Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לבעלי בציר 1979.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הסובארו והדודג' מצטרפות למשפחת האספנות...

שאלה על הדרך: יש המלצות לסוכן ביטוח שמתעסק עם רכבי אספנות?

חמדה גלאט, שדרות הנשיא 44 קרית אונו. 03-5357903

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיפור שכך היה...

בשנת 2000 קניתי את המיני שלי.

כמובן שלרכב לא היו טסטים מספר שנים והיה לי ברור שרכב הולך "להקפאה עמוקה" עד שנת 2009...:screwy:

לאחרונה לאחר חיפושים מצאתי את הבחור שכמובן לא הבין מאיזה כוכב נפלתי והכי גרוע טען שלא היתה מעולם עסקה כזאת והוא לא זוכר שמכר את הרכב וכמובן לא קיבל תשלום...

כחלק מהחוזה שנחתם התחייב הבחור להעביר לי בעלות על הרכב התחילת שנת 2009 (לכל אלה שיגידו מה עושים אם לא מוצעים את המוכר? אפשר ללכת לבית משפט עם כל המסמכים ולטעון שאין אפשרות למצוא את המוכר וברוב המיקרים תתקבל פסיקה המחייבת את משרד הרישוי להעביר בעלות על הרכב. הנ"ל הינה המלצה אישית בלבד)

לאחר שדיבורים לא עזרו עברנו לשלב המכתבים.

בסיוע אחי הצעיר (להלן עו"ד) נשלח לבחור מכתב עם כל המסמכים הרלוונטים.

אתם לא מאמינים אבל 10 דקות אחרי שהפקס עבר הוא חזר אלי וכבר קבענו יום לשבוע הבא להפגש במשרד הרישוי :wink:

בקיצור סוף טוב הכל טוב...

שגיא

רצ"ב צילום הכלה בפחחות...

IMG_4884.JPG

IMG_4885.JPG

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
סיפור שכך היה...

בשנת 2000 קניתי את המיני שלי.

כמובן שלרכב לא היו טסטים מספר שנים והיה לי ברור שרכב הולך "להקפאה עמוקה" עד שנת 2009...:screwy:

לאחרונה לאחר חיפושים מצאתי את הבחור שכמובן לא הבין מאיזה כוכב נפלתי והכי גרוע טען שלא היתה מעולם עסקה כזאת והוא לא זוכר שמכר את הרכב וכמובן לא קיבל תשלום...

כחלק מהחוזה שנחתם התחייב הבחור להעביר לי בעלות על הרכב התחילת שנת 2009 (לכל אלה שיגידו מה עושים אם לא מוצעים את המוכר? אפשר ללכת לבית משפט עם כל המסמכים ולטעון שאין אפשרות למצוא את המוכר וברוב המיקרים תתקבל פסיקה המחייבת את משרד הרישוי להעביר בעלות על הרכב. הנ"ל הינה המלצה אישית בלבד)

לאחר שדיבורים לא עזרו עברנו לשלב המכתבים.

בסיוע אחי הצעיר (להלן עו"ד) נשלח לבחור מכתב עם כל המסמכים הרלוונטים.

אתם לא מאמינים אבל 10 דקות אחרי שהפקס עבר הוא חזר אלי וכבר קבענו יום לשבוע הבא להפגש במשרד הרישוי :wink:

בקיצור סוף טוב הכל טוב...

שגיא

רצ"ב צילום הכלה בפחחות...

עצוב, שיש אנשים חארות כאלה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לכל אלה שיגידו מה עושים אם לא מוצעים את המוכר? אפשר ללכת לבית משפט עם כל המסמכים ולטעון שאין אפשרות למצוא את המוכר וברוב המיקרים תתקבל פסיקה המחייבת את משרד הרישוי להעביר בעלות על הרכב. הנ"ל הינה המלצה אישית בלבד...

יש בסיס פס"ד ותקדימים למה שכתבת?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מצטרף- איך תוכל לטעון, שלא מוצא את המוכר, למשל- אם המוכר יבוא, ויגיד, שלא יודע על מה אתה מדבר, ולא מכר לך את האוטו? לא, לדעתי, במיקרה כזה זה לא מתאים... מה שכן- חייב להיות תוקף כלשהו לזכרון דברים, שחתום, נניח עם כמה עדים! לפחות, אני מקווה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...