרה ושאר אביזרי בטיחות ברכב.

לירן - בוא נגיד שבנאדם שמשפר את הרכב שלו ל 700 כ"ס יודע מה הוא עושה. הבנאדם שיקנה את הרכב ממנו, גם הוא יודע מה הוא עושה? או בוא נגיד שאדם ששיפר את הרכב שלו ל 700 כ"ס פשוט שילם לסדנה שתעשה זאת, גם הוא יודע מה הוא עושה?

אני אגיד לך עוד משהו, מבחינתי, כל בנאדם שמשפר את הרכב שלו יותר מפי 2 מהספקו המקורי, יהיה חייב על פי חוק להכנס למסלול שהמדינה תבנה ולעבור קורס עצבני, אבל מסובסד, שיוכיח שהוא יודע לשלוט על הרכב, גם במצבי חירום, או יתן לו את הכלים לכך.

פורסם

מה הקשר בין הכח של הרכב לנהיגה? הכח של הרכב בד"כ מנוצל בשביל הנתוני האצה של הרכב כך שזה כן יעיל רכב עם המון כוחות סוס גם אם הוא לא עובר את ה120 קמ"ש.

אז אתה רוצה לעשות קורס לכל מי שמשפר את הרכב שלו?

אני מעדיף לעשות קורס לכל הנהגים החכמולוגים שנוסעים בנתיב השמאלי על 60 קמ"ש.

S2000

פורסם

נסה ללחוץ על הגז בסיבוב ותבין למה הכח קשור לנהיגה.

החוכמולוגים שנוסעים בנתיב השמאלי צריכים תאוריה מחדש וקנס, לא קורס שליטה ברכב.

פורסם

34610362xz4.png

טוב נו חברה, די.

היא בסך הכל עשתה את עבודתה נאמנה, היא הצליחה להסתנן אל תוך המחתרת השמורה והסגורה (הרי רק רשומי פורומי סקאלה מקס טונינג קארס STI פיול סלאטס ו VAG יודעים כולם את הסיסמא ואת לחיצת יד הסודית)

היא הצליחה להתחזות לגרופי שהציע לרדת ל"ל" עבור סיבוב באיבו איטלקי שלו. דורון כמובן הצטרף עם המצלמה רק על מנת שיהיו קטעי קישור מצחיקים עבור מפלצות התאוצה #6.

היא אז באה למפגשים - חייכה והראתה קצת מחשוף ורבבות הגברברים כאן סיפרו לה סיפורי גבורה כמו כל חרמן מצוי רק שתקשיב גם לו (ואולי יראה פיטמה )

היא אגרה כך המון סיפורים ו"מידע" - עשתה את הספין שהעורך שלה דרש and the rest is history

אני הכי אהבתי את היו"ר הקשקשן שיודע היטב שב 127 קמ"ש אתה נהיה עיוור

asshole כל "מומחה" ישראלי שוכח רק דבר אחד..... מירוצי מכוניות חוקיים מתקיימים בכל העולם כבר למעלה מ 100 שנה!!(שלא לדבר על מליוני גרמניים והאוטובהנים שלהם) והכתבת המפגרת "אם לא יתפרק הפיאט מהכח מי אומר שהברקסים מספיק טובים" האוטו עצר?? הנה לך.

אבל, ואם כל הכבוד לכל הפורום והסצינה וקוראי ידיעות אחרונות - אין כל קשר בין ספורט מוטורי לבין רייסים מגלגול 100 קמ"ש הילוך 3 ביפ ביפ ביפ. זה נחמד זה כיף אבל ספורט זה לא.

בכל מקרה עד שלא יהיה מסלולים תיקניים למרוצי מיאוץ, דריפטינג, autoX, ראלי וכו'.... זה לא יעצור מאנשים למצוא איפה כן להתחרות.

אפרופו זה, בהצלחה לכל משתתפי ה MDC :lol:[/]

פורסם

הנה לינק למכתב גלוי בשם "עיתונות היפראקטיבית" שכתב ניצן רז, עורך מגזין אוטו, כתגובה לכתבת "מחתרת הרייסים" במוסף 7 ימים. המכתב מתפרסם באתר אוטו וכן יישלח לידיעות אחרונות.

אגב - שתי התמונות שבלינק נלקחו ממרחבי הרשת וניתן קרדיט לצלמים שלהן. אם בכל זאת הצלמים לא מעוניינים שהתמונות תופענה, שישלחו אלי ה"פ בבקשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...