Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על הסאב של aa chaos ?

איך הוא מבחינת הכול אני בהתלבטות בינו לבין הארסנל

שמעתי שהוא sq מטורף הקאוס.

האבוק יותר מידי יקר.

יוגבר על ידי סאןדאון 1000

תודה רבה לעונים וחג שמח.

גבי

פורסם

AA פשוט מעולים לדעתי, שוב, עניין של טעם, לי יש האבוק 15, אחד הדברים המדהימים.

אם אתה לא לוקח האבוק רק בגלל המחיר, אז הכאוס הוא האפשרות שלך.

הארסנל גם נשמע מדהים אבל הוא יותר חלש מהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שמעת באוזן את הכאוס או הארסנל?

במידה וכן לדעתי אם אתה כבר מביא מגבר 1000 אז כמובן ללכת על הכאוס,אני מאמין שההבדל היחיד ביניהם יהיה בעוצמה 800 מול 500 של הארסנל,אני שמעתי ארסנל 12 ו 10 והם פגעו בדיוק ,סאבים מדוייקים מהירים ומעבירים צמרמרת טובה בגוף,אני אישית מסתובב עם האבוק 15,בהשוואה לארסנל 10 עם דיסק של פוקאל היתרון היה לארסנל מבחינת זה שהוא היה הרבה יותר מהיר.

שני הסאבים יהיו בחירה מעולה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הבנתי ותודה רבה על התשובות המהירות.

ותאמת לא שמעתי חוץ מהאבוק שהוא באמת העביר בי צמרמורת אבל הוא ממש יקר

והכאוס הוא גם sq וזה מה שאני אוהב אמרו לי גם שהוא מפציץ כשצריך אז לפי דעתי באמת זאת הבחירה האידאלית.

הוא לא יעשה לי בעיות חשמל באוטו אחרי הכול הוא 1 אוהם סופי זולל חשמל ויש לי מצבר יחסית חלש 46אמפר.

תודה רבה וחג שמח

פורסם

איזה רכב ואיזה מנוע ככה זה מדבר אלי יותר?

בכל אופן שלושת הגדולים אף פעם לא מזיקים, כבל מתח למגבר שיהיה בריא, מינוס כמו שצריך,כל זה בתנאי שהמצבר והאלטרנטור במצב נורמלי,אני מאמין שהכל יהיה בסדר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הסאנדאונים לא זוללי חשמל ככה שאין לך כל כך מה לדאוג.

תתחדש על המונו והכאוס (כנראה, משמיעה של האבוק והארסנל) יהיה בחירה טובה מאוד עד מעולה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שומאכר?

אז מה הכאוס נכנס הכי טוב מבין שניהם?

זה הכל תלוי באוזן שלך.

בשבילי, ה-Q הוא הסאב הכי טוב ששמעתי. בשבילי. כי הוא מתאים בול למה שאני מחפש - עוצמה (יש בשפע), דיוק (גם לא חסר, יחסית לסאב 15 הוא ממש מהיר ומדוייק), ועומק (עוד לא שמעתי שום סאב כמוהו שממלא את הרכב בבאס "עסיסי" או מלא או איך שלא תקרא לזה). לאחרים הוא "לא זה". שוב, הכל תלוי בך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז זהו שהוא רק נכנס איך הוא ינגן שם זה סיפור אחר,אפילו SAZ3000 לא אוברקיל לסאב הזה,נראה לי 2 אלטרנטורים ושני מצברים יבשים,חיווט 0/2 ואז אפשר לדבר.:lol:

פורסם

בוא לא נסטה מהנושא (או יותר נכון, בוא לא נגרום לי לבכות).

לפותח הנושא: אומנם לא שמעתי את הכאוס (אבל גם הייתי הראשון שהזמין האבוק בלי לשמוע אותו...) אבל זה נראה לי הסאב שהכי מתאים לך.

הוא ייתן לך עוצמה (ויהיה גם מספיק מדוייק), ואתה גם מתכוון להגביר אותו עם SAE1000D, והוא מסוגל לספוג יותר מההספק המוצהר, ככה שתנצל אותו עד תום.

לי במקומך לא היה ספק- כאוס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפי מה שאני ודע לא הגיע עדיין כך שאני לא מאמין שיש מישהו ששמע.

כך שחוץ מביקורות מפורומים מחו"ל אין מידע עליו עדיין.

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...