Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית ערכה (נראה לי של INOX) הכוללת כבל RCA, כבל מתח, פיוז ובית פיוז שקוף. היא עולה 120 ש"ח. האם מישהו מכיר את הערכה והאם היא שווה סכום זה?

אני גם צריך עצה:

קיבלתי הצעה, רדיו-דיסק MP3 פיוני פרמייר 550 חדש ב 1700 ש"ח, הסכום קצת עובר את התקציב שיש לי, אבל בכל זאת האם זה כדאי? ומה בכלל הקטע עם דגמי הפרמייר, למה הם זולים יותר משאר דגמי חברת פיוניר, חוץ משנה אחריות לעומת שלוש שנים? :roll:

פורסם

לא יודעאיפה ראית, אני אישית יודע שפיונייר פרימייר יותר יקר מהרגיל כי זה ניקרא סדרת יוקרה{הוסיפו פונקציה וזה ניקרא יוקרה}

אם זה יותר יקר זה רק בגלל סיבה אחת{לפי דעתי} שמעתי שהיבואן הראשי של פיונייר לא מייבא את הפרמייר כלומר מייבאים אותו חברות קטנות וזולות יותר.

סתם אני אביא לך דוגמא:

פיונייר 750 עולה בסביבות 2500 שח- רדיו עוזי לא מייבא אותו לעומת זה הדגם המקביל שלו 7500 אצל רדיו עוזי עולה קרוב ל 3000 שח.{ ההבדלים לא גדולים במיוחד בחול}. לכן גם רדיו עוזי מביא 3 שנים אחריות ולעומת זה החברות הקטנות שנה אחת בלבד.

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_2006488,00.html

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_1986137,00.html

על תסתכל על המחירים המוגזמים של החברה אבל כך ותשווה שהמחיר של הפרימייר יותר.

מה שעוד אמרו לי שאני לא יודע אם זה נכון או לא שיש כמה חברות שמייבאות את ה 750 אצל חלק מהם זה מכשירים מחודשים ואצל חלק לא אז תיזהרו!!

פורסם

אני קניתי את החוטים האלה ב 80 שקל באוטו דיפו בצומת בילו.

אבל האר סי אי שלהם על הפנים יש לי רק צרות איתו

• תוכן חדש...