Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב

יש לי בעיה קשה בפיאט אונו 1.4 מודל 95, המנוע עובד דיי בסדר על 2000 סל"ד בערך אבל מעל זה הוא "נחנק".

התקלה הזו לא קבועה לאחרונה היא בדרך כלל תופסת אותי בבוקר ואחרי חצי שעה חולפת להמשך היום.

הכנסתי את הרכב למוסך מורשה "פיאט צפון" החליפו חיישן גל ארכובה+ חיישן חמצן +כוהל+ מצתים +מכסה מפלג + משאבת דלק, אבל שום דבר לא עזר, בנוסף ביקרתי במוסך "אורי מלמד" שם חיברו את הרכב למחשב ואיפסו אותו אבל גם זה לא עזר.

אין לי טענות למוסכים כי הם באמת השקיעו מאמץ גדול לפתור את התקלה, אבל אני חייב מומחה רציני לאונו שיכול לעזור.

אם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב באזור חדרה או חיפה/קריות אני ממש אשמח

בתודה מראש איתן

פורסם

אני במקומך הייתי חוזר לפיאט צפון ואחרי שהחליפו לך כמעט כל מערכת ההצתה והם עדיין לא יודעים מה התקלה, לדעתי זה כבר בעיה שלהם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חייב לציין שבפיאט צפון פירקו את החלקים החדשים והחזירו את הישנים לכן שילמתי רק מחיר בדיקת רכב

בלי קשר המשבת דלק באמת לא סיפקה לחץ והמכסה מפלג היה סדוק המצתים היו חדשים יחסית אבל לא מקוריים של פיאט, במוסך טענו שמצתים לא מקוריים עלולים לפגוע במחשב ההצתה לכן הם הוחלפו, שאר החלפים הוחזרו ובמקומם הורכבו הישנים.

לגבי הארקת מחשב הצתה בדקתי את הארקה והיא בסביבות 4 אוהם, כמו כן גם הצינורית ואקום למחשב ההצתה נראת בסדר.

הבעיה בתקלה הזו שבזמן שבודקים את הרכב במוסך היא מסתדרת מעצמה ומאותו הרגע זה משחק של ניחושים איזה חלק תקול, לעומת תקלה קבועה שבה אם מחליפים את החלק המקולקל מיד רואים שהבעיה נפתרה.

השאלה אם מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לתקן אותה, אני מוכן להשקיע כמעט כל מחיר

פורסם

לפני החלפת כל החלקים, אני הייתי בודק תחילה לחץ דלק, ולאחר מכן אגזוז סתום חלקית.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בדקנו במוסך הלחץ דלק תקין ובדקנו את האגזוז ע"י שיחרור בורג ליד הממיר הקטליטי וגם האפשרות של אגזוז סתום ירדה מהפרק.

חשוב לי לציין שאני מחליף מסנן דלק כל 5K משתמש בתוסף גולד לייבל כל 20K ואף פעם לא נותן לדלק לרדת מתחת לחצי מיכל

פורסם

לא נראה לי שהוצאת בורג ליד הממיר, עשוייה לתת בדיקה מדוייקת.

השאלה אם הבורג הוא לפני הממיר, או אחוריו.

יש לנתק את האגזוז לפני הממיר, כדי לתת לגזים לצאת חופשי.

בעבר נתקלתי באותה הבעיה, ניקבתי חור עם ברנר, ורק לאחר שהרחבתי אותו נפתרה הבעיה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צריך לבדוק גם את ספיקת מש' הדלק שזה מדידת כמות הדלק שמוציאה מש' הדלק לפרק זמן של דקה בהפעלה יזומה שלה.

בברכה - רפי לין :-)

(שעונה ממחשב אחר).

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...