Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אבי

קניתי השבוע רכב מיאטה 2003 לאחר בדיקה במכון בדיקה

איך ששלמתי לבחור את הכסף ולקחתי את המכונית נדלקה לי מנורת תקלה של כרית אויר

במוסך בדקו וזה הכסא הימני

אני מחפש או חלק חליפי יד שניה או מומחה שמסוגל לתקן או כל עצה רלוונטית

אני מתכוון לתבוע את המוכר על הסתרת מידע גם אשמח לקבל עצה

אבי

פורסם

לא להילחץ.

לא מכיר את המיאטה, אבל בד"כ יש קונקטור מתחת לכסא שמוביל אות חשמלי אל הקדם מותחן של חגורות הבטיחות בכסא.

הקונקטור עושה בעיות לא פעם, או שהחוטים מתנתקים עם תזוזות הכסא.

חפש חוטים רופפים מתחת לכסא, או מגע רופף בקונקטור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל נתחיל ונאמר שגם לי יש מיאטה 03.

בעיה של מנורת כרית אויר שנדלקת קשורה לחיבור מתחת למושב הימני.

אין קשר אם יושבים על המושב או לא. במושבים במיאטה אין שום חיישנים.

אני מאמין שהבעיה היא בקונקטור עצמו, יכול להיות שיש חוט חשמל רופף בקונקטור שפעם גורם לנורה להידלק ופעם לא.

עיצתי היא....מכיוון שיש לך מיאטה,ואני חולה על הרכב, כנס למוסך מרכזי של מאזדה, הם בשנייה יפתרו לך את הבעיה.

כשיש לך מיאטה, אל תתן לאנשים שלא מבינים ברכב לנסות לעבוד איתו, לא שהוא כזה מסובך, פשוט אל!

במקרה הגרוע יש לך בעיה עם הכרית אויר בצד הימני וגם זה לא סיפור גדול, כנס למוסך מאזדה ויפתרו לך את הבעיה.

נ.ב

קודם כל פרק את המושב הימני (סה"כ 4 ברגים), נקה את כל הליכלוך שיש על השטיח, רסס ספריי שמנקה מגעים בקונקטור וחבר שוב את הכיסא, מקווה שזה יפתור את הבעיה.

פורסם

גם אני התחדשתי במיאטה השבוע (יש !)

לבחור עם השאלה, אני יכול לבדוק לך האם יש לך חיישן תפוסה בכסא באמצעות תוכנת ה-EPC של מאזדה. שלח לי בה"פ את מספר השילדה ואני אבדוק לך. כמו כן, אתה יודע מה קוד התקלה ? שים לב, הבהוב ארוך מעיד את הספרה הראשונה, והבהוב קצר מעיד על ספרה שנייה.

לדוגמא :

הבהוב אחד ארוך מעיד על הספרה 1

4 הבהובים קצרים מעידים על הספרה 4

יוצא שקוד התקלה הוא 14

ספור את מס. ההבהובים ורשום כאן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

א. מזל טוב

ב. גם אני בדע שזו רק בעית מגעים מתחת לכיסא וזה בעיה נפוצה לא רק במזדה כל המשחקים עם הכיסא קדימה אחורה גורמות לבעית מגעים

ג. אין פה עילה לטביעה הרי אתה בדקת את האוטו ובחרת שכן לקנות אותו ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...